נחוצה, להמוני אנשים
שהם אולי לא פסיק של אחוז בtgi אבל הם עדיין קיימים. שמעוניינים לשמוע סטים טובים של דאב, רגאיי, דאב-סטפ, ד.נ.ב, אלקטרו, צ'יל וכן - גם אלטרנטיב, ואינדי-רוק ונויז וכו'. אני אוליי מייצג חתך מאד מסויים ולא גדול באוכלוסיה, אבל לכל בית שאני נכנס בתל אביב בתקופה האחרונה, יש איזה רדיו ברקע שמכוון על 106. אני לא מכיר עוד תחנת 106 עם הצלחה כזאת. (אולי אשל הנשיא בימיהם היפים) וזה רק מעיד על הרעב ל"משהו-לשמוע-ברדיו". אני מאמין שאם הייתה קמה עוד תחנה, באיכויות ובפרישה של גלגלצ שתשדר פופ איכותי מעורב באלטרנטיב קל (כמו 88 רק לצעירים), עם סטים טובים בלילות מהז'אנרים הנ"ל, היא תהיה הצלחה אדירה - אני שומע מהמוני אנשים את הטענה הזאת ש"אין מה לשמוע ברדיו". אם אתה לא חולה אקטואליה, או לא אוהב אולדיז, מוסיקה ארצישראלית וים תיכונית (מה לעשות, זו לא טענה נגד המוסיקה הזאת, ברור לי שהיא פופולרית ומצליחה), ולא סובל פרסומות, אתה נוסע עם דיסקים או עם שקט. זה המצב. בכל מקרה, בעיני זה אמור להיות שירות שהשידור הציבורי מספק - ולא, 88 לא מספקת את זה. ב-88 לא פונה לצעירים. בשביל מוסיקה טובה אנשים מוכנים לסבול פרסומות. אם יש תחנה בלי פרסומות (=גלגלצ), אנשים יסבלו את המוסיקה. גם אם היא חוזרת על עצמה. המשוואה פשוטה. קול הקמפוס אולי היו נראים אחרת, אם במקום הקונספט העקום של תחנות "אזוריות" היו לנו פה תחנות סקטוריאליות, והיה מגוון מוסיקלי כלשהו, והשידור הציבוהי היה מתפקד, ומעניין, אז אולי קול הקמפוס היו מתפנים לעשות משהו "חינוכי" יותר. אקטואליה לסטודנטים, מגזינים - כרגע הם פשוט עונים על צורך דחוף ביותר. אני לא מכיר אתר של תחנת רדיו ישראלית שהפורום שלה שוקק כמו הפורום של קוה"ק. ואתה מוזמן לבדוק את זה. אני מכיר הרבה אנשים שמוכנים להפגין אם ירצו לסגור אותה. וזה לא בגלל מי שהם ספציפית, אלא בגלל מה שהם מייצגים. הרצון הפשוט לשמוע מוסיקה טובה וכיפית ברדיו. שלא יעיקו עם פרסומות וחדשות. שלא יהיה המוני ורדוד. יש לזה צורך. ולפני שכל המבקרים קופצים - אני לגמרי בעד פופ, ו top 40 ברדיו. וכן, גם למוסיקה ים תיכונית וגם לאולדיז וגם לפופ ישראלי צריך להיות מקום. אבל לא רק. מקווה שעניתי על שאלתך.