מצאתי את המוצר

מצאתי את המוצר

הנ"ל , נמכר בקיוסק שכונתי, בתור מחזיק מפתחות (5 ש") בנוסף היו שם גם צרצרים וחיפושיות, ולא מעט מאחיו של המסכן הנ"ל. המוכר אמר שזה מגיע דרך משהו שמביא את זה מסין. יש טעם/משהו לעשות כדי להפסיק את זה לדעתכם?

oren666

New member
איפה מצאת את זה?

לא ידעתי שיש בארץ... הביאו לי מסין כמה כאלה עם חיפושיות ועקרב בפנים.

michalb86

New member
אין מה

לעשות בכול הנוגע למה שבא מסין מפני שהם עדיין מאוד קשורים למסורות שלהם ודי תקועים בעבר. אם אי פעם יצא לך להיות שם תגלה דברים הרבה יותר מזעזעים. הבעיה היא שאין עם מי לדבר...

naja

New member
אין מה לעשות?

מה הקשר למסורת הסינית? אפשר וצריך לאסור את היבוא של המוצרים האלה לארץ, גם אם בסין הם מיצרך לגיטימי.

רן333

New member
וחוץ מזה:

אני לא בטוח שיציקת נחשים בתוך פלסטיק שקוף היא מסורת סינית עתיקה.

oren666

New member
אם כבר בנושא. מישהו היה בתילאנד....

וראה את snake whisky ? לא יאומן הכמויות של הנחשים.

dreaming h

New member
כן..

אפילו קיבלתי אחד כזה מתנה. כתוב על הבקבוק שזה עוזר לאון הגברי, ויש בפנים קוברה עם איזה זעמן קטן בפה.

אני בכלל לא בטוח שמותר לייבא דברים

כאלו לארץ. אני חושב שכדאי שתבררי את הנושא עם רשות הטבע והגנים.

רן333

New member
מעבר לפניה לרט"ג,

כפי שהציע יונתן, אפשר כמובן לעשות את הדבר הבא: לא לקנות את הדברים האלה, ולהשתדל לגרום לאחרים שלא לקנות אותם.

dreaming h

New member
לא בטוח שבגדי עור זה בסדר

אבל בעיני, זה יותר דומה לפוחלצות. (פוחלצות זה שם העצם לפיחלוץ? נו שוין) (אולי פוחלצנות? ;)) על כל פנים, לי זה מתחבר יותר עם ארנקי עור תנין, מעיל מינק, או פוחלץ הדיה מגלאון. אם יש הבדל? אני לא יודעת. אני לא אוהבת בגדי עור מהטעם הזה, אבל יש לי איזה זוג נעליים או שניים שעשויים עור. אני מניחה שלחלקינו יש ארנקי עור, ועוד כהנה וכהנה מוצרים עשויים חלק כזה או אחר של בעל חיים. נגיד, סרטי צילום למשל (למי שעדיין מצלם בסטילס רגילה ולא דיגיטלית). האמת, שאין לי מושג מאיזה עור מייצרים נעליים, למשל, ותמיד רציתי להאמין שאם כבר שוחטים בקר לבשר, משתמשים בעור שלו לתעשיות אחרות. למישהו יש מושג?

לפי מה שידוע לי

זה לא אותו גידול מכיוון שתזונה שבה מואכלים בע''ח המיועדים לרצח שונה בהתאם לתפקיד. אם אני מעוניינת להכין ארנק עור תהיה יותר חשובה לי איכות העור מטעם ו \ או גודל איברי הבע''ח (הפנימיים) שאותו אני מגדלת, וכן הלאה. יש מבין?

היי, אתה חייב להודות שאני

צימחונית די סימפטית לסביבה (בשונה מהמטיפים שמדי פעם נכנסים לכאן), לא?

naja

New member
מה הקשר לבגדי עור?

הנחש הזה (וכל האחרים שהגיעו איתו) היו חיות בר שנלקחו מהטבע ולכן הדבר פסול. על כל אחד כזה שימכר, יובא לארץ אחד אחר שגם מקורו יהיה מהטבע ולכן צריך להמנע מלקנות את המוצרים האלה. לגבי תעשיית העור-אם מדובר בעור ופרוות שבעלי חיים ניצודו בעבורם זה בהחלט פשע. אם מדובר בעור שהוא תוצר לוואי של תעשיית המזון, ומקורו לא בבשר צייד אלא לדוגמא בפרה שגודלה לשחיטה, אני לא מוצא שום דבר פסול.

למעלה