זו בודאי בדיחה ???? לא יכול להיות !מצאו את הטעויות.
ב"ה הדבר הנל"ט (הנכתב למטה) נלקח מתוך האתרשל קווים. מצאו את הטעיות אני אישית מצאתי לפחות 2. שימו לב : (העתקתי את זה בטור תמונה כי בתור טקסט זה יוצא הפוך)
זו לא בדיחה.זו בודאי בדיחה ???? לא יכול להיות !
אפילו חבלי לידה לא מצדיקים כזאת איכות נקווה שישכילו להבין זאת מהר אחרת אין לחברה כזו כל סיכוי להתרומם
איפה הטעויות? לא מצאתי כלום...מצאו את הטעויות.
ב"ה הדבר הנל"ט (הנכתב למטה) נלקח מתוך האתרשל קווים. מצאו את הטעיות אני אישית מצאתי לפחות 2. שימו לב : (העתקתי את זה בטור תמונה כי בתור טקסט זה יוצא הפוך)
יש לה עדיין את הטעות הזו בקו 58מצאו את הטעויות.
טעות במסלול קו 58יש לה עדיין את הטעות הזו בקו 58
שעובר דרך גבעתיים (???) ועדיין לא תוקנה. מה לעשות, הם עדיין לא התרגלו לקרוא את הפורום.
במודיעין הם לא טעו בהרבה.טעות במסלול קו 58
בעמוד של קו 58, הכותרת מעל היישובים: ברקת, גבעת כח וטירת יהודה היא "מודיעין". עוד טעות בדף זה היא שהמסלול לכיוון תל אביב נכתב בטעות פעמיים.
איזה טעויות יש? אני לא רואה כלוםמצאו את הטעויות.
תלחצי על התמונה או על [מצורף ......איזה טעויות יש? אני לא רואה כלום
תחבירתלחצי על התמונה או על [מצורף ......
ב"ה קובץ GPJ ].
הנה תמונה שכבר העליתי לפה לפניתחבירניסוחשורות מתחלפות|!
וזה מבלי להזכיר טעויות תוכן
הנה תמונה שכבר העליתי לפה לפני
כמה ימים, היא מאד רלוונטית לשרשור הזה. לקרוא ולא להאמין.
את זה הם כבר תיקנו והיום כתובהנה תמונה שכבר העליתי לפה לפני
כמה ימים, היא מאד רלוונטית לשרשור הזה. לקרוא ולא להאמין.
חבר'ה, אלה נובעות ממגבלות עבריתתחבירניסוחשורות מתחלפות|!
וזה מבלי להזכיר טעויות תוכן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.