מצאו את ההבדלים

Dudidud

New member
אם זה היה מעניין אותי,

הייתי יודע את זה. סובייקטיביות משהו. הוא ציין משהו, אני מיינתי בתגובה. הודעתך לא קשורה.

the mnm factor

New member
כל הנ"ל מאומת ע"י אנשים שהיו שם?

מממ... כן- שכנעת אותי שזו האמת. תן לי מקור אובייקטיבי שאומר את מה שאתה אומר.

Dudidud

New member
איני רואה שום צורך לעשות את זה.

אל תאמין, אם ככה טוב לך.

the mnm factor

New member
ועשה לי טובה...

פעם הבאה, לפני שאתה מלמד אותי משהו, תלמד עברית... שפת הקודש אתה יודע.

toxic2004

New member
ממש אמת

היו שם אנשים שחטפו מכות רק בהיותם יהודים! אל תגידו לי סיבות אחרות... ואל תנשו לתרץ את הפשע שנעשה שם. זה עבירה וצריך להעמיד לדין את הפושעים. כמו שהעמידו לדין את יגאל עמיר! באיזה מקום בעולם נשמע שיהודי יכה מכות אכזריות יהודים????

toxic2004

New member
כן מפריע לי.

תראי איך מגרשים יהודים ואיך מכים אותם... ואז נדבר על בני אדם... http://www.seruv.co.il/movies/pinuy.gush.katif.2005.wmv וסליחה רגע ... אם באים אנשים וירוים על חיילים מיידים עליהם אבנים ובקבוקי תבערה הם נקראים בני אדם? הם חיות אדם! בעמונה יכלו לסדר הכל... אולמרט רצה לראות דם! מתי תבינו?

אף אחת

לא יורה, מידה בקבוקי תבערה על חילים יש תגובות שמתבתאות בזריקת אבנים ע"י ילדים שלא יודעים איך להתמודד עם זה שיש ילים שיורים בתוך הכפר שלהם וגם זה רק מידי פעם אחרי שהחילים יורים.

סלוניק

New member
"ואז נדבר על בני אדם"

האם, בעצם, אפשר להסיק מדבריך כי מי שאיננו יהודי - גם אינו בן אדם?

toxic2004

New member
מה מגדיר בן אדם שהוא בן אדם

חיות אדם כמו מג"ב ויס"מ הם בני אדם? לא!

סלוניק

New member
LOL

יש שתי קביעות משעשעות בהודעה שלך: 1) מה שמגדיר בן אדם, זה היותו בן אדם. 2) חיות אדם - אינן בני אדם. הבעיה היא, שלא הגדרת מיהו אדם, מהי חיית אדם, ולמה X =/ Y.

נראה לי שהבנתי..

אדם הוא מי שקם כל בורקר מודה לה' על כך שברא אותו כבן לעם הנבחר ולא שכח לקלל את אולמרט\שרון\הדקטטור התורן לפחות 5 פעמים ולאחל לו ולכל מפשחתו מוות בייסורים...? אהה.. בעצם הוא צריך גם לא לשכוח להודות לברוך הגבר ונתן בן זאדה על כך שעשו עבודת קודש בשביל העם הנבחר..

toxic2004

New member
וואלה חומר למחשבה.

היי קונטיניום אני לא מתכוון לרצוח ולא להתאבד

Dudidud

New member
העובדה

(נניח לרגע שהיא נכונה) שאיני יודע עברית אינה מעלה ואינה מורידה מאומה מיכלתי ללמד אותך אין ספור דברים. תוכיח לי שאיני יודע עברית. תן לי מקור "אובייקטיבי".

toxic2004

New member
עזוב...

קל להם להתקיף אבל כשמביאים את העובדות בפנים זה קשה להם. תן להם לעכל...

the mnm factor

New member
איזה עובדה?

אני אומר לך לתת לי עובדות ואתה אומר לי שאתה מאמין לאמת- אבל לא נותן לי מקור אובייקטיבי. אני אומר לך לתת לי קישור לעצירת מתנחלים- אתה אומר לי שזה עדיין לא הגיע לחדשות... בקיצור- אתה ממציא שטויות ואומר שיש לך עובדות... כשכל מה שיש לך זה זיבולי שכל שאתה קונה ממפוני עמונה שמאכילים אותך בסיפורים.

the mnm factor

New member
עזוב מקור אובייקטיבי

אני נותן לך עובדה מוצקה בשטח לכך שאתה עילג: " ביום הפינוי המשטרה ניכנסה לעמונה שלושה פעמים תוך כדי כניסה ב/דריסת אנשים ע"י סוסים והנפת אלות לכל עבר (גם למקומות ספציפיים). בפעם הרביעית התחילו לעוף אבנים." " נער שסנט ביס"מניקים שהתפללו על כמה תפילתם שווה אחרי שהם מכים אנשים בצורה כזו, חטף גם הוא מכות עוד לפני שהתפילה הגיעה לסיומה." אחי, הציטוט הזה מדבר בעד עצמו- אני לא צריך מקור אובייקטיבי- מספיק להסתכל על הג'יבריש שאתה כותב כאן.

Dudidud

New member
צודק, טעיתי.

לפחות בציטוט הראשון. לגבי השני איני רואה בעיה. ועדיין זה לא מוכיח דבר, פרט לכך שהתבטאתי ב"עילגות" (כהגדרתך) פעם אחת. אם היית כזה מומחה ל"שפת הקודש", היית יודע שאומרים "הוכח לי" ולא "תוכיח לי" כמו שכתבתי אני.

למעלה