מצאו את ההבדלים

the mnm factor

New member
מצאו את ההבדלים

כאן המפגינים רק התקרבו לגדר (התקרבו כן? לא הרביצו, לא הסיתו, לא השחיתו) בצורה לא חוקית... וצה"ל זרק עליהם רימוני גז. אז כן, אני מגנה את העובדה שהמפגינים התקרבו לשטח בצורה לא חוקית... אבל תשוו את זה להסתה, ונדליזים והשחתת רכוש פרטי וציבורי? מה גם שנגד כל הפשעים של המתנחלים עדיין לא עשו כלום בעוד נגד מפגיני השמאל (שלא פגעו באף אחד כן?) כבר הספיקו לזרוק רימוני גז.

toxic2004

New member
לא עשו כלום?

כי אני שמעתי שעצרו כמה... אולי יחזיקו אותם עד תום ההליכים ואחר כך משפט.

the mnm factor

New member
אפשר קישור?

כי אני שמעתי שהפכו שלושה מהם לארנבים ואחד מהם לשפן...

toxic2004

New member
סורי. לא ראיתי את זה כתוב

כמו שאמרתי שמעתי. וברגע שזה יתברר אני מאמין שזה יגיע לחדשות באופן מסודר. כרגע אני מודה שאין את זה רשמית.

toxic2004

New member
רק שניה

ידוע על שוטר שנהרג בבלעין מחוסר נשימה במרדף אחר פורעים שזרקו אבנים ולחייל אחר יצא העין ממקומו. אני לא מאמין שזה כלום.

the mnm factor

New member
הוא נהרג מחוסר נשימה

לא כי פגעו בו. ועל החייל אני יודע... וכאמור מגנה את הפעולות הללו בתוקף. אבל לגביי ההפגנה האחרונה כתוב במפורש שהמפגינים התקרבו וכבר זרקו עליהם רימונים. אבל אתה הרי בסוף תאמין למה שאתה רוצה...

toxic2004

New member
לא

אני יאמין לאמת. אתה מאמין שזה האמת? היית שם? אתה מאמין לתשקורת? ובמהלך הריצה אחריהם שזה נקרא פגיעה שלהם בו הוא נחנק מחוסר נשימה ומת!! ! אם היו חס ושלום מתיישבים הורגים אותו... אני לא רוצה להתחיל לדבר... קקטוסץ וקונטיניום שומרים עלי פה...חחח

the mnm factor

New member
אתה היית שם?

מאיפה אתה יודע מהי האמת? אתה מאמין למה שבא לך. אני לא הייתי שם ולכן אני אאמין לדבר שהכי קרוב לאובייקטיבי שהיה שם- וזו התקשורת... ואגב, אתה לא יוצא יותר מגניב או מרשים בזה שאתה אומר תשקורת במקום תקשורת.. אתה סתם יוצא אנפנטיל ועילג.

toxic2004

New member
קשה לך לשמוע אנשים

שחושבים שהתשקורת חד צדדית ? זה עובדה. תתמודד איתה. לא איתי.

the mnm factor

New member
זו עובדה שהם חושבים ככה...

זו לא עובדה שזה נכון... אבל אני גם יכול לחשוב שאהוד אולמרט פותח את ישיבת הממשל הריקוד צמוד עם רוחמה אברהם... זה אומר שזה נכון?

toxic2004

New member
לא נורא

יש לי סיוטים שאני רואה את אולמרט מחייך... קונטיניום... היי.. אני לא מתכוון ל...

אני הייתי שם..

והחיילים יורים שם כמו מטורפים הרבה פעמים בלי סיבה, אני לא אכחיש את זה שהידים שגרים שם זורקים אבנים אבל לרוב זה בא כתגובה לחילים, זה הכל תוצאה של פחד.. אני לא יודעאת אם יצא לך פעם להיות מוקף בגז מדמיע... זה לא כיף. ואם אתה רוצה לראות יותר סרטים וכתבות באופן ספיציפי על בילעין http://www.hagada.org.il/hagada/html/modules.php?name=News&file=article&sid=3902

toxic2004

New member
וחוץ מזה.

תארי לך מה השמאל היה אומר אילו היו הולכים מאות ואלפי ילדים מהתנחלויות כל שבוע... לכפרים ערביים או לחיילי צה"ל וזורקים עליהם טונות אבנים ובקבוקי תבערה... מה היו אומרים? http://yeshanews.com/?id=47171

למעלה