מצאו את ההבדלים...

Governor

New member
`כנס...`

אני מניח שהתכוונת ל`הכנס`. כנס הוא מה שאני עושה כאשר אני מאסף אל הדיר בהמות כמוך `מה קרה גופי נתקפת במחלה השכחה פיתאום?` על איזו שאלה משאלותי אתה עונה, על `אתה מדבר אלי?`' `מי זה גופירנור?`, או על `מה אמור 'שמעון כהן' לומר לי?` `טוב אז ארענן את זכרונך` כולי אזן `שופר ואיזאק גם משקרים וגם דוברי שטויות. אין לאיזאק סמיכה לרבנות, ובכל זאת אינו מעיר לאלה הפונים אליו בטעות בתאר רב. איזאק לא כתב מעולם חבור רבני-תורני כלשהו. איזאק ושופר אינם מסכנים איש פרט את עצמם...` כן. אני מאשר שזו דעתי על איזאק ושופר `הפרטים שלי הם: שמעון כהן טלפון סלולרי 055-331186 דאר אלקטרוני [email protected] קח אותם ועשה עמם מה שלבך חפץ...` נו, מה לדעתך אומרים משפטים אלה? ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

../images/Emo6.gif

אחרי שהוכחתי לכם, חברי הפורם, שגופירנור הוא לא יותר מאשר נוכל\שקרן\סלפן אתה מוזמנים לא להאמין לאף מילה שהוא מוציא מפיו לא כך גופי?

neko

New member
GOVERNOR נולד, לדעתי, כתמונת

ראי למסיונרים החרדיים. למרות שאני לא מת על סגנונו הצולף והעולב, הוא בהחלט משקף נכונה את התנהגותם של גורמים מסויימים בצד השני, ומטיח את ראשם באותו ראי פעם אחר פעם.

L7

New member
150-גברנר הוא העונש שלך. כנראה

עשית משהו רע.

לא,גופי הוא דווקא הפרס שלי

הוא מוכיח לי כל יום מחדש את אמיתות היהדות אולי אני הוא העונש שלו....

Governor

New member
איך? הרי אני הורס כל הוכחה שאתה

שולף וממציא (תרתי משמע) מאשפת (תרתי משמע) המסיון היהודי...

Governor

New member
,Dear Brainless Lital

מדוע סרובנו לקבל את המיתולוגיה היהודית, ואת ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן הנפא"כ, AKA יהוה) המצויה אך בתבן אשר בין שתי אזניך - הופכת אותנו לאנטישמיים? מדוע? זה נחמד מבחינתי שתאמיני אמונה תמימה, ותבא הברכה על המאמינים התמימים אולם, ברגע שאת סבורה כי ביכלתך לספק הוכחות לקיום אלהים ולאמיתות התורה - לא תוכלי למנוע בחינה בקרתית דקדקנית של טענותיך, ומה לעשות, טענותיך אינן שורדות. האם זו אשמתנו שההוכחות שלך כה רעועות ואינן שורדות בחינה פשוטה? ______________________________________________________________ 0284392570 lital_המקורי

Dear Brainless Stanley

Governor, Verdun -בפורומי תפוז. Verdun, Stanley, Caretaker -בפורומי הייד פארק.

אמנם כבר הבעתי דעתי על פורום זה

בסכום הלוגי שכתבתי כאן, על פי ההגיון הקיים לרשותנו, אולם מכיוון שהפורום שלי נטוש ושומם ועצוב לי שם לבדי, אין לי ברירה אלא לחזור הנה ולהעמידכם על קנקנכם, ותצטרכו לסבול אותי, כיוון שבוואדי שאין מה לעשות נגד האמת האבסולוטית בברכה, דכיאל. בלס האמת האבסולוטית: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=4142

אפילו את השם שלי מזייפים בפורום זה.

הנה Governor(-להלן 'גבי')/Stanley והוא חזר בשם חדש: "דכיאל בלס"... והוא מדבר בשמי: "הפורום שלי נטוש ושומם ועצוב לי שם..." חיקוי נחמד, גבי, מתאים לך... דניאל בלס, מנהל הפורום:

איזו אובססיות יש ל-Governor/Stanley

איזו אובססיות, הוא חזר שוב בשם שלי והפעם עם נקודה בתוך האות "ב"... הוא אפילו זייף את הפראים שלי בכרטיס האישי. איזו אובססיה.

איזו אובססיות יש ל-Governor/Stanley

איזו אובססיות, הוא חזר שוב בשם שלי והפעם עם נקודה בתוך האות "ב"... הוא אפילו זייף את הפרטים שלי בכרטיס האישי. איזו אובססיה.

SupermanZW

Well-known member
תשובה

את שואלת מה ההבדל בין שני מושגים שאין ביניהם כל קשר, השאלה מה ההבדל בין אתאיסט לאנטישמי מקבילה לשאלה מה ההבדל בין גמל שלמה לנברשת. אתאיסט=לא מאמין בקיומו של אל ושולל את כל הדתות התאיסטיות (דתות המניחות את קיומם של אל או אלים). אנטישמי=שונא את הגזע השמי (זו המשמעות המקורית של הביטוי, המשמעות השימושית היא שונא יהודים). לאתאיסט אין אהבה או שנאה ליהודים, הוא פשוט לא מאמין בדת היהודית, אי אמונה אינה שנאה. האנטישמים ברובם אינם אתאיסטים אלא אנשים דתיים שאף מחפשים צידוקים בדתם לשנאת היהודים, יש איזכורים רבים לעיוותי הברית החדשה והקוראן ע"מ לטעון כי יש הצדקה לשנאת והשמדת היהודים, בין האנטישמים היו אתאיסטים מעטים בלבד.

preacher

New member
אין טעם לענות לה ברצינות

המפגרת הקטנה רק מנסה לעצבן אנשים. חוץ מקללות לא צריך להגיב לה.

תגובה לתשובה

"לאתאיסט אין אהבה או שנאה ליהודים," באמת?....אממממממ.... אז כנראה הגיע הזמן שתעשה עם עצמך חשבון נפש, עצור לרגע ותחשוב, כמה זמן אתה מקדיש ביום לנסיונות הכפשה של כל סממן יהודי בפורום? (לא כולל את כל האנרגיה שאתה מבזבז על כך בחיי היום יום, מחוץ לפורום), וכמה זמן כזה אתה מקדיש בשבוע? ולכמה זמן זה מצטבר בשנה??? אני שמעתי על אנטישמים שהתאמצו הרבה פחות להכפשת היהדות במהלך כל חייהם...

s u p e r mind

New member
הטיפשות פוצעת את האנושות

אתאיסט שולל כל אפשרות לקיום כוח עליון, ביחד עם כל מה שמשתרע אחריו- כלומר כל הדתות. "כמה זמן אתה מקדיש ביום לנסיונות הכפשה של כל סממן יהודי בפורום?"- אנו שוללים כל סממן דתי בהיותו שגוי, לא כל סממן דתי, טיפשה שכמותך.

למעלה