מצאו את ההבדלים...

מצאו את ההבדלים...

בהמשך לתגובתו של ערנארן : "לכל האתאיסטים למיניהם"... כמעט כל האטאיסטים הגיבו... מרשים מאוד... עכשיו אני שואלת, ואנא נסו לענות לי רק לאחר מאמץ מחשבתי מינימלי: מה ההבדל בין אתאיסט לאנטישמי??? כוונתי כמובן לכופרים שביניכם, שמקדישים את חייהם להכפשת היהודים המודעים פה... סביר להניח שבתחילה תפעילו מנגנון הגנה ובעקבותיו תצאו למתקפה, שכן כולכם נחשפתם לתמונות אנטישמים מההסטוריה, שלא ממש נראו טוב..., אבל נסו להתנתק לרגע מהתמונות שאוחזות אתכם, ולאחר מכן חשבו: מה ההבדל?!

dinarzi

New member
ההבדל בין אתאיסט לאנטישמי

אתאיסט: אדם שאינו מאמין ב"אל" אנטישמי: אדם ששונא אנשים ממוצא מסוים. שני דברים שונים

dinarzi

שים לב, פניתי לכופרים ולמכפישי היהודים פה... ולפי מיטב הבנתי: "אנטישמי"= שונא יהדות, מבקש להשמיד את כל סממני היהדות "אתאיסט"= שונא יהדות , מבקש בהשמדת כל סממני היהדות האנטישמים רצו למחוק את העם היהודי, גם האתאיסטים אליהם מכוונת פנייתי ישמחו למוחקנו...

dinarzi

New member
לא

"אנטישמי" = שונא אנשים ממוצא עדתי/עממי מסוים. "אתאיסט" = מי שאינו מאמין באל. שני דברים שונים.

לא ולא

"אנטישמי" = שונא אנשים ממוצא עדתי/עממי מסוים:" האמנם?... אתאיסטים פה היו שונאים יהודים (אלא שאינם מתביישים ביהדותם) אם חלילה היו מגדירים עצמם אתאיסטים?! לא ולא... משמע האתאיסט אינו שונא "אנשים ממוצא עדתי מסויים"... הוא שונא יהודים, את יהדותם של אותם אנשים... כמו כן האנטישמי

dinarzi

New member
כן

" "אנטישמי" = שונא אנשים ממוצא עדתי/עממי מסוים:" האמנם?..." כן. "אתאיסטים פה היו שונאים יהודים (אלא שאינם מתביישים ביהדותם) אם חלילה היו מגדירים עצמם אתאיסטים?! " אין זה משנה כיצד אנשים מסוימים בפורום מסוים מתנהגים. פרוש המילה "אתאיסט" הוא "אדם הכופר בקיומו של אלוהים, אדם המאמין כי אין אלוהים בעולם והמתנגד לכל דת שהיא." (מתוך מילון רב מילים, בראשות פרופסור שויקה שהוא בלשן בעל שם. חפשי באינטרנט "מילון רב מילים"). אם כן, המושג "אתאיסט" אין פרושו בהכרח שונא יהודים, אם כי הוא אינו מאמין בדת היהודית. לעומת זאת, אנטישמי פרושו "אדם שיש לו דעות קדומות נגד יהודים ושנאה עמוקה אליהם, שעוין אותם או פועל נגדם". לסיכום: יש הבדל בין "אנטישמי" ו"אתאיסט". אדם יכול להיות אתאיסט ולא אנטישמי, או אנטישמי ולא אתאיסט, או גם אנטישמי וגם אתאיסט, או לא אנטישמי ולא אתאיסט.

dafnaleh

New member
אתאיסט

הוא ממש לא בהכרח שונא יהדות. ויש הבדל עצום בין שנאת יהדות לשנאת *יהודים*. אם את מתייחסת לאנשים מסויימים, תפני אליהם, לא אל כל אוכלסיית האתאיסטים העולמית. זה מטופש.

פששש....חתיכת מנגנון הגנה לpreacher

רק חבל שתשובה אין לך.... לא נורא, לא בדיוק חידוש מרענן

L7

New member
מה ההבדל בין דתי לאנטישמי?

ביחסם ליהודי האתאיסט?

L7

New member
כפייה דתית מסיונריות ומלחמה בחילוני

האתאיסט- באהבה. עם ידידים כאלה מי צריך שונאים.........

Governor

New member
מה פתאם שנאה? מדובר בחסר הערכה!

בחינת דבריך מעלה שאת אווזה פותה, חסרת יכלת חשיבה בקרתית מינימלית. אין מדובר בשנאה, אלא בצער, על שאת כה טפשה, ולמעשה אבודה למין האנושי... ______________________________________________________________ 0284392570 lital_המקורי

Governor

New member
אין מדובר בקללות אלא בחוות דעת יבשה

impartial, קלינית, שקולה, על דרגת התפתחותה המנטלית. אשר לשקרים וסלוף - הצבע עליהם, או סכור לועך ופתח חשבון פרטי... ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

Governor

New member
מה זה קשור אלי? כנראה שגם בהיידפארק

מצוי משתמש שכנויו ככנויי אבל בינינו, המכה האנושה ביותר לאדם היא להיות אידיוט כמוך. כל בר דעת היה קץ בחייו לו היה מצויד במוחך. מזלך שאינך די אינטליגנטי כדי להבין את מצבך וליטול את חייך במו ידיך. זה גם אסונם של הסובבים אותך... ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

אל תתמם,כולנו יודעים שזה אתה

אם לא משמה אז נקח מכאן: השם שמעון כהן אומר לך משהו גופירנור?

Governor

New member
`אל תתמם,כולנו יודעים שזה אתה`

נח לי שתאמין בכך `אם לא משמה אז נקח מכאן` ????? `השם שמעון כהן אומר לך משהו גופירנור?` אתה מדבר אלי? מי זה גופירנור? מה אמור `שמעון כהן` לומר לי? בכלל, אתה תקרא לי Governor, או `מושל`, או `המושל`, ואני אקרע לך ת'צורה. זה סדור העבודה שלנו. קפיש? ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

כנס גופירנור

"נח לי שתאמין בכך `אם לא משמה אז נקח מכאן` ????? `השם שמעון כהן אומר לך משהו גופירנור?` אתה מדבר אלי? מי זה גופירנור? מה אמור `שמעון כהן` לומר לי?" מה קרה גופי נתקפת במחלה השכחה פיתאום? טוב אז ארענן את זכרונך שים לב להודעה שלך "האם אתה מוכן ברצינות שאשלח את מאת: Governorו 24/12/03 | 16:19 דבריך בצירוף פרטים מזהים (רק ת.ז. שלך) לאמייל של שופר על מנת שידעו איך לנהוג במי שמוציא דיבה עליהם?` שופר ואיזאק גם משקרים וגם דוברי שטויות. אין לאיזאק סמיכה לרבנות, ובכל זאת אינו מעיר לאלה הפונים אליו בטעות בתאר רב. איזאק לא כתב מעולם חבור רבני-תורני כלשהו. איזאק ושופר אינם מסכנים איש פרט את עצמם... הפרטים שלי הם: שמעון כהן טלפון סלולרי 055-331186 דאר אלקטרוני [email protected] קח אותם ועשה עמם מה שלבך חפץ... ______________________________________________________________ 0284392761 " הינה הקישור להודעה יש לי חזיון והינה בחזיוני אני רואה את גופי רושם הודעה ובהודעה רשום "כבר נטען,וכבר נענה"

למעלה