מפת חיפה

lirlurim

New member
מפת חיפה

יש לכם מושג היכן ניתן להשיג מפה מודפסת של העיר? בבניין העירייה בת"א, לדוגמה, יש סטנדים עם מפות של העיר (לתיירים כאילו). יש בחיפה מקום שאפשר להשיג מפה כזאת?

בלשכת התירות במושבה הגרמנית

אם היא עדיין קיימת (לא ראיתי אותה כבר הרבה זמן, אבל גם לא חיפשתי אותה). בכל מקרה, אמור להיות להם מפות טובות שהם מחלקים. חוץ מזה שווה אולי לבדוק באחד מבתי המלון, אולי יש להם בלובי שהם מחלקים... סתם מחשבה.

lirlurim

New member
תודה אבל

אני צריך משהו מודפס, ובגל שהמפה לא יכולה להיכנס כולה לדף אחד, נראה לי שמפה כמו שמחלקים בבתי מלון היא הכי טובה, כיוון שהיא מתקפלת וכוללת כמה דפים... אבל תודה!

deathcaster

New member
תגיד

לשם מה אתה זקוק למפה ? אתה ממילא כמעט כל ערב כאן בפורום וגם אני משתדל לקפוץ... אני מכיר את חיפה כמו גב כף ידי.. פשוט תשאל...

lirlurim

New member
תשובה

זה לא העניין. אני מסתכל במפות באתרים השונים כשאני רוצה לדעת משהו אבל כל הזמן קורה שלפני שאני יוצא למקום חדש ואין לי נקודה סציפית שבה אני יודע שאני צריך לרדת באוטובוס (כמו לדוגמה ואדי ניסנאס או שוק תלפיות שברטה כתבה לי עליהם), אני מצייר על דף קטן את הרחובות מסביב למקום שאליו אני נוסע וזה סתם מעיק. מה גם שמפה מודפסת היא יותר נוחה. אני מקווה להכיר את העיר הזאת מתישהו...

Miss Ziggy

New member
תבדוק

באמת בחנות ספרים בקניון חיפהלא זוכרת אם זה צומת ספרים או סטימצקי שם אבל אני קניתי שם היא מעולה

למעלה