מפתח WEB ללא ידע ב .NET

מפתח WEB ללא ידע ב .NET

שלום לכולם, מזה 4 שנים אני מפתחת WEB ו DBA SQL Server אפליקטיבי. כמו כן יצא לי לעסוק גם בפן של Design ושל הטמעה. יוצא לי בחצי שנה האחרונה ללכת להמון ריאיונות עבודה, וכל פעם מחדש מסתבר שלוקחים כבר מישהו עם ניסיון ב .NET. אני לומדת את זה באופן עצמאי, אבל אין כל ניסיון תעסוקתי בזה. חברים שלי, שדיברתי איתם על כך, המליצו לי לבלף במעט ואני לא הייתי מוכנה לצעד שכזה בשום אופן. מה עושים ? איך חוזרים לתעשייה ?

ilan1998

New member
תשימי תחת ותלמדי לבד

תכתבי קוד לבדך במה שאת רוצה להשתפר - למשל C# וכו' ואז לא תצטרכי "לבלף" שיהיה בהצלחה!

אבל זה לא נחשב לניסיון תעסוקתי

אבל זה לא נחשב לניסיון תעסוקתי. זאת בדיוק הבעיה. כתבתי כבר הרבה קוד לבד, אבל אף אחד לא מתייחס לזה כנראה משום שזה לא ניסיון תעסוקתי.

eli7791

New member
עיצה מניסיון

תבלפי!! יש לי חבר שגם לא היה לו ניסיון וחיפש אולי שנה או יותר עבודה. בסוף נשבר לו, למד לבד .NET ובילף שיש לו ניסיון של שנתיים. פיתאום חזרו אליו וזימנו אותו להרבה ראיונות. חלק עלו ישר שאין לו רקע חזק בזה אבל גם חלק קיבלו אותו והיתה לו אפילו אפשרות ברירה למי ללכת. אין מה לעשות, ברומא תתנהגי כמו רומאי ובישראל כמו ישראלי.

בכל מקרה לא לשקר

מקום נורמאלי יעלה על השקר במהירות. כל מראיין סביר יכול לעלות על שקרים בראיון. אחד הדברים הגרועים ביותר, שניתן לעשות, זה לשקר בקורות החיים ולהמציא מקומות עבודה, שלא היו ולא נבראו.

thankful

New member
לא צריך להגזים

אני מסכים איתך , מר "חובב טניס" . אבל "לשקר בקורות החיים ולהמציא מקומות עבודה, שלא היו ולא נבראו..." ? בוודאי שלא אעשה זאת (זה טוב שאתה מזהיר מפני דבר כזה) , שכן לו מישהו , נניח X , היה ממציא מקום שלא היה ולא נברא , אז קודם-כל המעסיק החדש היה שואל "תן לי מישהו מהמקום (שלא היה ולא נברא) , שיכול להגיד עליך מילה טובה" . נניח והמועמד היה גם מפברק שם של ממליץ כזה (מה האינטרס שלו בדיוק לפברק גם מקום עבודה ועוד ממליץ מפוברק מהמקום המפוברק - אינני יודע) , אז הרי שהמעסיק היה מגלה במיידית שהמועמד לא עבד שם מעולם ומבין שהמועמד לא עבד , אלא עבד עליו ... במצב כזה , המועמד "שרוף" מבחינת אותו מקום עבודה (בו עובד המעסיק המדובר) . ליאור .

ilan1998

New member
בעיה - תכתבי שאת יודעת את זה

בתור שפת תכנות ובראיון את יכולה לתאר פרוייקט שעשית לבד - תעשי פרוייקט בהיקף גדול בזה ואז יהיה לך על מה לדבר גם ללא הניסיון התעסוקתי בהצלחה

Evyatar11

New member
תבני אתרים לדוגמא, שיהיה לך תיק עבו

נסי לפחות לבנות מספר אתרים או לבצע פרוייקטים לדוגמא או כל מה שמתכנתים ב- dot net וזה שלך. כשתלכי לראיון עבודה תציגי את זה ותנסי להרשים ולהראות את נסיונך המוכח.

למעלה