מפרקית 458

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
מה עם קו 69?

זה קו ארוך?
מתי בפעם האחרונה נסעת ב-40 לדבורה הנביאה? או ב-26 לשיכון ל'? ואולי ניסית פעם את 247 מרח' תע"ש בכפ"ס רק עד גן העיר בת"א?
מה עם קו 69?
מישהו מכם ניסה לנסוע בו פעם לגני תקווה או עד הסוף ברימון? ואגב, מה פספסתי עם דן כרמיאל?

mister K

New member
חרא של קו

מה עם קו 69?
מישהו מכם ניסה לנסוע בו פעם לגני תקווה או עד הסוף ברימון? ואגב, מה פספסתי עם דן כרמיאל?
חרא של קו
אפילו קווים לא רצו אותו. כמובן שקו 68 הרבה יותר מהיר אם ה-B7L לא נתקעים בדרך.

טוארג

New member
אבל למי שצריך להגיע לגני תקווה

חרא של קו
אפילו קווים לא רצו אותו. כמובן שקו 68 הרבה יותר מהיר אם ה-B7L לא נתקעים בדרך.
69 אמור להיות יותר טוב..... למרות שלמדתי כבר את הקטע שאם 69 ו-68 מגיעים ביחד בת"א אפשר לקחת 68, להחליף ל-69 בקרית אונו וככה מספיקים לאוטובוס שיצא 2 אוטובוסים לפני ה-69 שפגשנו בת"א...

mister K

New member
לגני תקווה

69 אמור להיות יותר טוב..... למרות שלמדתי כבר את הקטע שאם 69 ו-68 מגיעים ביחד בת"א אפשר לקחת 68, להחליף ל-69 בקרית אונו וככה מספיקים לאוטובוס שיצא 2 אוטובוסים לפני ה-69 שפגשנו בת"א...
לגני תקווה
הכי טוב לנסוע בקו 71, ואם אין 71 אז ב-35 עד אלוף שדה ומשם 55.

71 יש פעם או פעמיים ביום../images/Emo4.gif

לגני תקווה
הכי טוב לנסוע בקו 71, ואם אין 71 אז ב-35 עד אלוף שדה ומשם 55.
71 יש פעם או פעמיים ביום

mister K

New member
אגד כרמיאל

מה עם קו 69?
אגד כרמיאל
למזלי כרמיאל תמיד תישאר של אגד, הרפורמה לא תיגע בה. זה סניף לא קטן ועם הרבה עבודה. אפילו השקיעו ובנו שם מוסך חדש ועוד בתקופה של קיצוצים. ובכלל, אף אחד לא יעז לגעת לאגד באיזור חיפה וטוב שכך. כמובן שאני אוהב גם את דן אבל לא נראה לי שהם מעוניינים לפתוח סניפים בצפון.

כמו תמיד - אגד כרמיאל לשירותך!!!

אגד כרמיאל
למזלי כרמיאל תמיד תישאר של אגד, הרפורמה לא תיגע בה. זה סניף לא קטן ועם הרבה עבודה. אפילו השקיעו ובנו שם מוסך חדש ועוד בתקופה של קיצוצים. ובכלל, אף אחד לא יעז לגעת לאגד באיזור חיפה וטוב שכך. כמובן שאני אוהב גם את דן אבל לא נראה לי שהם מעוניינים לפתוח סניפים בצפון.
כמו תמיד - אגד כרמיאל לשירותך!!!
איחולי נסיעה טובה ממסוף הכרמלית ואיש הקלנועית!

mucool2

New member
עוד משהו על כרמיאל

אגד כרמיאל
עוד משהו על כרמיאל
בעמוד 4 כאן.

זה הסניף האהוב על רתם

מה עם קו 69?
זה הסניף האהוב על רתם
האגדה מספרת שהוא מכיר כל מכונה ומכונה בסניף, במיוחד המושקעות שבהן! הכיתוב "אגד כרמיאל לשירותך" מופיע על הרבה אוטובוסים מהסניף.

טוארג

New member
כמו שהאגדה מספרת שאתה מכיר

זה הסניף האהוב על רתם
האגדה מספרת שהוא מכיר כל מכונה ומכונה בסניף, במיוחד המושקעות שבהן! הכיתוב "אגד כרמיאל לשירותך" מופיע על הרבה אוטובוסים מהסניף.
כמו שהאגדה מספרת שאתה מכיר
את כל המכונות בדן
עד שאני שולח לך SMS עצבני עם כמה קללות עסיסיות על איזה מכונה (לא רלוונטי כרגע איזה, כדי לא לעורר ויכוחים) ואז אתה שואל אותי על מה אני מדבר

fireman

New member
האהוב עליו?!

זה הסניף האהוב על רתם
האהוב עליו?!
אני חשבתי שהסניף שייך לו

קו 69../images/Emo35.gif אסון טבע אמיתי, טיול שנתי

מה עם קו 69?
קו 69
אסון טבע אמיתי, טיול שנתי
מעניין למה זה הקו היחיד שדן השאיר אצלו בבקעת אונו.

אני התכוונתי לשילוט של הקו שהוא לא

זה קו ארוך?
מתי בפעם האחרונה נסעת ב-40 לדבורה הנביאה? או ב-26 לשיכון ל'? ואולי ניסית פעם את 247 מרח' תע"ש בכפ"ס רק עד גן העיר בת"א?
אני התכוונתי לשילוט של הקו שהוא לא
ברור לא לאורך שלו,אני נסעתי המון המון פעמים בכל קו אפשרי של בת ים

מצב
הנושא נעול.
למעלה