מפרקית 293 בקו 5.

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
ידוע ומוכר אבל תודה זה היה רק בגלל

אוטובוס-מיפרקי. או מפרקית.
ב"ה איך שתרצה תוכל לקרוא לזה תוכל לקרוא לזה גם אטובוס דו מפרקי, או מכונה דו פריקית. או פשו, כנ"ל, מיפרקית.
ידוע ומוכר אבל תודה זה היה רק בגלל
השרשור. למטה יש חידה "לך" תענה ואולי תזכה ב
הזה|

אוהד11

New member
זה סידור חריג, ומן הסתם לא היתה

מפרקית 293 בקו 5.
ביום רביעי האחרון 21.7.2004 נסעתי בסביבות עשר וחצי במפרקית 293 בקו חמש. כתבתי את זה. אולי זה מעניין מישהו, לגבי הסידור החריג הזה (לא זכור לי שראיתי מפרקיות בקו חמש).
מכונה מתאימה יותר. פעם אפילו ראיתי את המידיבוס 5024 בקו 5, ומידי פעם יש סידורים של קווי איו"ש בקו 5.

ארזS

New member
ראיתי כבר יותר מפעם אחת

מכונה מתאימה יותר. פעם אפילו ראיתי את המידיבוס 5024 בקו 5, ומידי פעם יש סידורים של קווי איו"ש בקו 5.
ראיתי כבר יותר מפעם אחת
מפרקיות בקו 5 ובקו 4 ובאיזה קו לא?... כשחסר אוטובוס ויש מפרקית פנויה אז למה לא?

גם היום

מפרקית 293 בקו 5.
ביום רביעי האחרון 21.7.2004 נסעתי בסביבות עשר וחצי במפרקית 293 בקו חמש. כתבתי את זה. אולי זה מעניין מישהו, לגבי הסידור החריג הזה (לא זכור לי שראיתי מפרקיות בקו חמש).
גם היום
22/7/04 היא היתה בקו 5

תוכון1

New member
ובלי שום קשר

אני ראיתי
לפני שבוע וחצי מפרקית על קו 6 שפועלים עליו מידיבוסים. וגם ראיתי על קו 72 מפרקית. כנראה בגלל שעכשו יצאו המפרקיות מקו 61 הן פנויות לקוים אחרים.
ובלי שום קשר
מאוחר בלילה שכבר קו 27 שמסיים את השירות, אז דן מכניסים חלק מהפנינות של הקו לקו 24 שפועל עד מאוחר.

יצחקA

New member
נסעתי במפרקית 321 בקו 5 וראיתי

מפרקית 293 בקו 5.
גם את 415 בקו 5.

כנראה שזה בגלל הבלאגן עם קווי הקיץ

גם את 415 בקו 5.
96, 98, 298. האוטובוסים 321 ו-415 שייכים לבת-ים והים יוצאים לקווי הקיץ של החרדים. לכן כנראה הם הוכנסו לחתיכה בקו 5. בכל אופן, אני מכיר מישהו שנהג על מפרקית 457 בקו 6....

seffic

New member
קו 6 של צפון ת"א? ../images/Emo6.gif

96, 98, 298. האוטובוסים 321 ו-415 שייכים לבת-ים והים יוצאים לקווי הקיץ של החרדים. לכן כנראה הם הוכנסו לחתיכה בקו 5. בכל אופן, אני מכיר מישהו שנהג על מפרקית 457 בקו 6....
קו 6 של צפון ת"א?

אני זוכר את הכרטיסניות של קו 5 נוסעות בבקרים בקו 14. וגם פעם יצא לי לראות מפרקית בקו 28.

יצחקA

New member
+++

+++
זה היה לפני שנתיים. חוץ מזה, כמעט בכל יום שישי אני רואה בקו 4 נהג מסויים שעובד בכל פעם על מפרקיות או על אוטובוס יונייטד: 242, 270, 2336 ונדמה לי שראיתי אותו פעם אחת עם 4081.

תוכון1

New member
אלונה, מה לא בסדר במפרקית הזו?

למה בכיינית?
גם המנוע שלה נשמע כאילו הוא הולך להתפרק?
נסעתי עד לפני חודשיים הרבה מאד פעמים ולדעתי היא בסדר גמור... וד"א-קו 72 של דן אדום? מדי יום שישי אני נמצא הרבה פעמים בכיכר רבין ובשבועיים האחרונים ראיתי על הקו לפחות 5 אדומות וברצף. אפילו היום לפני שעה ראיתי על הקו את האדומות 7370, 7361 ועוד כמה שלא ראיתי את המספר שלהן... כנראה קו חדש שהוא אדום בדן...

ארזS

New member
אולי אנסה להסביר...

נסעתי עד לפני חודשיים הרבה מאד פעמים ולדעתי היא בסדר גמור... וד"א-קו 72 של דן אדום? מדי יום שישי אני נמצא הרבה פעמים בכיכר רבין ובשבועיים האחרונים ראיתי על הקו לפחות 5 אדומות וברצף. אפילו היום לפני שעה ראיתי על הקו את האדומות 7370, 7361 ועוד כמה שלא ראיתי את המספר שלהן... כנראה קו חדש שהוא אדום בדן...
אולי אנסה להסביר...
בגלל שהכבישים בארצנו היפהפיה הם כבישים משובחים שבמשובחים, ללא מהמורות וללא מקפצות, האוטובוסים פשוט נשמרים במצב מעולה. ואם אתה לא מאמין לדברים שכתבתי, אז תנסה פשוט להפוך את התשובה...
בקשר ל"אדומות" - לא יודע.

בכל סיבוב

בכל סיבוב
ובמיוחד ביהודה המכבי היא חרקה במין צווחות כמו בכי. אגב לפני שבוע דיברתי עם הבן שלי בנייד, פתאום שאלתי אותו, תגיד לי אתה במפרקית? אז הוא אמר שכן ושאל איך ידעתי, אמרתי לו שאני שומעת חריקות ברקע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה