שאלה על קו 5מפרקית 293 בקו 5.
ביום רביעי האחרון 21.7.2004 נסעתי בסביבות עשר וחצי במפרקית 293 בקו חמש. כתבתי את זה. אולי זה מעניין מישהו, לגבי הסידור החריג הזה (לא זכור לי שראיתי מפרקיות בקו חמש).
לדעתי זאת החלטה שרירותית של דןשאלה על קו 5
מישהו יכול להסביר לי למה פעם על כל האוטובוסים ששירתו בקו 5 היה רשום בצדדים בגדול 5 קו העיר? הרי יש עוד המון קווים שאפשר להגיד שהם קו העיר מכל הבחינות. יש הסבר לזה?
לדעתי גם הסיבה היאלדעתי זאת החלטה שרירותית של דן
אבל היא נובעת מכמה סיבות: 1. זה אחד הקווים עם התדירות הכי גבוהה בתל אביב. 2. התחרות עם מוניות השירות דרשה השקעה של דן בקידום מכירות. 3. הקו באמת עובר דרך רוב המקומות המרכזיים בעיר: תחנה מרכזית, דיזנגוף, אבן גבירול, רכבת מרכז. כל מה שנאמר הוא ניחוש שלי.
מאז שנת 1984 (ואולי אפילו קודם)לדעתי גם הסיבה היא
שהתחרות עם המוניות דרשה השקעה יתרה למשוך את תשומת הלב אל האוטובוסים.
שאלה בקשר לתוכים:מאז שנת 1984 (ואולי אפילו קודם)
הקו זוכה להתייחסות מיוחדת, עם הבאת הכרטיסניות של מאן (סדרת 10XX) במיוחד לקו זה. זה המשיך עם האוטובוסים הSL200F עם הכיתוב של "קו העיר", הנידרפלורים הראשונים, והתוכים. זה קו שפועל בתדירות גבוהה ביותר, ותמיד יש בו נוסעים רבים. בעיני זהו הקו הטוב ביותר בתל אביב, עובר דרך כל מרכז ת"א, ומגיע בשני קצוותיו למקומות מרכזיים. (השינוי של נקודת הקצה מיד לבנים ברחוב פנקס לרציף ברכבת מרכז הוא מבורך, ולרוב אני לוקח אותו דווקא לכיוון הזה ולא לכיוון של התחנה המרכזית (אני גר קרוב למסלולו בדיזנגוף פינת נורדאו)
זה פשוט מאודשאלה בקשר לתוכים:
ראיתי תוכי 7141 האם הוא לא שייך לסידרה מוקדמת לפני התוכים של קו 5 72XX? ואם כך אז איך הוא תוכי?
החתה סיבה מיוחדת תאונה או משהו?זה פשוט מאוד
צבעו אותו![]()
את זה באמת שאינני יודעהחתה סיבה מיוחדת תאונה או משהו?
גם הריפודים הוחלפו.
7141את זה באמת שאינני יודע
סביר להניח שידידנו אנדי ["מסוף כרמלית"] יידע יותר פרטים.
תודה !7141
הנידרפלור הזה הוא השלישי בדן עם שילוט יעד קו (אחרי 7105 ו-7109). עם הזמנת התוכים החדשים (24 מכונות) הוחלט בדן לצבוע שלושה נידרפלורים נוספים בעלי שילוט יעד קו בצבעי התוכי ולהפעילם בקו 5 עם המכונות החדשות. המכונות שנצבעו הן 7141, 7223 ו-7275. גם המושבים שלהן הוחלפו במושבים עם צבע ריפוד ייחודי השונה במקצת מריפודי התוכים החדשים. שלוש המכונות האלה עובדות בקו 5 יחד עם התוכים החדשים: 7283, 7284, 7285, 7286, 7291, 7292, 7303, 7305, 7307, 7311, 7312, 7313, 7316, 7317, 7320, 7321, 7322, 7323 ו-7324. בנוסף יש גם חמישה תוכים שעובדים על קו 16 והם: 7295, 7333, 7334, 7335 ו-7336.
הכתובת "קו העיר" הוכנסה למכונותמאז שנת 1984 (ואולי אפילו קודם)
הקו זוכה להתייחסות מיוחדת, עם הבאת הכרטיסניות של מאן (סדרת 10XX) במיוחד לקו זה. זה המשיך עם האוטובוסים הSL200F עם הכיתוב של "קו העיר", הנידרפלורים הראשונים, והתוכים. זה קו שפועל בתדירות גבוהה ביותר, ותמיד יש בו נוסעים רבים. בעיני זהו הקו הטוב ביותר בתל אביב, עובר דרך כל מרכז ת"א, ומגיע בשני קצוותיו למקומות מרכזיים. (השינוי של נקודת הקצה מיד לבנים ברחוב פנקס לרציף ברכבת מרכז הוא מבורך, ולרוב אני לוקח אותו דווקא לכיוון הזה ולא לכיוון של התחנה המרכזית (אני גר קרוב למסלולו בדיזנגוף פינת נורדאו)
מזכיר לי נשכחותהכתובת "קו העיר" הוכנסה למכונות
שהחליפו ב- 1993 את הכרטיסניות (4053 עד 4067 ו- 4076 עד 4083). זו היתה הזדמנות ליחד את הקו, לאחר שהיחוד האמיתי שלו כקו כרטיסניות אחרון כבר לא היה קיים. בזמנו, כאשר הוציאו את הכרטיסניות מקו 4, ב- 1981, קיבלו גם האוטובוסים החדשים שלו סימן מיוחד בחזית מעל השמשות (3351 עד 3369 ו- 3402 עד 3408), ומאוחר יותר על חלק מ- 40XX.
מסלול קו 5.מאז שנת 1984 (ואולי אפילו קודם)
ומה עם אלה שצריכים להגיעמסלול קו 5.
בכיוון מתמח"ת למסוף 2000, הקו נוסע ברחוב פנקס, ופונה לרחוב ויצמן. לדעתי, כל הסיבוב הזה מיותר, ובקטע הזה הוא נוסע די ריק. היה צריך שהוא ימשיך בפנקס עד הסוף (דרך נמיר), ומשמה כרגיל. בעבר היה עוד איכשהו מוצדק הסיבוב הזה, כי הוא היה צריך להגיע לבית החייל (הרי אין פרסה בפינקס), אך כיום זה, כאמור, מיותר.
הקו הזה הוא הקו הותיק ביותרלדעתי זאת החלטה שרירותית של דן
אבל היא נובעת מכמה סיבות: 1. זה אחד הקווים עם התדירות הכי גבוהה בתל אביב. 2. התחרות עם מוניות השירות דרשה השקעה של דן בקידום מכירות. 3. הקו באמת עובר דרך רוב המקומות המרכזיים בעיר: תחנה מרכזית, דיזנגוף, אבן גבירול, רכבת מרכז. כל מה שנאמר הוא ניחוש שלי.
מצטרף לשאלהשאלה על קו 5
מישהו יכול להסביר לי למה פעם על כל האוטובוסים ששירתו בקו 5 היה רשום בצדדים בגדול 5 קו העיר? הרי יש עוד המון קווים שאפשר להגיד שהם קו העיר מכל הבחינות. יש הסבר לזה?
מפרקית 293מצטרף לשאלה
מה מפרקית עשתה בקו 5 ? ד"א מישהו יכול להסביר לי מה זה מפרקית 293 ?? תמונה לפחות ?
האם זו מיפרקי או מיפרקיתמפרקית 293 בקו 5.
ביום רביעי האחרון 21.7.2004 נסעתי בסביבות עשר וחצי במפרקית 293 בקו חמש. כתבתי את זה. אולי זה מעניין מישהו, לגבי הסידור החריג הזה (לא זכור לי שראיתי מפרקיות בקו חמש).
אוטובוס-מיפרקי. או מפרקית.האם זו מיפרקי או מיפרקית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.