מפריע לי ...

מפריע לי ...../images/Emo4.gif

מפריע לי שאני נתקל מידי פעם בהודעות המכילות שגיאות כתיב.. אני לא מדבר על טעויות כתוצאה מהקלדה מהירה, שגם אני חוטא בהן לפעמים. צורם לי לקרוא "שגיעות" כמו..עם במקום אם..למשל.. מתלבט אם להגיב, או אולי לשלוח מסר, ובסופו של דבר מחליט שלא.. לא תמיד מכיר את הכותב, לא יודע איך יקבל את ההערה... תמיד משתדל לתת משקל לתוכן, ולהתעלם מטעויות אם ישנן.. חוץ מזה, מי שם אותי לשר הלשון של הפורום?? וחוץ מזה למה אני לא ישן בשעה כזו..
וחוץ מזה, שום דבר לא מפריע לי...
פרקתי...שבת שלום.

למה שזה יטריד?

יש אנשים שהם דיסקלטים, נא לא לשכוח.... אם אתה מבין מה כתוב- אז למה לך לנסות להתעמק בשגיאות במקום באמת בתוכן ובמה שרוצו לכתוב? לא יותר קל? חוץ מזה, העיקר שמבינים מה נכתב וזה לא משנה איך זה נכתב, זה לא מה שעושה את הבן אדם לטוב יותר או לטוב פחות. יש אנשים שתעיר להם והם יקבלו זאת בהבנה ויש את אלה שלא ואולי יעלבו בהם.. אני מזמן בחרתי לנסות להבין ולא לנסות לשפוט

א ש לי

New member
מפריע לי...../images/Emo4.gif

התוכן... לא הטפל, אלא העיקר, כשהוא ממש טפל. המילים שפוגעות מכאיבות סתם כשהם תופעת לוואי של כאבו ותיסכולו של הכותב שמוציא אותם על מישהו אחר, אם זה מתוך קנאה שינאה, ותחושות קטנות, גדולות שיש לכותב, ובהודעה אחרת הוא/ היא מתפלסים על "מודעות עצמית" על "התמודדות" ו"לקיחת אחריות", ועוד...האוץ' כמה שזה צורם, מצחיק, עצוב...

בוקר טוב.....

או שטרם ישנת בכלל??? בין אם כך ובין אם אחרת... שיהיו לנו יום נפלא

א ש לי

New member
פששש...איך שאת עוקבת...:)

מחפשת מביאה את החומר המחקרי עד הנה מעניין מה פרוייד היה אומר על זה:)

א ש לי

New member
לפי תגובותייך....

מזל שאת היחידה:) איפה אני נוגעת בך? איפה אני מכאיבה לך בדיוק, ללא שום כוונה? אם תסבירי, אשמח לשנות זאת.

חחחחחחחח את נוגעת ../images/Emo6.gif

כוונה ? להסביר? למה? הרי את דואגת לעצמך מספיק טוב הכוח שבפשטות - פשוט לקרוא

א ש לי

New member
את באמת לא יודעת כמה שקוף הצחוק?

עכשיו אני בהחלט מבינה אותך אחרי שאני מבינה ויודעת עד כמה נגעתי. איתך הסליחה מבטיחה לא לשרשר תחתייך יותר. חבל שעדיין לא הבנת כמה זה באמת פשוט.

א ש לי

New member
אם באמת נתחיל לנבור...

מדוע מפריע לנו זה או ההוא למה עושה לנו טוב, כך ולא אחרת לא יהיה לנו זמן לפרנס עצמנו ובטח לא זמן לילדינו:) אפשר לחיות עם דברים פחות אהובים בשלום בנחת לקבלם ופשוט להמשיך... מה זה אומר עלי? חחח פשוט זורמת ואת האנרגיות שלי משקיעה במקומות יותר חשובים ומעניינים.

למעלה