מפציעה ...
אחרי תקופה לא קצרה של אש נמוכה ... אני פה, עכשיו גם כותבת ... אחרי שלושה שבועות מאוד קשים (הכל בסדר ...), פשוט הלימודים, והעבודה, והעבודה והעבודה .... חזרתי לכתוב בכל התחומים האישיים דווקא העניינים בסדר ... שבועיים מטורפים בלימודים שנגמרו בציונים משביעי רצון, ביקורת באקו לב שנראית בסדר (מסביב ל VSD מתחילים לראות רקמת סגירה, וגם אם לא יסגר חיים עם זה עד 120), והעבודה - באופן מפתיע קיבלתי בשבוע שעבר קידום לאחר שנה של ציפיה, וחודשיים לפני חופשת לידה - תנאים משביעי רצון (יותר
וגם
). והכל התחיל להיות בסדר, עד אתמול בבוקר שטרף לי את כל הקלפים ... שריסק אותי ושבר אותי לגמרי, במיוחד הצמידות לאזכרה של רפאל ז"ל ( מתנצלת מראש בפני חברותי הדתיות ושומרות המסורת כאן, אם משהו מדברי ישמע כפוגע, כשופט או לא מבין או יהיר - אני כותבת מהלב ולא מהראש ) אחת מהעובדות אצלי המחלקה, איבדה אתמול בבוקר את בנה בן ה 10 חודשים, הילד היה חולה, נולד חולה, והובא לעולם בידיעה שהוא חולה, אתמול הוא נאסף אל אחותו שגם אותה איבדה האמא מאותה מחלה בדיוק. כשקיבלתי אותה לעבודה, היא סיפרה לי בראיון העבודה את כל קורותיה, ואני שהייתי אז בשבוע 10 או משהו כזה, התקשיתי להבין את דרכי פעולתה. היא ובעלה נשאים שניהם של מחלה גנטית בעלת השלכות לא פשוטות (התגלה לאחר לידת הבת הראשונה שנפטרה מאותה מחלה), לאחר מכן נולד להם ילד שאינו נשא של המחלה (אובחן כאוטיסיט לפני כשנה וחצי), בהריון שאחריו עשתה בדיקת סיסי שליה, שיצאה תקינה אך כתוצאה מהבדיקה איבדה את ההריון, ולכן החליטה שהיא לא עושה יותר בדיקות ו"לוקחת באהבה את כל מה שאלוהים דן אותה אליו", את הילד הזה, היא הביאה לעולם בידיעה שלא יחיה זמן רב ולא הפסיקה את ההריון "מי אני אלוהים שאני אחליט מי יחיה ומי ימות", היא קיבלה באהבה את הגזרה שקיבלה ובחרה להביא לעולם את הילד הזה גם אם לתקופה קצרה "כי זה התיקון שלה", ילדה / נערה בת 25 שחוותה כ"כ הרבה בחיים שלה אתמול התקשרתי אליה בבוקר, לאחר שנודע לי ממנהלת הצוות שלה על הסיפור, כולי חנוקה שואלת מה שלומה ... והיא עונה לה "יהיה בסדר ברוך השם", ההלויה לדברי האנשים הייתה חוויה מזעזעת, קצת מכניסה פרופורציה לחיים, והם שבאו לנחם מצאו את עצמם מנוחמים ממנה עם אמרות של "תודה שבאתם", "תודה על החיבוק" "אין כמוכם", "שאלוהים יברך אתכם" ... והאמירה (ושוב סליחה מחברותי) של בעלה, שזיעזעה לי כל נים בגוף "ה' נתן, ה' לקח, יהי שם ה' מבורך", פשוט הצמידו אותי בזעזוע לסיפור איוב לרגע אחד נשמע כמו לקוח מהזיה - אבל זה כנראה כוחה האמיתי של האמונה הגעתי הביתה, חיבקתי את הגברת (שלא הבינה מה נפלתי עליה "אמא את מועכת אותי"), ואחרי לילה מסוייט (בו חלמתי לפחות שלוש פעמים שהיא הולכת לי לאיבוד, בפארק, בים, בשדה התעופה), אני יושבת פה וכותבת ... לא יודעת למה ... אולי כי אני יודעת שפה תבינו אותי הכי טוב (גם אם לא תסכימו) שנדע רק ימים טובים מאלה ...
אחרי תקופה לא קצרה של אש נמוכה ... אני פה, עכשיו גם כותבת ... אחרי שלושה שבועות מאוד קשים (הכל בסדר ...), פשוט הלימודים, והעבודה, והעבודה והעבודה .... חזרתי לכתוב בכל התחומים האישיים דווקא העניינים בסדר ... שבועיים מטורפים בלימודים שנגמרו בציונים משביעי רצון, ביקורת באקו לב שנראית בסדר (מסביב ל VSD מתחילים לראות רקמת סגירה, וגם אם לא יסגר חיים עם זה עד 120), והעבודה - באופן מפתיע קיבלתי בשבוע שעבר קידום לאחר שנה של ציפיה, וחודשיים לפני חופשת לידה - תנאים משביעי רצון (יותר