מפציעה ...

whimsical me

New member
אני מקנאה בך על ההשלמה.

הודעה אחת מעלייך ניסיתי לכתוב בעצם את מה שאמרת כאן. אני מרגישה מאד דומה לזה, רק הרבה פחות שלמה. וזה כואב אחושרמוטה.

לא יודעת איך לנסח

כבר מחקתי שלוש הודעות, אבל ראשית, יש הבדל בין תסמונת ברורה כמו העדר מוחלט של כליות לבין כל הדברים שיש בהם X אחוז של סיכוי לחיים בריאים (גם אם X הוא מספר מאוד קטן). זה לא מפחית את עוצמת הכאב, אבל מקל על ההשלמה. כמי שעמדה לפחות בשני צידי המתרס (גם בצד שהפסיק הריון בשל ממצאים וגם בצד שהמשיך הריון חרף ממצאים וחששות) יכולה רק לאחל שתמיד נהיה שלמות בשמחה עם ההחלטה להמשיך ושנוכל לחיות בשלום (גם אם לא מלא) עם ההחלטה להפסיק. ובעיקר יודעת, שלא יכולה לשפוט אף אחת (גם אם לפעמים, ביני לביני, מחליק לי).

whimsical me

New member
יכוליות...

אצלנו דווקא היה מום מהסוג שכמעט בוודאות לא ניתן לחיות איתו. שילוב של תסמונת של 4 מומים לבבים לא קלים+ עוד בונוס שמחמיר את העניין בהרבה. אבל עדיין, תמיד יקנן בי הספק שהיה יכול לקרות נס לילדה הזו, והיא היתה צולחת את כל זה וחיה חיים נורמליים.

ואני מאחלת שפשוט לא נצטרך לבחור.

בשום צד של המתרס. בגלל שפעם אחת לא ידעתי שאפשר לבחור, ופעם שניה בחרתי, ופעם שלישית הייתי מלאת חרדות שאאלץ לבחור שוב - פשוט לא רוצה להיות שוב במקום הזה של החלטה. ולמרות שעבר כבר זמן מאז, אני זוכרת כמה הייתי מופתעת לקבל מסר ממישהי שכתבה לי שאין לי זכות לכתוב בפורום אובדן כי לא איבדתי. בחרתי. וזה היה כל כך הזוי וכל כך נכון וכל כך מוטעה.

../images/Emo5.gif איזה משפט מזעזע

"בחרתי". צודקת, באמת לא התחשק לי באותו שבוע ילד עם שיער חום, אז החלפתי בשאטני.

ברבי28

New member
רק בשביל להבהיר את מה שכתבתי

כשאמרתי "היא ובעלה נשאים שניהם של מחלה גנטית בעלת השלכות לא פשוטות ", באמת התכוונתי לזה ... מדובר על ניוון שרירים, לדעתי שום דבר לא יכול להשלים עם ילד שנולד למציאות כזו ושתוחלת החיים שלו היא פחות משנתיים ...
אם אני הייתי עומדת בפני צומת כזו, אני חושבת שההחלטה הייתה חד משמעית בשבילי,

מחלה איומה../images/Emo10.gif

מכירה אישה שהיא בת יחידה, אבל בעצם היו לה שישה אחים שנפטרו מן המחלה לפני גיל שנה
איום. אני חושבת שהחלטה מאוד "הסתבכה" לה בשל האובדן של עובר בריא בסיסי השליה, וזה המקום שממנו נובעת הגישה שלה, ולמען האמת, עם כל הקושי, לא בטוחה שאין הגיון בבחירה שלה, גם אם זה לא ההגיון של רובינו.

סיפור עצוב מאוד

היי ברבי, סיפור עצוב מאוד, ואני חסרת מילים. שמחתי לשמוע שיודעים להעריך במקום העבודה ועוד בתקופות כאלה. מזל טוב על הקידום והאוטו-איזה כיף. כל הכבוד על הציונים. מאחלת לך המשך הריון תקין
. קיווי

../images/Emo14.gifמזעזע, אני חושבת שמדובר

על המשפחה של ילד מהגן של אלירן, זה בדיוק אותו סיפור
רק במסיבת פורים התלהבתי מהתינוק המקסים ז"ל.

למעלה