מפענח תצלומי אוויר

biotechbrain1

New member
מפענח תצלומי אוויר

כל פרט שיש על הקורס אני אשמח לקבל... מיקום, אורך, יציאות, תכנים, הצבות, תנאים במקום, וכו' וכו'. תודה רבה רבה.

biotechbrain1

New member
לא יודע

אני באופן עקרוני על מדים ירוקים. אם זה אומר שזה תצ"א של ירוקים אז שיהיה.. אני רק יודע שזה קורס של 15 שבועות.

סופה 20

New member
אממ...אז...

אתה תעבור קורס בגלילות כנראה .... תשאל את המנהלת מורן..היא אחת כזו :).. אני יודע יותר על הקורס שיש בח"א

מ ס ט י ק

New member
איזו הגדרה נתת לי...

אחת כזו..

מ ס ט י ק

New member
קצת מידע.

הקורס מתקיים בגלילות, את אורך הקורס הבנתי שאתה כבר יודע. תכנים - סורי אבל את זה תצטרך לראות במהלך הקורס, זה מידע מסווג. יציאות, במהלך הקורס יוצאים שישי, סוגרים בערך 4 שבתות (לא יותר מזה) תנאים במהלך הקורס - יש שם אחלה תנאים, אין לך מה לדאוג... הצבות - בסיסים פתוחים ובסיסים סגורים בכל הארץ כמעט. בהצלחה בקורס - יש לך אחלה של סגל!

shishu

New member
רק רציתי להוסיף....

1. אין דבר כזה "לא יותר מ-4 שבתות". אני אישית סגרתי 5, והבנים בקורס שלי סגרו 6 ככה שזה לא קבוע. 2. רק שתדע שהקורס הוא בד"כ 16 שבועות ולא 15, בסוף תמיד מאריכים אותו בשבוע בגלל שבוע אבט"שים, דגלנות וכו'... וזה באמת עוד דבר חשוב שאתה צריך לדעת- קורס פענוח מכונה בבה"ד "התיאלנדים" וזה ממש לא במקרה.... 3. זה אחלה קורס, אתה ממש תהנה, והסגל באמת מעולה!

shishu

New member
כן..

עשיתי קורס יוני 03, סיימתי בספטמבר. איפה את משרתת?

מ ס ט י ק

New member
אגב...

עברת מיונים למודיעין לפני הגיוס? בנים בטירונות 02 מקבלים מדים ירוקים תמיד, רק בסוף הטירונות במידה והוחלט שהם יהיו בחיל האוויר הם מגיעים ליחידת המעבר של החייל ומקבלים מדי חיל אוויר, אז ככה שזה לא בטוח שתגיע למודיעין... במידה ותגיע לקורס של חיל אוויר... גם שם יש אחלה של סגל! הוא מתקיים בצפון הארץ, קורס בלי תורניות רק בסוף הקורס יש תורנויות.. עושים לפעמים שבתות אבל לא יותר מידי, לגבי האורך של הקורס אני לא יודעת.

ranzz

New member
אממ אז למה תמיד בסיום טירונות

יש אנשים עם מדי חיל אוויר וחיל הים? אין לי מושג מאיפה הם באו לפני הטירונות... אבל אני יודע שהם מסיימים את הטירונות לא בירוקים..

מ ס ט י ק

New member
בנים לא בנות כן....

ככה לפחות לפי מה שאני יודעת... אלא אם הם מיועדים מראש לחיל האוויר\הים, מה שלא קורה בד"כ.

biotechbrain1

New member
בקשר למיון למודיעין

לא עברתי מיון למודיעין או תחקיר בטחוני, או כל דבר מהסוג הזה. כשהגעתי לבקום לפני חודש עוד הייתי על 82 ומיועד לפלחה"צ, אז הורדתי ל-45 ועשיתי 02 כמובן. אצל הקצין קורסים הציעו לי מפענח תצ"א. אז ככה שאני לא יודע בדיוק מה יהיה בהמשך הדרך.

מ ס ט י ק

New member
אה.. הבנתי...

זה מקצוע מעניין... אני ממליצה! נכון שאני כן משוחדת אבל אני עדיין ממליצה...

אם ככה

לדעתי יש יותר סיכויים שתגיע לח"א, מכיוון שאני מכיר כמה אנשים שככה הגיעו לפענוח בח"א. עם זאת, זה לא אומר שתגיע גם לחיל מודיעין.

למעלה