מפעל הרעל בדרך לפוליטיקה? ..

רוב הזמן נח

Well-known member
שתצטרף לאחים המוסלמים תומכי החמאס. זו המפלגה הכי ראויה עבור מי שפעלה למען החמאס לאורך כל המלחמה.
היא בטח מתכוונת "לשבח" את הצד השמאלני של המפה הפוליטית, בגישה שלה שאם יש סכנה שנוגעת לה אישית, היא מוכנה להכנע לאויב ללא תנאים.

רוב הזמן נח

Well-known member
זאת סכנה בטחונית חמורה!!

הרי היה עוד מישהו עם בן חטוף שהיה בדיוק במצבה. ובסוף לשניהם היה סוף טוב.
אבל בשונה ממנו, שהתנהג באומץ ובצורה ראויה, היא התפרקה, האשימה וזרקה רעל לכל עבר. במבחן האמת היא הראתה שהיא לא יכולה להתמודד עם מצב קשה. אז אחת כזאת צריך בפוליטיקה שלנו שתשפיע על עניינים חשובים במדינה? זה ממש פוטנציאל לסכנה בטחונית חמורה!

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
זאת סכנה בטחונית חמורה!!

הרי היה עוד מישהו עם בן חטוף שהיה בדיוק במצבה. ובסוף לשניהם היה סוף טוב.
אבל בשונה ממנו, שהתנהג באומץ ובצורה ראויה, היא התפרקה, האשימה וזרקה רעל לכל עבר. במבחן האמת היא הראתה שהיא לא יכולה להתמודד עם מצב קשה. אז אחת כזאת צריך בפוליטיקה שלנו שתשפיע על עניינים חשובים במדינה? זה ממש פוטנציאל לסכנה בטחונית חמורה!
לא מאמין שאם שאם יאיר נתניהו או אבנר נתניהו הייתה נחטף שרה נתניהו הייתה מתנהגת בשיקול דעת והייתה מתמודדת עם מצב קשה, גם לא בנימין נתניהו עצמו. לצפות ממשפחות החטופים להיות רציונאליים זאת ציפייה מוגזמת.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא מאמין שאם שאם יאיר נתניהו או אבנר נתניהו הייתה נחטף שרה נתניהו הייתה מתנהגת בשיקול דעת והייתה מתמודדת עם מצב קשה, גם לא בנימין נתניהו עצמו. לצפות ממשפחות החטופים להיות רציונאליים זאת ציפייה מוגזמת.
עובדה שהיו משפחות שהתנהגו כראוי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מסכים איתך בענין הזה. אבל במקרה כזה כן הייתי מצפה מהתקשורת* שלא 'לרטווט כל שטות שאדם כזה מבטא בשעת צערו, אלא להתחמק מכך באלנגטיות ולו כדי לשמור על כבודה של אותה הורה, אם לא על כבוד הציבור הרחב.

* טוב זאת בדיחה כמובן. ציפיות מהתקשורת הישראלית זה משהו שכבר מזמן לא מתקיים אצלי :cool:.

פולגאר

Well-known member
אני מסכים איתך בענין הזה. אבל במקרה כזה כן הייתי מצפה מהתקשורת* שלא 'לרטווט כל שטות שאדם כזה מבטא בשעת צערו, אלא להתחמק מכך באלנגטיות ולו כדי לשמור על כבודה של אותה הורה, אם לא על כבוד הציבור הרחב.
הסכמתי היא רק עבור שרה, ביבי היה מתנהג כלפי חוץ בקור רוח ובאופן ממלכתי.
* טוב זאת בדיחה כמובן. ציפיות מהתקשורת הישראלית זה משהו שכבר מזמן לא מתקיים אצלי :cool:.
מעבר לאג'נדה שלהם, הם פועלים גם עבור רייטינג.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
הסכמתי היא רק עבור שרה, ביבי היה מתנהג עלפי חוץ בקור רוח ובאופן ממלכתי.
לא חשבתי עליהם כשכתבתי את תגובתי, אלא על הגב' צנגאוקר דווקא. לגבי שרה ובנימין נתניהו, אני מאחל להם ומקווה שלעולם לא יעמדו (וגם אף יהודי או אדם אחר לא) בסיטואציה הזאת. אבל היה וכן, אני לא מצפה מאף אחד מהם לשום דבר בדיוק. הם יתנהגו כהורים וכך בדיוק עליהם לעשות. מה זה יכלול? לא חושב שיש ולו אדם אחד עלי אדמות שיכול לדעת זאת על עצמו עד שהוא לא מגיע לשלב הזה.
מעבר לאג'נדה שלהם, הם פועלים גם עבור רייטינג.
זה גם נכון כמובן, אבל את זה אפשר להבין. לעומת זאת לפעול על-פי אג'נדה מוגדרת, מתוך אג'נדה זו לזייף דיווחים חדשותיים ולשקר בהם רק כדי לקדם נרטיב פוליטי מועדף וכיו"ב, עם כל הכבוד זה לא עניין של רייטינג, אלא של ניצול כלי התקשורת למטרות פוליטיות. אם תוסיף על כך את הרדידות המקצועית התהומית (גם בלי קשר לקידום אג'נדות פוליטיות וכדו') ממנה סובלת התקשורת הישראלית, תבין למה במצטבר אני במלוא הרצינות לא מצפה ממנה לשום דבר.

ביטניקט

Well-known member
זה דבר אחד ההתנהגות הבזויה שלה בגלל שהבן שלה נחטף והוחזק ע"י מחבלי החמאס, וזה דבר אחר לחלוטין הניצול הציני של המעמד שלה כ"אם החטוף המשוחרר" כדי לרוץ לפוליטיקה.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה דבר אחד ההתנהגות הבזויה שלה בגלל שהבן שלה נחטף והוחזק ע"י מחבלי החמאס, וזה דבר אחר לחלוטין הניצול הציני של המעמד שלה כ"אם החטוף המשוחרר" כדי לרוץ לפוליטיקה.
זה היה גם בזוי שבזמן אמת לפי מה שהיא אמרה נראה שבמקום להאשים את חמאס והטרור היא האשימה את הממשלה. וגם איימה על ביבי שאם הבן שלה לא יחזור היא תרדוף אותו. שוב, כאילו הכול קשור בו ולחמאס אין קשר לעניין.

xyxy210

Well-known member
בכל הפתיל הזה - כמה רעל יכול להישפך מקבוצה של כרותי אונה על אשה שנלחמה בכל כוחה להשיב את בנה בחיים הבייתה.
מה לא נאמר כאן - קיבלה כסף, עזרה לחמאס, התנהגות בזויה, ושאר מרעין בישין.
אני מרשה לעצמי להשתמש במטבע לשון שהנפיק כאן מר אדון הרינג-מיציתי-אשריך : אסופת נבלות ימנית קיצונית.

הפרבולה1

Well-known member
בכל הפתיל הזה - כמה רעל יכול להישפך מקבוצה של כרותי אונה על אשה שנלחמה בכל כוחה להשיב את בנה בחיים הבייתה.
מה לא נאמר כאן - קיבלה כסף, עזרה לחמאס, התנהגות בזויה, ושאר מרעין בישין.
אני מרשה לעצמי להשתמש במטבע לשון שהנפיק כאן מר אדון הרינג-מיציתי-אשריך : אסופת נבלות ימנית קיצונית.

אבל מצופה ממנה להגיד תודה לנתניהו שבזכות הלחץ הצבאי שהורה להפעיל על האויב שוחרר בנה.

במקום זה היא הודתה רק לטראמפ ( שבהחלט מגיע גם לו , אבל מי שעשה את העבודה השחורה והמסוכנת הם חיילי צה"ל שנשלחו בהוראת ביבי ללחוץ צבאית על האויב ) והיא תקפה את ביבי שלא חתם על הסכם כניעה לפני שנתיים שאולי היה משחרר את בנה אבל בטוח היה מחזיר את האיום על עוטף עזה .

יש פה אנוכיות גדולה מצידה, מילא שבנה היה בשבי אפשר להבין שלא איכפת לה מתושבי העוטף והיא דואגת רק לגורל בנה , זה טבעי, אבל עכשיו אחרי ששוחרר מצופה ממנה שתזדהה גם עם תושבי העוטף שלא רצו הסכם לפני שנתיים שהיה מחזיר את האיום על ישוביהם .

xyxy210

Well-known member
אבל מצופה ממנה להגיד תודה לנתניהו שבזכות הלחץ הצבאי שהורה להפעיל על האויב שוחרר בנה.

במקום זה היא הודתה רק לטראמפ ( שבהחלט מגיע גם לו , אבל מי שעשה את העבודה השחורה והמסוכנת הם חיילי צה"ל שנשלחו בהוראת ביבי ללחוץ צבאית על האויב ) והיא תקפה את ביבי שלא חתם על הסכם כניעה לפני שנתיים שאולי היה משחרר את בנה אבל בטוח היה מחזיר את האיום על עוטף עזה .

יש פה אנוכיות גדולה מצידה, מילא שבנה היה בשבי אפשר להבין שלא איכפת לה מתושבי העוטף והיא דואגת רק לגורל בנה , זה טבעי, אבל עכשיו אחרי ששוחרר מצופה ממנה שתזדהה גם עם תושבי העוטף שלא רצו הסכם לפני שנתיים שהיה מחזיר את האיום על ישוביהם .
אני אנסה להסביר לך, אולי גם אחיך כרותי האונה יבינו ....אולי.
1. הנושא - הפתיל הזה !!.
2. התוכן - כולו שנאה יוקדת לאמא שסה"כ דאגה שבנה יחזור הבייתה בחיים.
3. אפילו כרותי האונה ציינו אותה לשבח כאשר היא חיבקה את הגברת שרה נתניהו....[כאשר טענתי שהיא מוכנה גם להתחבק עם נמר בכדי לשחרר את בנה]
4. המוטיב העיקרי בפתיל הזה אצל כרותי האונה - שנאה !!. על המוטיב הזה הם משליכים כל מיני סיפורים ואגדות מה ביבי עשה/לא עשה. מה היא קיבלה /לא קיבלה ועוד שאר ירקות.
5. אמת יש רק אחת ואנחנו יודעים אותה.

הפרבולה1

Well-known member
אני אנסה להסביר לך, אולי גם אחיך כרותי האונה יבינו ....אולי.
1. הנושא - הפתיל הזה !!.
2. התוכן - כולו שנאה יוקדת לאמא שסה"כ דאגה שבנה יחזור הבייתה בחיים.
3. אפילו כרותי האונה ציינו אותה לשבח כאשר היא חיבקה את הגברת שרה נתניהו....[כאשר טענתי שהיא מוכנה גם להתחבק עם נמר בכדי לשחרר את בנה]
4. המוטיב העיקרי בפתיל הזה אצל כרותי האונה - שנאה !!. על המוטיב הזה הם משליכים כל מיני סיפורים ואגדות מה ביבי עשה/לא עשה. מה היא קיבלה /לא קיבלה ועוד שאר ירקות.
5. אמת יש רק אחת ואנחנו יודעים אותה.

השינאה כלפיה היא לא נגד אמא שסה"כ דאגה לשחרור בנה, היא עשתה יותר מ"לדאוג לשחרור בנה" היא הפגינה שינאה תהומית כלפי נתניהו , אבל כל עוד זה היה לפני שחרור בנה אז אין טענות ( לפחות לי ), אמא תעשה הכל לשחרור בנה ואפשר להבין שהיא בחרה בדרך הזאת ( התקפות על נתניהו ודרישה שיכנע לדרישות האויב) , כל אחד והסגנון שלו , אין שופטים אדם בצערו.

אבל היא ותומכיה לא יכולים לבאו בטענות על מפגני השינאה נגדה אחרי ששוחרר בנה , בעקבות השינאה התהומית שהיא ממשיכה להפגין נגד נתניהו שעשה גם הוא מאמצים לשחרור בנה.

לגבי האמת , אני לא מסכים עם "האמת" שלך שכאילו לביבי אין חלק בשחרור בנה וטראמפ כפה עליו את זה. ביבי החליט לכבוש את העיר עזה וזה מאד קידם את שחרור החטופים. לטראמפ אין כל כך השפעה על החמאס קטאר ומיצריים, לצה"ל יש הרבה יותר השפעה - האויב מבין בעיקר כוח.

השינאה כלפיה היא לא נגד אמא שסה"כ דאגה לשחרור בנה, היא עשתה יותר מ"לדאוג לשחרור בנה" היא הפגינה שינאה תהומית כלפי נתניהו , אבל כל עוד זה היה לפני שחרור בנה אז אין טענות ( לפחות לי ), אמא תעשה הכל לשחרור בנה ואפשר להבין שהיא בחרה בדרך הזאת ( התקפות על נתניהו ודרישה שיכנע לדרישות האויב) , כל אחד והסגנון שלו , אין שופטים אדם בצערו.

אבל היא ותומכיה לא יכולים לבאו בטענות על מפגני השינאה נגדה אחרי ששוחרר בנה , בעקבות השינאה התהומית שהיא ממשיכה להפגין נגד נתניהו שעשה גם הוא מאמצים לשחרור בנה.

לגבי האמת , אני לא מסכים עם "האמת" שלך שכאילו לביבי אין חלק בשחרור בנה וטראמפ כפה עליו את זה. ביבי החליט לכבוש את העיר עזה וזה מאד קידם את שחרור החטופים. לטראמפ אין כל כך השפעה על החמאס קטאר ומיצריים, לצה"ל יש הרבה יותר השפעה - האויב מבין בעיקר כוח.
הוא שוחרר אחרון אז ההפך ביבי נקם בה.

למעלה