מפעלי קיץ!!!

מפעלי קיץ!!!

אנשים, הפורום מתחיל שוב "להתייבש" וזה לא ניראה לי ביכלל! אז בואו תתחילו לספר על המיפעלי קיץ בשבט שלכם, אם כבר משהו התחיל "לזוז", אם יש נושא למחנ"ק וכאלו... אצלנו יש איזה מליון מפעלי קיץ - הסמינר קיץ, הפסטישקמה, יום ספורט שבטי, ספארי צופיות(?) וכמובן המחנ"ק! וחוץ מלבחור נושא למחנ"ק לא עשינו כלום בשום דבר....
! נועה.

אוה אוה מערב פרוע

זה הנושא לשנו למחנה!!! מגניב נכון??? ויש לנו סמינר קיץ ב-4 5 ל7 אז עוד סיפורים תקבלו ב-5 6

MajorGad

New member
נושא כזה חרוש...

יש לי רעיון אדיר לנושא מחנ"ק. אני מקווה שבשבט שלי עדיין מקבלים הצעות כי לא יכולתי לבוא כשאיפשרו להציע נושאים.

2003 SkiPeR

New member
ד"א- בקשר למערב הפרוע ../images/Emo150.gif

במחנ"ק אשתקד, של הנהגת מרכז, מונסון היו "המערב הפרוע" (במחזור ה-1), וכרגיל - ונקווה שכך לא היה השנה, הם זכו במקום ה-1

2003 SkiPeR

New member
מבחינתי....

אפשר ש"שקמה" ו"עמית"- ייקחו שוב פעם מקום ראשון, במחנ"ק . |הדגש"| והפעם אני מבטיח להקפיד שדגל ישראל יהיה רחוק מהריצפה (חחחחחחח....- אני מקווה שמותר לי קצת להתבדח על זה...)-

דווקא מונוסון מצאו נושא טוב ../images/Emo13.gif

אם הם לא היו עושים על המערב הפרוע - איך היה לי כובע בוקרים, וחולצה כ"כ יפה? והשנה אנחנו לוקחים מקום ראשון בהכל....
! נועה.

2003 SkiPeR

New member
אני מה-זה אוהב ת'שחצנות הזאת ../images/Emo70.gif

אבל זה עבד לך בקטע של ה"שירבטון"... דווקא אני לא דיברתי בשביל לא חפתוח פה לשטן ............... "מסתבר ששתי השיטות עובדות"- לא ככה?..........

י ע ל 2

New member
לא תאריך קצת מאוחר???

אצלנו לא מצאו תאריך לסמינר קיץ בגלל בגרויות ומתכונות אז פשוט עושים לנו כל כמה זמן פעולות.. בתאריכים שלכם יש סמינר קיץ לנו יש יום דרגה

למעלה