מפעילת מחשב

L@I@A@T

New member
מפעילת מחשב

שלוווווווווום!!! יש לי שאלה... אני מיועדת לתפקיד "מפעילת מחשב" בחיל קשר... איך הקורס ואיך התפקיד עצמו?!?!

gadi_f

New member
מפעילת מחשב

בתכלס, התפקיד הוא לענות לטלפונים של אנשים עם בעיות במחשב שלהם, לנסות לפתור את התקלה בטלפון, אם לא הצלחת, ללכת אליהם ולנסות לפתור, אם לא הצלחת שוב, להעביר את התקלה לטכנאים ממה שהבנתי, הקורס הוא ממש קל, לא דורשים יותר מדי ואם יש לך רקע מוקדם אז הקורס ממש מצחיק

evil

New member
התפקיד הכי שווה למקצוע מחשב בצבא

במקצוע זה את תלמדי על מחשבים יותר מאשר ידעת ולא ידעת המקצוע יקנה לך ניסיון רב בתחום המחשבים ופתרון תקלות למרות שהתפקיד יכול לעצבן מרוב שנתקלים מאותם הבעיות בסה"כ זהו תפקיד פצצה.

אפרתוש

New member
ליאת ../images/Emo70.gif

תגידי, מתי מתחיל הקורס שלך? כי יכול להיות שגם אני אהיה בו!

L@I@A@T

New member
אפרתוש

אני עדיין לא יודעת מתי מתחיל הקורס... אבל אני יודעת שהוא בשלישות ברמת גן וכבר מיום ראשון אני מתחילה לשרת שם אבל כנראה שאני לא יתחיל את הקורס ישר אלא יהיה מסופחת לכמה זמן ואז אני יתחיל את הקורס!! מה איתך, מתי את מתחילה??? מתי סיימת טירונות ואיפה עשית את הטירונות שלך???

star*dust

New member
../images/Emo20.gif ליאת ../images/Emo20.gif

זאת אני אפרתוש, פשוט זה לוקח המון זמן להחליף את השם, ואין לי כוח... אז ככה, אני התגייסתי בתחילת אוגוסט, והייתי לוחמת נ"מ עד לא מזמן. עשיתי טירונות בביסנ"מ בדרום, אבל עזבתי את התפקיד לפני שבוע. היום הייתי בבקו"ם ודירגתי מנילה חדשה. במקום הראשון דירגתי מפעילת מחשב. אני עדיין לא יודעת איזה קורס יתנו לי אבל יש סיכוי טוב שיתנו לי את הקורס הזה. בינתיים סיפחו אותי לשרשרת חיול בבקו"ם, עד שהקורסים נפתחים. אז בקיצור, אולי עוד נתראה!

L@I@A@T

New member
אפרתוש

הבנתי.... בכל מקרה שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!:)

אפרתוש

New member
סמנכל

קיבלתי מנילה חדשה כי תפקידי לחימה הם התנדבותיים לבנות, אז אני עדיין זכאית לקורס אפילו שעזבתי.

reystlen

New member
הקורס בסדר התפקיד. . .

הקורס מקסים אבל אורך חודש וכמעט כול יום חוזרים ב9 הביתה אבל המדריכים אחלה ובמיוחד אם תיפלי על תום המדריך המתוק בהצלחה !!!

שלום

היי אני מפעילת מחשב כבר שנה בצבא הקורס פצצה הכי כיף תלוי מי האנשים שעוברים איתך את הקורס זה קורס פיילוט לומדים מ8 עד 8 בערב אם את גרה קרוב את הולכת הביתה אם לא אז את ישנה באכסניה. התפקיד בשטח לא בדיוק כמו הקורס בקורס מרעילים אותך אני למשל משרתת בבסיס פצצה שאין בו רשת ובמשך הזמן למדתי שהתפקיד בצבא לא הכי חשוב אלא יותר החברה את יכולה לצאת למלא קורסים אחרי הקורס אני למשל יצאתי לאקסס ובניית אתרים חוץ מזה שהקורס הוא בשלישות ברמת גן הבסיס זה קורס כייפי באמת שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!| |

למעלה