מפסיקה לשוט

anatgri

New member
יונית יקרה

מסתבר שהחיים והכמיהה למשהו שכל כך רוצים הרבה יותר חזקים מאיתנו או ממה שאנו חושבים על עצמנו. מאחלת לך בהצלחה, המשך חשיבה חיובית (לדעתי היא מאוד חשובה בטיפולים ובכלל בחיים ושבקרוב תעברי דירה לפורום ההריוניות

אופה3

New member
שיהיה לך רק בהצלחה\ והלוואי

ותחבקי את הילד/ה, במהרה, שיהיה לך כל טוב, אבל זה צעד מאוד נפלא, כמה ילדים זקוקים לנו הורים טובים וחמים, ומי כמונו יודעים, מה זה לגדל ילד, ולטפל בו באהבה, גם אם זה לא מהבטן שלנו, אני מאחלת לך שיהיה לך כל טוב, ובמהרה תחבקי תינוק/ת חדש/ה, ערב טוב

anatgri

New member
אופה יקרה

המון תודה על האיחולים!!! האמת שמאוד התרשמתי ממך כשארגנת את נושא הצ´ופרים לחיילים שגיוסו לצו 8 (בעלי היה ביניהם ועדיין לא סיים הוא כבר 3 שבועות מאז בגימלים (לאחר 3 וחצי שבועות מילואים...) לאחר שנפצע שם.. מאחלת לך שתאפי את ילדייך בהקדם ומהר תתפחי... ותעברי לפורום השכן

אופה3

New member
תודה רבה נשמה

מקווה, שבעלך יחלים במהרה, ותשאלי אותו עם הוא קיבל קצת חבילות? ואם לא אז תשלחי לו הרבה אהבה מהפורום שלי, והרבה החלמה מהירה שיהיה כל טוב האופה

anatgri

New member
לאופה עם הנפש הטובה!

ראשית- בעלי קיבל חבילות ודיי הרבה. ממש חימם את הלב, גם מהעבודה שלו התארגנו ושלחו חבילות לכל החברה שקיבלו צווי 8 וגם מהמון אנשים טובים! היום סוף סוף האורטופד החליט שהוא יכול לחזור לעבודה וזה אומר שמיד אחרי שבועות חוזרים למסלול תקין! תודה על הכל ושוב בהצלחה ותתפחי מהר!!!!!!

saga

New member
ענת ../images/Emo24.gif

ענת, קודם כל לא דיכאת אותי בכלל, נכון - עברת הרבה בחיים אבל הכוח הנפשי שהפגנת פשוט מעורר השראה. ההחלטה שלכם לאמץ נהדרת בעיני, אני בהחלט מאמינה שכל אמצעי מקדש את המטרה. הדרך להשגת המטרה היא שולית ואינה חשובה, מה שחשוב באמת זו התוצאה הסופית, ילד משלכם לחבק ולאהוב מכל ה-
. אני מאחלת לכם הרבה הצלחה, ושחלומכם יתגשם במהרה

anatgri

New member
תודה סאגה

תודה תודה תודה. מאחלת גם לך שסאגת הייסורים תגמר מהר ושכולנו נחבק את ילדינו במהירה

דינדה

New member
ענת

קשה לקרוא על כל מה שעברת. גם אימי נפטרה מסרטן השד וגם אני במירוץ נגד השעון. אני מאחלת לך שתצליחי בכל החלטה שתקחי !! מחזיקה לך אצבעות חזק. דינדה

anatgri

New member
דינדה יקרה!

תודה מקווה שבקרוב האצבעות ישתחררו (וקרוב זה דבר יחסי.....) מקווה שהמרוץ שלך יהיה קצר ותעברי לפורום ההריון מהר. בהצלחה . ענת

לי חן

New member
ענת

לא דיכאת בכלל! כתבת מה שאת מרגישה, וזה לגיטימי בהחלט!!! כל הכבוד על ההחלטה הקשה... מחזיקה
להמשך טוב קבלי
לי חן

עינתפ

New member
ענת שמחה על ההחלטה שלך.

ואני מדברת בתור אמא מאמצת. אין החלטה יותר קשה מזו, אבל האושר שמגיע אח"כ לא יתואר. אני לא בטוחה שאת מפסיקה לשוט כמו שכתבת אומנם לא תעברי טיפולים קשים וכואבים אבל תהיה בים של שמחה ואושר. מאחלת לך מכל הלב הרבה אושר ודרך קלה. עינת

anatgri

New member
עינת יקרה!

צמרמורת אחזה בי כשקראתי את הודעתך. ריגשה אותי מאוד!!! את צודקת בנוגע לאושר שיגיע גם אני חושבת כך. וחוץ מזה אנו הולכים לשוט בנפתולי בירוקרטיית והתור של השירות למען הילד..... תודה ורק טוב גם לך

anatgri

New member
סליחה

ההתייחסות ירדה שרשור אחד אז קראי אותה בבקשה

מיכל25אב

New member
בהצלחה..

ענת את לא מכירה אותי..אני חדשה בפורום ויחסית אלייך בטיפולים...רציתי לאחל לך המון בהצלחה עם האימוץ...זה גם תהליך לא פםשוט..שדורש המון כוחותוהמון לילות בלי שינה..אני מעריצה אותך ואת בעלך על האומץ לקבל את ההחלטה להפסיק את הטיפולים..ולאמץ..אני מאחלת לך ולמשפחתך המון הצלחה אושר ובריאות

את אישה אמיצה ../images/Emo140.gif

ואני מורידה בפנייך את הכובע על כל מה שעברת . מאחלת לך שתהני מילדה המקסימה שלך ושבקרוב תהליך האימוץ יצליח ותחבקו אח או אחות בשבילה. המון בהצלחה

למעלה