מפסיקה לשוט

anatgri

New member
רומי יקרה

לא כתבתי לך הרבה אך הקפדתי לקרוא תמיד את שכתבת. מאחלת לך שבמהרה תגיע לחוף המבטחים. הדברים שכתבת כאן מאוד נכונים. אני ובעלי פשוט עשינו את מה שחשבנו שראוי לעשות בלי לחשוב אם זה אמיץ או לא. כשאנו מנסים לצאת מעצמנו ולהתבונן מהצד אנו אומרים "ואוו מה עברנו". אבל לכן חשוב מאוד הביחד בדרך החתכתים של כל הטיפולים. המון בהצלחה. אשמח מאוד להתעדכן במה שקורה לך וכמובן לשמוע על הצלחה.

פפושקי

New member
קחי ../images/Emo24.gif והמון ../images/Emo25.gif

ענת, קשה לי לומר שאני מבינה מה עבר ועובר עלייך, כי לא הייתי במקום שלך... אבל אני יכולה לומר שאני יכולה להבין מה עבר ועובר עלייך, ואני מקווה שהגעת לאן שהגעת בהשלמה מלאה. כי זה הכי חשוב. לפעמים אנחנו נלחמים ונלחמים וכנראה שדברים לא קורים לחינם. את יודעת מה אומרים: מה שלא הורג אותך - מחשל אותך! ואני מקווה שזה מה שאת מרגישה. אולי יש בעולם הזה נשמה שמחכה רק לכם שתאמצו אותה לתוך משפחתכם ותתנו לה מה שהוריה הביולוגים לא יכלו לתת. אני מאמינה בזה. מאחלת לכם בהצלחה מכל הלב!!!!

anatgri

New member
פפושקי

אני לא מאחלת לך לרגע להבין אותי. לא בכל דבר חשוב להתנסות..... אכן הגענו להחלטה בהשלמה מלאה כי אחרת אין טעם למהלך הזה ובעצם לכל מהלך. כשקה לנו האסון הגדול לאחר חצי שנה מאוד אינטנסיבית בפגייה אמרנו שאם לא התגרשנו עד עכשיו כנראה שלא נתגרש לעולם... טפו טפו טפו... המון תודה על מילותייך החכמות. מאחלת לך הצלחה ושתגיעי מהר ליעדך!

פפושקי

New member
תגובה מה - ../images/Emo23.gif

אני רוצה להבהיר משהו כי יכול להיות שלא הבנת אותי - לא התכוונתי שחשוב להתנסות במשהו אחד או אחר (ממש לא!) אבל כפי שכולנו יודעים שום דבר לא תלוי בנו ואנחנו עוברים דברים בין אם נרצה ובין אם לאו. התכוונתי שאולי אם זה לא הלך בדרך שקיוותפ, זה יבוא בדרך אחרת והיא לא תהיה פחות טובה. לגבי ההבנה שלי אותך - אני באמת לא יכולה להבין/להרגיש מה עובר עלייך אבל, אני אחות שכולה, בת להורים שכולים - איבדנו בן/אח צעיר בנסיבות טרגיות והחיים לימדו אותי דברים קשים וחשובים בדרך... בין השאר, גילית שאני טיפוס יותר חזק ממה שחשבתי ואני מסתכלת היום על החיים בצורה אחרת לגמרי. לוקחת את הדברים בפרופורציה ומבינה מה באמת חשוב כאן. לזה התכוונתי ולא לשום דבר אחר, שכן ברור שאני (ובטוח גם את) הייתי מעדיפה לקבל את אחי בחזרה ולא ללמוד שום דבר במקום זה... אז אני מצטערת אם המסר שלי לא עבר נכון. חו"ח לא התכוונתי לאסון שלך, אלא לטיפולים שהיו... אני מאחלת לך שהזוגיות שלך תפרח ותגדל - כי זוגיות שעוברות טלטלות קשות כאלה, מניסיון - יכולה או לעלות או להתפרק... אז המון אהבה!!! וחג שמח לך ולבני משפחתך

מיכל ק-ש

New member
ענת

כל כך קשה לקרוא את מה שכתבת. הנסיונות שעמדת בהם פשוט בלתי נתפסים. בעיני ההחלטה שלקחתם מאוד מאוד נכונה. הגיע הזמן לתת מנוחה לגוף ולנפש. רוצה לאחל לך מעומק הלב שהתהליך הזה יהיה קצר ומה שיבוא בסופו ירפא ויקל במעט על הפצעים.
מיכל

anatgri

New member
מיכלי

המון המון תודה!!! מאחלת גם לך שהחתירה לחוף המבטחים תהיה קצרה וקלה ובמהרה תגיעי לפורום ההריוניות

שני 4

New member
ענת היקרה! אני מאחלת לך הצלחה בכל

דרך שאת בוחרת, ואימוץ לדעתי זה נפלא. עצם העובדה שהחלטתם על אימוץ, מראה כמה אנשים מקסימים אתם. נ.ב- בקשר למה שכתבת על ההורמונים: לדעתי את צודקת הורמונים יכולים לעשות חס וחלילא נזקים! אך יש דרך לעשות IVF ללא הורמונים, דרך הביוץ הטבעי. אני עושה זאת ,ואנחנו בדרך הפונדקאות. ענת מיכול ליבי אני מאחלת לך הצלחה

anatgri

New member
שנינוש

המון המון תודה ובהצלחה גם לכם. גם ההחלטה על פונדקאות אינה קלה כלל וכלל המון בהצלחה ושבמהרה תחזיקו בידכם ילד/ה או תאומים/ות

venus13

New member
ענת יקרה

ניראה לי שבאמת עברת קצת יותר מדי בשביל אשה צעירה, נחמדה ואמיצה כמוך תומכת בהחלטתך - ילד מהרחם וילד מהלב - ובלבד שיהיו חברים טובים - ועם אמא כמוך - אני בטוחה שיהיו תודה על התמיכה שלך. לא דיכאת, להיפך - הראית אומץ ונחישות ושיהיה לך בהצלחה - בדרך החדשה שלך, ונוס

anatgri

New member
ונוס האלה!

תודה על המילים החמות! שמחה לגלות שלא דיכאתי קצת ששתי לכתוב את הודעתי אך החלטתי בכל זאת לשתף משום שהרהורי האימוץ בכל זאת עלו כאן בפורום. מאחלת לך המון בהצלחה ושבמהרה תצאי מהפורום לפורום ההריוניות!

קט קט

New member
חיבוקים

אני שולחת לך חיבוקים על ההודעה המרגשת והרגישה. אני מקווה שיהיה המון בהצלחה עם הדרך החדשה. וכמו שכבר כולם כתבו - זו לא הרמת ידיים אבל פשוט הפניה שלהן למקום אחר. המון המון בהצלחה
קט קט

anatgri

New member
קטקט יקרה

תודה תודה תודה!!!!! מאחלת לך שבקרוב תזכי להרבה קטקטים!

זוליק

New member
ענת יקרה../images/Emo140.gif

צר לי על מה שנאלצת לעבור ועל כל הסבל והכאב. זה לא קל ואת ממש אמיצה. אני שמחה שלמרות הכל לא התייאשת ויש לך בת מקסימה, שמזכירה לך כל יום שהמאמץ היה שווה. ההחלטה לאמץ, היא לא הרמת ידיים, אלא דרך אחרת להגשמת החלום - ילד נוסף שאפשר לאהוב. ואין זה משנה אם הוא פרי בטנך, או לא, העיקר שהוא שלך והוא אהוב. בכל מקרה, רציתי לספר לך, שאני מכירה זוג שעברו טיפולים שונים במשך כמה שנים וגם החליטו לאמץ. מרגע התחלת האימוץ, כנראה שעצם הידיעה ש"הילד בדרך", נסכה שלווה באישה והיא פשוט נכנסה להריון באופן טבעי, ומאז יש לה כבר 3 ילדים פרי בטנה. מקווה שעודדתי אותך ובכל מקרה, אני מאחלת לך המון הצלחה ואושר ואושר. שתזכי במהרה להעניק אח/אחות לביתך ולהביא אור ל-

anatgri

New member
זוליק יקירה

תודה על המילים החמות והחכמות. מאחלת לך שבקרוב תזכי גם את לאחוז בידייך עולל קטן

הרמוניה

New member
לענת ../images/Emo140.gif

צ´כוב (נדמה לי) היה זה שכתב פעם שמשפחות מאושרות-יכולות להיות מאושרות בהרבה דרכים (זה רק העצב שמשותף....) נורא מקווה שאתם בדרך הכי מתאימה לכם לאושר שלכם.... מאחלת המון הצלחה ועוד המון אהבה בלב ובמשפחה הרמוניה

anatgri

New member
הרמוניה יקרה

תודה על המילים החמות! מאחלת גם לך הרבה הרמוניה עם בן זוגך והסביבה, הרבה אושר ושבקרוב תצאי מהפורום לפורום ההריוניות

למעלה