מפסיקה לשוט

anatgri

New member
מפסיקה לשוט../images/Emo24.gif

בנות הפורום היקרות! אמנם הייתי נוכחת בפורום זמן קצר אך בענייני הפוריות כבר עשר שנים. למי שלא זוכרת/יודעת אספר על קצה המזלג שהיו לי 7 הריונות (ארבעה עם טיפולים) נולדו לי שתי בנות בשבוע 31. אחת נפטרה בגיל חצי שנה והשנייה היום מקסימה בת ארבע וחצי. שנולדה בהריוני החמישי. 2 הריונות היו עם תאומים. כעת לאחר ההריון האחרון (כולם מלבד שתי בנותיי הסתיימו בספיגת העובר ברחם או במוות תוך רחמי), בצענו היסטרוסקופיה שהראתה "עמודי שלמה" כדברי הרופא שלי. הוא הציע שנפנה לתל השומר לד"ר גולדנברג להיסטרוסקופיה ניתוחית. לאחר מכן מס´ חודשים של בניית רירית ואז שוב טיפולית. האמת - הרמנו ידיים אני כבר בת 34 ואימי נפטרה מסרטן השד כך שלא ממש מומלץ לי יותר מדיי הורמונים להכניס לגוף וכל הטיפולים וגם ההורמונים בהריונות שנועדו לשמור עליהם זה כבר יותר מדיי. החלטנו לאמץ. היום שלחנו את המיכתב לשרות למען הילד לאחר שבעבר (לפני הולדת ביתי) היינו כבר בתהליך ועברנו את כל האיבחונים. מאחלת לכולכן המון בהצלחה!!!
שתמשיכו לשוט עד לחוף המבטחים וללילות ללא השינה עם ילד/שניים בידיים. מצטערת אם דיכאתי אבל מרגישה שאני חלק ממשפחה כאן. וכמובן תודה לכולן על התמיכה והעידוד.

נועם@בת

New member
אפשר לקרוא לזה הרמת ידיים

ואפשר לקרוא לזה הושטת ידיים לאפשרות אחרת להיות הורים. ענת, גוללת כאן סיפור ארוך וקשה. עברתם הרבה כאב פיסי ונפשי, ואני מצדיעה בפניך על העוצמה שגילית בה. אם כבר נכנסתם לרשימת האימוץ- לכו על זה. כבר עברת הריון, כבר עברת לידה, וכבר עברת יותר מידי דברים אחרים ומיותרים. את אמא, ותהיי אמא שוב. רק הפעם תהיי אמא מהלב ולא מהרחם. תשאלי כל אם מאמצת והיא תגיד לך שאין הבדל. קיימת אולי התשוקה להרות וללדת, אבל ילד שלך הוא ילד שלך, ואת אוהבת אותו בכל מקרה, גם כשלא את ילדת אותו. ואין לי ספק שתדעי לאהוב את הילדים שלך מכל הלב
נועם

anatgri

New member
נועם היקרה מכל

ראשית- המון תודה על הפורום החשוב הזה ועל הרגישות שלך ואמירת המילים הנכונות תמיד!!! קבלי ח.ח. חזק וחיבוק ענק
שנית- ברגע שהחלטנו על אימוץ והיינו סגורים על זה אנו כבר כמהים לילד/ ילדה שנקבל ואנו כבר הורים מהלב לילד/ה הבא כמו שכל אחת מכאן וכל זוג שעובר טיפולים כאלה ואחרים הוא הורים מהלב. אני חוושבת שהכמיהה שקיימת בנו לילדים יותר חזקה מהכל. אז שוב תודה ובהצלחה לך לצאת מהפורום כמשתתפת (חשוב שתמשיכי לנהל אותו גם אח"כ) ושתעברי מהר לפורום ההריוניות. מוסייפה חיפושית- סגולה לפריון, ענת

עמית@

New member
ענת- אני יכולה להבין אותך

אחרי הכל אי אפשר לומר שלא ניסית p- ידל שיבוא מאימוץ יהיה כרוך בפחות סיכון פיזי לך ובהרבה שמחה ואהבה. אני מאחלת לך שיבוא מהר- וצר לי על מסלול הייסורים שנאלצת לעבור לא דיכאת בכלל, ובבקשה על הכל

anatgri

New member
תודה

ובהצלחה גם לך מקווה שתעברי מהר לפורום הריון לאחר טיפולים

ענת, נגעת לליבי..

כמובן שלא דיכאת (לפחות לא אותי) אמנם זה מעציב לשמוע את סיפורך.. ואיני יודעת מה לומר, הלוואי והייתה לי תשובה לתת לך, וכן את חלק מהמשפחה, כמובן שכן!! אני רוצה לאחל לך
בכל שלבי האימוץ, אני מאמינה שזה יתן לך אור ושמחה (לדעתי גם בפורום פונדקאות יעזרו לך כמו שאנחנו נעזרת בפורום זה) ובתקווה שאגדת ההריון לאחר אימוץ תתגשם אצלך.. נותנת לך
ענק לעידוד נוסף... ממני מכל ה-
ד.

anatgri

New member
ד. יקרה

מכירה גם מכירה את ההריונות שמגיעים לאחר אימוץ. כמובן שבתוך תוכי אני עדיין מצפה להפתעה שפתאום אגלה שאני הרה ושההריון יחזיק עד תומו. בינתיים זה הפיתרון שהחלטנו. מאחלת לך לצאת מהפורום מהר ולעבור לפורום ההריוניות. תודה על המילים החמות. ענת 0לא מצליחה לפתוח אמטיקונים אבל שולחת כמובן גם לך חיבוק ענק וחיפושית לפריון

ענת, קודם כל תודה...

ואני מצטערת, שמתי לב רק עכשיו שכתבתי לך פורום פונדקאות במקום פורום אימוץ, אבל מקווה שהבנת... ובאמת הלוואי שיצליח לך לאחר האימוץ, אני כבר מרגישה שמחה לילד/ה שלו/לה תוכלי לתת את האהבה הרבה שמציפה אותך... שוב תודה.. ושוב סליחה ד.

ענת יקרה ../images/Emo140.gif

אני לא חושבת שאת מפסיקה לשוט, אני פשוט חושבת שמצאת לך זרם חדש לשוט בו... מה שחשוב זה שהגעתם למסקנה שיהיה לכם עוד ילד ולא משנה באיזו דרך. גם אם הילד הזה לא יצא מרחמך, הוא יהיה מוקף בחום ואהבה וזה העיקר. שיהיה לכם המון בהצלחה בתהליך האימוץ ! המשך חתירה נעימה...

א י נ ס

New member
נועם ודניאל לקחו לי את המילים מהפה

עברת כבר את מסכת הייסורים שלך. וכעת את עושה את הדבר האחראי ביותר כלפי עצמך (לא להסתכן יותר) וכלפי ילדתך ובעלך (אמא רגועה ובריאה) שיהיה לכם המון הצלחה ואושר בחיים.

anatgri

New member
אינס יקרה

תודה תודה תודה על ההבנה והאיחולים. מאחלת לך לצאת מהר לפורום ההריון לאחר טיפולים

anatgri

New member
דניאל יקרה

מאחלת לך המשך חתירה קל וקצר בדרך ליעד. אולי הביכורים יגיעו אלייכם במהרה.בהצלחה! מאחלת לך לעבור מהר לפורום ההריוניות

ענת בוקר טוב ../images/Emo42.gif

תודה על מה שכתבת אני לא יודעת אם את יודעת אבל אני "חותרת" עכשיו בעיקר בפורום פונדקאות, לכן אני כל-כך מבינה לליבך...

anatgri

New member
דניאל

פעמיים שירשתי בטעות לאינס. נא ראי התייחסותי שם. ושוב המון תודה. ענת

אולה *

New member
אני מברכת על ההחלטה ../images/Emo24.gif

שבוודאי לא היתה קלה. ההחלטה שלכם אמיצה מאוד והיא פותחת אפשרות להיות הורים. אימוץ - דרך נהדרת לתת ולקבל אהבה. אני מציצה בשני פורומי אימוץ (בתפוז וב-YNET) ורואה המון אהבה. אני מאחלת לכם שהדרך עכשיו תהיה קלה וקצרה. בהצלחה רבה,

anatgri

New member
אולה יקירתי-

כל כך התרגשתי תמיד לקרוא את הודעותייך. מאחלת לכם המון הצלחה וגם לכם שהדרך תהיה קצרה ומהר תעברו לפורום ההריונות. ענת

רומי 007

New member
ענת

אני מוכרחה לומר לך שלמקרא הודעתך אני פשוט מעריצה אותך על הכוחות ועל היכולת לעמוד בתלאות. אני שמחה שמכל הסיוטים שעברת נשארה לך פצפונה מתוקה אחת שבוודאי ממלאת את ליבך ואאחל לך שעד מהרה יהיה לך או תהיה לך עוד אחת או אחד כאלה, כמו שנועם כתבה לך הפעם "מהלב ולא מהרחם". האומץ שלך מתבטא בעיני גם בהחלטה להפסיק לחתור. וגם בהחלטה לאמץ. אבל יש לי הרגשה שאת, שלא רואה את עצמך מהצד, בכלל לא קולטת שאת אמיצה - אלו פשוט החיים שלך ואת עושה את הדברים הנכונים ביותר והטובים ביותר בשבילך ובשביל משפחתך. דרושה בגרות כדי לראות את התמונה הכוללת ויש לך אותה וגם על זה כל הכבוד לך. אז בהצדעה תוך כדי נשיקה - תצליחי!

למעלה