מפנטזים - שבוע 2

roei90210

New member
../images/Emo58.gif המשך. וגם קצת דנבר ובאפאלו

קודם כל, אם היית עולה עם בריידי, היית מפסיד. ודבר שני, יש לך כ"כ הרבה מזל שנייט התבלבל בין סימס לאורטון. אם הוא היה משאיר את טרנט אדוארדס שעבד יפה נגד טמפה, היית נופל.

Yo-man

New member
יש לי שאלה בקשר לרצים

אני שם את ווסטברוק RB/TE/WR ויש לי ברוסטר עוד את ספרולס מסן דיאגו (נגד בולטימור) או את ריקי וויליאמס ממאימי נגד הקולטס. שניהם חולקים זמן משחק עם רצים אחרים בקבוצה שלהם. על פניו ספרולס טוב יותר, אבל הגנת הרייבנס קטלנית. לאינדי כבר שנים אין הגנת ריצה. הנטיה שלי היא ללכת עם ריקי. למישהו יש התנגדות? חוץ מזה - מה עם פאקינג קראבטרי? הוא חותם? הוא מדבר איתם? הוא ישחק השנה???

favre

New member
יורם- קראבטרי בינתיים לא חתם. לגבי

הרצים- זו אכן דילמה. אני אישית הייתי הולך עם ספרולס, על פני ריקי וויליאמס. הוא גם מחזיר בעיטות בנוסף להיותו בק. יש לו פוטנציאל יותר גבוה להביא נקודות. ריקי ויליאמס הוא רץ כבד, דרך האמצע. ככה הוא צובר את היארדים שלו. ספרולס מהצד השני הוא מאוד ורסטילי, יכול ככה פתאום, בשינוי כיוון לרוץ איזה ריצה של 70 יארד וטאצ'דאון. בכל מקרה- תחליט תמיד על ההרכב רק ברגע האחרון, יכולים תמיד להיות פציעות לא ידועות, ועוד כל מיני גורמים שצצים רק לפני המשחק. בהצלחה

Yo-man

New member
תודה...

נראה ש-LT פצוע, אז באמת ספרולס עדיף (בנוסף לטיעון שאתה הצגת, כמובן), וברור שאני אחליט ביום ראשון, רק שאני שוקל את האפשרויות שלי כבר עכשיו
חג שמח, סופ"ש ארוך ומשביע, שנה טובה, ושוב (אני לא נרגע מזה) עונה מופלאה!!!

roei90210

New member
תהייה משלי../images/Emo163.gif

בין לפתוח עם דוורי הנדרסון, מההתקפה הכי טובה בליגה - נגד פילדלפיה או עם ברנרד בראריין מברט פארב וחברים - נגד דטרויט ? ? ?

Yo-man

New member
אני חושב שפילי הוכיחו שיש להם הגנה חזקה

בלי קשר לזה שאני מאמין בפילדלפיה, גם בעיתות משבר, אני חושב שעדיף לך לפתוח עם שחקן שמשחק נגד קבוצה שאין לה הגנה. אבל פה יש בעיה: בשבוע שעבר לא היתה לברנארד אף תפיסה כך שקשה לדעת מה מצבו (בטרום העונה הוא סבל מפציה קלה ולא היה בטוח אם הוא ישחק בכלל בשבוע הראשון) ודווקא הנדרסון נתן משחק של מעל 100 יארד... אני חושב שהייתי הולך עם מה שעובד - וזה הנדרסון, עד שיוכח אחרת.

למעלה