לא- אני טוען שלא סתם בריידי נלקח
בסיבוב הראשון, יש לכך סיבה טובה. בריידי צריך לפתוח בכל קבוצת פנטזי בלי שום קשר למאצ'אפ שלו. המאצ'אפ בא לידי ביטוי כאשר יש לך (נניח) ברוסטר, את איליי מאניינג ואת בן רותליסברגר יחדיו. ואז- אם הג'איינטס ישחקו נגד דטרויט, ופיטס נגד בולטימור- כמובן שתשחק עם עם איליי. אבל כאמור- אם אין דילמה מי שחקן פנטזי יותר טוב- אז לא צריך להסתכל על המאצ'אפ, ראה מקרה פארב/בריידי. חוץ מזה- אנחנו לא מדברים על פארב של לפני חמש שנים. אלוהים הוא עדי (ואפשר לראות גם לפי הניק) שאני חולה על פארב כבר הרבה שנים, עוקב אחריו, ויודע עליו לא פחות מאף אחד אחר פה. השנה הוא השתנה (לפחות על פי המשחק הראשון, והפרהסיזן) והבין שלא הוא הכוכב של הקבוצה. הוא מבין שבשביל לנצח הוא חייב לשים את הכדור בידיים של AP. אין שום סיבה שהוא לא ימשיך ככה גם מול דטרויט. ברט פארב- לא משנה נגד מי הוא משחק, כבר לא QB של 4 טאצ'ים. כבר לא QB של 350 יארדס. וגם אין לו רסיברים מי יודע מה במינסוטה. ובריידי כן. הוא כן QB של 350 יארס. הוא כן QB של 4 טאצ'ים. יש לו אחלה רסיברים, וזה בכלל לא משנה אם זו ההגנה של דטרויט/באפלו או של הג'טס השבוע. בקיצר- מה שאני מנסה להגיד הוא שבריידי שחקן פנטזי הרבה יותר טוב מפארב, ולכן זה כלל לא משנה נגד מי הוא משחק