מפנטזים - שבוע 2

JayneCobb

New member
מפנטזים - שבוע 2

שאלות בנושאי הרכבים,טריידים,בעיות רוסטר או סתם תלונות,כמו שלי, על זה שאני צריך לחתוך את אנתוני גונזלס בגלל שהוא בחוץ לחודשיים... לכאן...

laufgas

New member
שאלה שלי

את מי כדאי לעלות - בריידי מול הג'טס או פארב מול דטרויט? דילמה קשה עבורי. תודה

Quantum2

New member
אין שאלה. פארב

שבוע שעבר בריס פירק את דטרויט עם 6 TD

favre

New member
ודאי את בריידי

אין שום סיבה שאחד משני הקווטרבקים הכי טובים בפנטזי , שהוא גם בחירת סיבוב ראשון, לא יהיה בהרכב שלך. אני חוזר על משהו שכתבתי לפני שבוע- החוק הכי חשוב בפנטזי הוא לבחור קודם כל את השחקן הכי טוב שלך, ולא לפי המאצ'אפ. אם יש לך דילמה מראש בין שני שחקנים, אז תלך לפי המאצ'אפ. בהצלחה

roei90210

New member
מן הסתם שיש דילמה, מצ'אפ תמיד חשוב

כמו למשל, בשבוע שעבר, מישהו (אהם אהם...
) ייעץ לי לעלות עם טומלינסון ופורטיס ולהושיב את הייטאוור. הייטאוור עשה יותר נקודות משני הפותחים שלי ביחד.

favre

New member
רועי- זו הייתה החלטה נכונה

לעלות עם חתול מפלצת ו-LT. זה שהייטאוור תפס איזה שלוש מאות תפיסות באויר, זה אחד ל מאה חמישים אלף. בכל שבוע אחר הוא יביא הרבה פחות משניהם. אתה אומר "מן הסתם שיש דילמה, מצ'אפ תמיד חשוב". אבל בין פארב לבריידי לא צריכה להיות דילמה. זה ברור שלא בכל הפעמים הססטיסטיקה תנצח. אבל לא סתם בריידי נבחר בסיבוב הראשון ופארב בשביעי/שמיני.

JayneCobb

New member
אמממ...טעות בידיך...

בריידי נבחר בסיבוב ה 6 של הדראפט פארב נבחר במקום ה 19 בדראפט,שבפעם האחרונה שבדקתי - נמצא בסיבוב הראשון.... מה שאומר שהתיאוריה שלך קצת לוקה בחוסרים...

favre

New member
רשף- על תעשה מעצמך צחוק

מדברים על סיבוב ראשון בפנטזי.

roei90210

New member
אני לא מבין אותך בעניין "הבחירה הראשונה"

אתה אומר שלא משנה מה, אתה עולה עם הבחירה הראשונה שלך ולא עם הספסל, למרות שהמצ'אפ עומד לטובת השחקן מהספסל? בוא נגיד דבר כזה (בלי קשר ליום ראשון הקרוב), אם בריידי עומד לשחק נגד קבוצת ההגנה האוירית מס' 1 בליגה ופארב משחק נגד ההגנה האוירית המדורגת אחרונה, לא תעלה עם פארב? אז עם קשר ליום ראשון הקרוב: יוסטון קבוצת התקפה לא רעה והג'טס כמעט סגרו אותם על האפס. מול דטרויט, בריז זרק ל-6 ט"ד. לפארב אין כבר את היכולת של בריז אבל יש לו ספידסטרים כמו בראריין והארוין, שלא נדבר על זה שמסירה קצרה לפיטרסון היא גם מסירה. אתה לא חושב שפארב עדיף במקרה הזה??

favre

New member
לא- אני אומר שלא סתם הוא נבחר

בסיבוב הראשון, יש לכך סיבה טובה. בריידי צריך לפתוח בכל קבוצת פנטזי בלי שום קשר למאצ'אפ שלו. המאצ'אפ בא לידי ביטוי כאשר יש לך (נניח) ברוסטר, את איליי מאניינג ואת בן רותליסברגר. ואז- אם הג'איינטס ישחקו נגד דטרויט, ופיטס נגד בולטימור- כמובן שתשחק עם עם איליי. אבל כאמור- אם אין דילמה מי שחקן פנטזי יותר טוב- אז לא צריך להסתכל על המאצ'אפ, רא המקקרה פארב/בריידי. חוץ מזה- אנחנו לא מדברים על פארב של לפני חמש שנים. אלוהים הוא עדי (ואפשר לראות גם לפי הניק) שאני חולה על פארב כבר הרבה שנים, עוקב אחריו, ויודע עליו לא פחות מאף אחד אחר פה. השנה הוא השתנה (לפחות על פי המשחק הראשון, והפרהסיזן) והבין שלא הוא הכוכב של הקבוצה. הוא מבין שבשביל לנצח הוא חייב לשים את הכדור בידיים של AP. אין שום סיבה שהוא לא ימשיך ככה גם מול דטרויט. ברט פארב- לא משנה נגד מי הוא משחק, כבר לא QB של 4 טאצ'ים. כבר לא QB של 350 יארדס. וגם אין לו רסיברים מי יודע מה במינסוטה. ובריידי כן. הוא כן QB של 350 יארס. הוא כן QB של 4 טאצ'ים. יש לו אחלה רסיברים, וזה בכלל לא משנה אם זו ההגנה של דטרויט/באפלו או של הג'טס השבוע.

favre

New member
לא- אני טוען שלא סתם בריידי נלקח

בסיבוב הראשון, יש לכך סיבה טובה. בריידי צריך לפתוח בכל קבוצת פנטזי בלי שום קשר למאצ'אפ שלו. המאצ'אפ בא לידי ביטוי כאשר יש לך (נניח) ברוסטר, את איליי מאניינג ואת בן רותליסברגר יחדיו. ואז- אם הג'איינטס ישחקו נגד דטרויט, ופיטס נגד בולטימור- כמובן שתשחק עם עם איליי. אבל כאמור- אם אין דילמה מי שחקן פנטזי יותר טוב- אז לא צריך להסתכל על המאצ'אפ, ראה מקרה פארב/בריידי. חוץ מזה- אנחנו לא מדברים על פארב של לפני חמש שנים. אלוהים הוא עדי (ואפשר לראות גם לפי הניק) שאני חולה על פארב כבר הרבה שנים, עוקב אחריו, ויודע עליו לא פחות מאף אחד אחר פה. השנה הוא השתנה (לפחות על פי המשחק הראשון, והפרהסיזן) והבין שלא הוא הכוכב של הקבוצה. הוא מבין שבשביל לנצח הוא חייב לשים את הכדור בידיים של AP. אין שום סיבה שהוא לא ימשיך ככה גם מול דטרויט. ברט פארב- לא משנה נגד מי הוא משחק, כבר לא QB של 4 טאצ'ים. כבר לא QB של 350 יארדס. וגם אין לו רסיברים מי יודע מה במינסוטה. ובריידי כן. הוא כן QB של 350 יארס. הוא כן QB של 4 טאצ'ים. יש לו אחלה רסיברים, וזה בכלל לא משנה אם זו ההגנה של דטרויט/באפלו או של הג'טס השבוע. בקיצר- מה שאני מנסה להגיד הוא שבריידי שחקן פנטזי הרבה יותר טוב מפארב, ולכן זה כלל לא משנה נגד מי הוא משחק

laufgas

New member
נראה לי שאעלה עם פארב...

אחרי כל הדיון פה, אעלה את פארב ונראה מה יהיה ביום ראשון.

omrili77

New member
../images/Emo58.gifNE@NYJ, MIN@DET

כל הכבוד, מסתבר שהחלטת נכון
למרות שכלל האצבע באמת אומר "never bench your studs"

Quantum2

New member
../images/Emo58.gif ג'טס-ניו אינגלנד,מינסוטה סינסינטי

אוכל את הכובע עכשיו? המצ' אפ ניצח. פארב נגד דטרויט

Yo-man

New member
המשך ../images/Emo58.gif

אני לא בטוח שזה המאץ' אפ, פשוט לבריידי כבר אין את זה
אני מגזים. הוא שחקן מעולה, מדויק ושקול, פשוט בלי הגנה חזקה אף קבוצה לא יכולה לנצח תמיד - אינדיאנפוליס בשיאההוכיחה את זה...

favre

New member
לא אוכל שום כובע- לא תמיד אפשר

לנחש בדיוק מה יהיה. תראה- אם היינו יודעים בדיוק איך הכל יגמר, היינו מיליונרים. אבל הרבה פעמים צודקים, וגם טועים. בריידי אכן עוד לא חזר לעצמו מאז הפציעה. בדיעבד- הייתי צריך לבדוק אותו עוד מספר שבועות לפני שהייתי מהמר עליו. בריידי בכושר טוב, גם נגד הגנה אווירית טובה, שווה יותר מפארב נגד חרא הגנה. אבל הוא כאמור לא בכושר טוב עדיין. עוד הפעם- אני מנסה לעזור לחבר'ה שיש להם התלבטויות. לא תמיד אני מצליח לנחש, אבל לפחות אני מנסה. אני עובד הרבה על סטטיסטיקה, ומנסה לתרום מנסיון של 10 שנות פנטזי הכוללות גם שלוש אליפויות, שלושה גמרים ועוד שני פלייאופים. אתה יכול לגחך- אכילת כובע וכ"ו- אבל תאמין לי שהמון פעמים אני קולע בול. וכאמור- מנסה לעזור. את הלא רוצה לשמוע? לא חייב. זה ממש לא אומר שאני מבין יותר מאף אחד אחר כאן. אני רק ממליץ, כל אחד עושה את השיקולים שלו על פי תחושת הבטן שלו.

roei90210

New member
אז זה לא בדיוק "ודאי את בריידי"

אני לא בא לרדת עליך וךא מתכוון לכתוב לך told you so אבל ללכת נחרצות בעד שחקן שנבחר בסיבוב הראשון במקום על מצ'אפ, הוכח אמפירית כשגוי. בכל מקרה,רצוי לכתוב - לדעתי, בריידי ולא ודאי בריידי
בכל מקרה, שיהיה המשך שבוע מהיר (עד יום ראשון) לכולם

למעלה