מפלס המצב רוח

מפלס המצב רוח ../images/Emo194.gif

מה גורם לכם לשנות מצב רוח רע למצב רוח טוב
האם יש לכם שינויי מצב רוח קיצוניים,במה זה מתבטא

אצלי זה החלטות.

אם אני בתקופה לא טובה מוראלית, ומצליחה לגבש לי תכנית פעולה להעלאת המוראל - בד"כ זה ישר מעלה לי את מפלס המצ"ר.

לקשמי

New member
מצבי רוח ../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

בדרך כלל מנסה לשנות מצברוח רע על ידי שתיית תה מרגיע, הרפייה ו/או יוגה ומדיטציה. או שפשוט מנסה להעסיק את עצמי בכל מיני דברים מהנים, שעושים לי טוב. בעיקרון, אין לי מצבי רוח קיצוניים, אלא אם כן יש איזה טריגר שמעלה אותם.

BellA עלמה

New member
אממ

אצלי פעילות גופנית מצליחה לשנות מצבי רוח או סתם צעידה עם הכלבה. מצבי רוח קיצוניים בדרך כלל אצלי זה עצבנות

magenta73

New member
ים

ים ים ים ים ים ים ים ים ים. במיוחד השילוש הקדוש אני+הכלבה+הים במיוחד בשקיעה... וכן. יש לי. במיוחד לפני מחזור... :) איך זה מתבטא? לפעמים רצוי פשוט לא לדבר איתי... זה הכל. במיוחד בבוקר...

behappy

New member
פררררר. ים ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif (איך אני מתגעגעת)

behappy

New member
דברים מאוד מאוד קטנים

אני יכולה להיום יום שלם עם חיוך מרוח על הפרצוף בגלל מחמאה ממישהו, או איזשהו הישג קטן, או כי קניתי גרביים מגניבות, ואני יכולה להיות די מדוכאת בדיוק מאותו מקום. לפעמים אלה דברים כל כך מינוריים שאני בעצמי לא שמה לב שזה קורה. (אללי, אני טיפוס בלתי יציב בשיט)

Silence angelic

New member
וואו

אי אפשר לעקוב אחרי המצבי רוח שלי... אין לדעת מתי זה ישתנה ולמה.

למעלה