מפלגת העבודה

פריפטס

New member
התנחלויות מימוש חזון הציונות?

אמרה מגוחכת ולא נכונה. הציונות אף פעם לא שללה את קיומו של עם אחר לצידה, ההתנחלויות כן. ההתנחלויות הן הריסת החזון הציוני.

locutos

New member
ההתנחלויות גם לא

שתפו לך את המוח לגבי ההתנחלויות בצורה חזקה מאוד. אני רואה שאתה לא יודע מאומה על האידיאלוגיה של רוב ההתנחלויות. רוב ההתנחלויות נמצאות שם בהסכמת הממשלה ואפילו בעידודה. הם לא שוללים עם לצידנו הם מאמינים בזכותנו על הארץ. הם לא אומרים שחייבים להרוג את הערבים. הם כן אומרים שצריך ליישב את הארץ ביהודים. ההתנחלויות בסך הכל מיישבות את אדמת א"י ולא מנסות לפגוע באף אחד, מילא להתגונן כשבאים לרצוח אותם ולהרוג אותם אני מתפלא שהתנחלים לא באים והורסים כפרים ערביים אבל הם אנשים סובלניים כמו שאתה רואה והם רק מתגוננים.

פריפטס

New member
שטויות

"שתפו לך את המוח לגבי ההתנחלויות בצורה חזקה מאוד." לא. "אני רואה שאתה לא יודע מאומה על האידיאלוגיה של רוב ההתנחלויות." שוב טעות. "רוב ההתנחלויות נמצאות שם בהסכמת הממשלה ואפילו בעידודה." אז מה?! מישהו אמר שהממשלה שלנו יודעת משהו על ציונות? מה הן השטויות האלו? "הם לא שוללים עם לצידנו הם מאמינים בזכותנו על הארץ. הם לא אומרים שחייבים להרוג את הערבים. הם כן אומרים שצריך ליישב את הארץ ביהודים." שמע, יש לך בעיה בסיסית מאוד בהנדסה... ברגע שיש לך שטח מסויים, אתה לא יכול לקחת את כולו לעצמך ולא לשלול שחלק ממנו יהיה של מישהו אחר, זה פשוט לא הגיוני. "ההתנחלויות בסך הכל מיישבות את אדמת א"י ולא מנסות לפגוע באף אחד, מילא להתגונן כשבאים לרצוח אותם ולהרוג אותם אני מתפלא שהתנחלים לא באים והורסים כפרים ערביים אבל הם אנשים סובלניים כמו שאתה רואה והם רק מתגוננים." אני לא עושה הכללות, וחבל שאתה כן. אני מכיר הרבה מתנחלים מאוד נחמדים (חלקם חברים שלי) וסובלניים שלא יכולים לפגוע בזבוב. אבל להגיד שהם כולם אנשים סובלניים? גם המתנחל ששפך תה רותח על יעל דיין סובלני? נוער הגבעות זו סובלנות? כל הסיפורים על מתנחלים שפוגעים יום יום בערבים ללא כל סיבה זו סובלנות?

locutos

New member
ללא כל סיבה ... בכלל בלי סיבה ...

צר לי עליך... לא הסברת את הטעויות שלי רק אמרת "לא", "שוב טעות", "מה הן השטויות האלה". שטח זה משהו שיכול להיות שייך באותו זמן רק לגורם אחד (כרגע לנו). נוער הגבעות רוצה להיות שם בשקט. הם רוצים ליישב במולדת ואומתם שלהם מפנה אותם. (נראה לך סביר). האדם ששפך תה על יעל דיין, תראה יש 300,000 +- מתנחלים אז האדם הזה מייצג 1/300,000 מתוך כל המתנחלים לא ?

אתה בטוח שזה היה הסיבה?

היה משהו בקשר לערוצי זהב או הכבלים לא? (והם היו 2 אנשים לא 1)

מתי בדיוק?

האם ניסינו אכן לסגת מהשטחים, להפסיק את בניין ההתנחלויות, להפסיק את הכיבוש? המקום היחיד שבאמת ניסינו את זה זה בסיני, ושם זה אכן עובד לא רע.

עובד לא רע?

זה שלום זה? המצרים לא עושים מאומה כדי למנוע פיגועים הברחות נשק, סמים וכד' זה שלום זה? כזור לך רבין חתם הסכם שלום עם רב המרצחים עראפת, יצאנו משטחים מסוימים, נתנו להם רובים, ומה קיבלנו בחזרה? 1041 חללים

כן, זה שלום.

למצרים יש צבא של אלפי טנקים, מאות מטוסים ומאות אלפי חיילים. אלו לא מופנים כלפינו, ולא נראה שיופנו בקרוב. שכחת כבר כמה הרוגים היו לנו בשלושה שבועות של מלחמת יום הכיפורים? כפי שאמרתי, אידיאולוגית הזיגזג של מפלגות העבודה והליכוד נכשלו. רבין לא פינה את ההתנחלויות, רבין שלח 400 מחבלים של החמאס לקורס השתלמות בפיגועים בלבנון. אני לא מת על ערפת, אבל נראה לי שאתם צבועים, כי גם אם ערפת יוחלף במישהו שלדעתכם ניתן לדבר איתו ברצינות, עדין לא תסכימו לפינוי התנחלויות ולגבול מסודר.

locutos

New member
שכחת שניצחנו

אם הם תוקפים אז אנחנו צריכים להתקפל (כמו ב77) אני מבין אותך נכון ?

shabloola

New member
במלחמה אין מנצחים...

אז אל תתגאה כל כך שהימין יצא במלחמה.......

locutos

New member
על מה את מדברת

השמאל היה בשלטון אם את לא יודעת. גולדה מאיר. בגלל הטיפשות של השמאל המלחמה בכלל הייתה כזאת קשה. אם הם היו יותר קשובים למה שקורה סביבם אז המחדל שקרה יכל לא לקרות. אבל הם היו יותר מדי גאים בנצחונם. זה משפט מוזר, במלחמה אין מנצחים. ברגע שצד אחד מאבד שטח או מאבד יכולת לחימה או מאבד מורל בצורה סופית אז הצד השני ניצח. מה לא מובן כאן ?

Zack DA

New member
אף אחד (נקווה) לא אוהב להלחם סתם

אבל בשביל מלחמה צריך צד אחד.

אתה רציני?

אני כבר לא בטוח. אני מציע שתקרא שוב את ההסכם שלום עם מצרים ותראה שאנחנו עשינו את חלקנו והם לא... חשוב לקרוא גם את ההיבט של השיתוף פעולה...

למעלה