מפילים את אולמרט.

yonatan31

New member
מפילים את אולמרט.

מצב המדינה כבר בשפל המדרגה. כולם במצב רוח שפוף ויש מי שאומר שקיומה של המדינה מוטל בסכנה. שלום עם שכנינו ובינינו לא נראה קרוב. נכון שהמצב הביטחוני קשה. אבל, המדינה כבר יצאה ממצבים קשים יותר. הפערים החברתיים מאיימים על לכידות ואחדות החברה. אפשר לתקן את זה. האתגרים בפניהם המדינה עומדת עצומים אבל אפשר לעמוד בהם. על מנת להתחיל צריך מנהיגים ראויים שמסוגלים להוביל ולהנהיג. המנהיגות הנוכחית במדינה מושחתת מהיסוד! אנחנו האחראים לזה ואנחנו האשמים. אנחנו אשמים, כי כשהתופעה הייתה קטנה נתנו לה לצמוח. אנחנו מרוממים את הדמוקרטיה אך מתעלמים מזה שהתפקיד החשוב ביותר בדמוקרטיה הוא שלנו: העם! מעלנו בתפקידנו כי המשכנו לשבת בחוסר מעש ולצקצק בלשון במקום לעשות מעשה. שחיתות שלטונית היא המקור לכל חוליי החברה. היא הסיבה לפערים החברתיים. היא הסיבה לניהול הכושל של המדינה. היא הסיבה להקצאת משאבים לא נכונה לפי צורכי המדינה. היא המקור למינויים לא ראויים שמנציחים את השחיתות. היא אפילו הסיבה לניהול הכושל של המלחמה, ובכלל, ליציאה אליה. ראש הממשלה, אולמרט, לא הורשע עדיין בדין. אבל הוא מעסיק את רשויות החוק עד מעל הראש. לא פלא שהוא מתקשה לנהל את המדינה, הוא עסוק בלהגן על עצמו בחקירות הרבות בהן הוא מעורב. הוא מגלם את הגבולות המוסריים הנמוכים ביותר שנקבעו בשלטון. חייבים להחליף אותו. לא משנה מי יבחר אחריו, חייבים לקבוע כי מי שנגוע בשחיתות לא ראוי ולא ינהיג. איך? אחת ולתמיד נצא לרחוב. אנחנו מתכננים הפגנת מצור על משכן ראש הממשלה. ההפגנה לא תתפזר עד שיתפטר. זאת הדרך היחידה נגד מי שבזחיחות מתעלם מרחש העם ומנהל ממשלה שכל מעייניה הם לשרוד. מי אנחנו? העם. זה התחיל בהתארגנות קטנה של אנשים שאיכפת להם לא להקריב את כל הדברים היפים שנבנו במדינה - אנשי אקדמיה, משפט ועסקים - והתפשט לכל שדרות הציבור. אנחנו כאן ללא מניעים פוליטיים. רק לקבוע שאמות המידה הנכונות הן שצריכות להנחות את מנהיגינו. נפיל את הממשלה, נביא לבחירות חדשות, נבחר בעיניים פקוחות מנהיגות ראויה ונחזור לענייננו. איך מצטרפים? כותבים שמעוניינים לכתובת הזאת: [email protected] ומחכים להודעה על מקום ושעה לתחילת ההפגנות. מתי נחליט? כשתהיה כמות משתתפים מספיק גדולה כדי להצליח. עד אז, העבירו את המסר למה שיותר ישראלים שאיכפת להם.

יוטו2

New member
כול עוד האפשרות האחרת זה ביבי

נאלץ להסתפק באולמרט , כשאת ביבי השמאלן והשחקן יחליף ימני , ציוני ואמין אמיתי כדוגמת לנדאו למשל - אז תהיה חובה להפיל את אולמרט . ביבי לצערי הרב הרבה יותר גרוע מאולמרט למרות ההצגה הטובה שהוא עושה בתקשורת .

אתה לא חושב שהגזמת?

ביבי הוא ימיני אולי הוא עשה כמה טעויות בעבר אבל אין זה אומר שהוא שמאלני

יוטו2

New member
ימני לא מצביע 3 פעמים בעד בריחה

משטח ישראל ללא תמורה . ביבי הוא שחקן מצויין שמצליח לשטוף לאנשים תמימים את המוח . עד רגע תמיכתו בתוכנית - גם אני "הלכתי עם הזרם" של שטופי המוח ותמכתי בו . (יתכן שאולי אולי מקומו אמור להיות במשרד החוץ שם אולי יש לו סיכוי לתרום משהו ) מי שמגדיר את עצמו כימני או ציוני - אסור לו לתמוך בכול מי שהיה שותף לתוכנית שרון .

אני לא יודע אני חושב שאתה טועה

1)אני מגדיר את עצמי ציוני ימיני מאז ומתמיד 2)לפי דעתי לביבי לא הייתה ברירה

יוטו2

New member
חבל שהוא שטף גם לך תמוח .

עצוב יהיה לראות איך ביבי אם חלילה יהיה ראש ממשלה , פתאום מדבר עם הסורים , מציע להם את הגולן , יפנה מאחזים וישובים . אח"כ פתאום כולם יאשימו את עצמם על זה שהם בחרו בביבי , ביבי נתן רמז שזה מה שהוא יעשה , הייתה לו ברירה גדולה , הוא יכל למנוע את התוכנית אם רק לא היה תומך בה .

אתה באמת חושב ככה?

להזכיר לך בזמן כהונתו כראש ממשלה ההסכם בין ישראל לסוריה שהיה בגיבוש נפל ביגלל שהוא לא הסכים לתת את הגולן

יוטו2

New member
כי לא היה רוב בעם לזה , וגם לא יהיה

אני אישית לא רואה את עצמי תומך במי שתמך בחלוקת ישובים לפלסטינאצים , אפילו אולמרט הודה שזה היה טעות , יחד עם תוכנית ההתכנסות שהוא תכנן . מיילא ביבי היה קם ואומר " נכון תמכתי בתוכנית , מסתבר שטעיתי - אני מבקש סליחה " אולי זה היה משנה את דעתי , אבל זה שהוא ממשיך לשקר כאילו שהוא התנגד לזה - לזה אני אישית לא אשתוק . ולכן כול הודעת תמיכה בביבי שאני רואה - אני מנסה להזכיר את התמיכה שלו בפשע נגד עמו שלו .

שוב

הוא אמר מיליון פעם שזאת טעות לצאת מפה הוא התריע נגד זה הוא הצביע בעד רק ביגלל שהוא היה צריך להשאר בזמנו בממשלה בשביל לסיים את התוכנית הכלכלית לפי דעתי אני חושב שאתה טועה ואני חושב שביבי יוכיח זאת

יוטו2

New member
אם ככה - למה מיד לאחר ההצבעה

השלישית הוא מיד התפטר ?? ברור שהוא יגיד שזה היה רע , הרי איך תתמוך בו אם הוא יודה שהוא בתוך תוכו תמך תמיכה מלאה בתוכנית ? ביבי הוא בין השוטפי המוחות הטובים ביותר שיש לנו במדינה , חבל שגם אותך הוא הצליח . ואת האסון הזה נראה אם וחלילה הוא יבלר לראשות הממשלה הבאה .

יוטו2

New member
הוא לעולם לא ידבר בגלוי על זה אבל .

הוא מהאלה שמדבר ימין , ועושה שמאל . התמונה הזו אומרת הכול .

יוטו2

New member
אחרי שהוא יבחר ויפנה ישובים או

מאחזים - זה יהיה מאוחר מידי .

ביבי הוא ימיני למרות כל הטיעונים

שלך ושוב אני בטוח שלא הייתה לא ברירה ... תכלס הוא התנגד לגירוש...

S h a y D u

New member
צ'מע מר בחור

כדאי שתתחיל להפנים, נתניהו אמנם "ימני" אבל תומך (לא רק תומך, הוא גם יעשה זאת אם יבחר!) בחלוקת שטחים ובפינוי ישובים, סה"כ דבר אופייני לעוד איש מהליכוד ההזוי. בנוסף, אם אתה מצביע עבורו, כדאי שתוריד מהחתימה שלך למטה את הציטוט של ז'בוטינסקי.

למעלה