מפילים את אולמרט.

שביבי יראה סימן ?? ../images/Emo36.gif

הינה, לפני כמה ימים הוא אמר שהוא מוכן לנסיגות והתנתקויות : http://www.inn.co.il/News/News.aspx/160340 נו, אתה עדיין תומך בו ??אמרת שאם הוא יראה סימן אחד - לא תתמוך בו. אז הינה סימן עבה וברור.

יוטו2

New member
לאחר שהשתכנעת - תעזור לי

להוציא לשאר שטופי המוח את המחשבה שביבי = ימין .

העם אשם במצב!!!

לבחור באולמרט ופרץ?!! מה אנחנו עם כל כך טיפש ?!! אולמרט? זה עדיין נשמע לי בדיחה שהוא ראש ממשלה שאני רואה אותו נואם אני לא מאמין שהוא ראש ממשלה.. מי הוא בכלל? התפקיד גדול עליו מאוד גדול מישהו יכול להשוות את הביטחון שאריק שרון נתן לעם למה שאולמרט נותן לעם? שאריק היה ראש ממשלה היה אפשר ללכת לישון בשקט בלי לחשוב מה הוא יפלוט הפעם אולי הוא יספר את כל הסודות וגם אני מאמין שאם אריק היה ראש ממשלה החיזבאללה לא היה חוטף ולא היה עושה כלום הם ידעו שאת הליצן שבחרו לראש ממשלה ואת החבר שלו שהפך להיות שר בטחון אפשר לסדר והם צדקו. עמי איילון אפילו עדיף על אולמרט כי לעמי איילון יש עבר צבאי פעם הבאה שאתם בוחרים תחשבו פעמיים

יוטו2

New member
שטויות - אם אריק היה ראש ממשלה - לא

הייתה לנו מדינה עכשיו ! הזיקנה שיגעה את אריק , ללא תוכנית ההתאבדות\בגידה\בריחה (תקרא לזה איך שתרצה) שלו בבריחה מהגוש כול המצב עכשיו היה הרבה ,הרבה (!!) יותר טוב . שרון אשם במצב יותר מכולם !!

שרון וברח

ברח זה שברח לנו מלבנון והשאיר להם הכל שרון שכל הזמן נימנע מפעולה באיזור לבנון וכמובן שרון שהחזיר את גוש קטיף ופגע לנו בביטחון

יוטו2

New member
חילק - לא החזיר , זה לא היה שלהם

מעולם . אם לא היינו בורחים מהגוש - לא הייתה מלחמה בלבנון ללא ספק . הפ חטפו רק בגלל שהם ראו שהטרור בעזה השתלם להם .

שרון יודע לנהל מלחמות

לא אמרתי שהוא צדק בהתנתקות אבל אולמרט יכל לטפל יפה בעזה עכשיו והוא מבליג

S h a y D u

New member
מה זה משנה אם דתי או לא?

אני מדבר על ראש ממשלה, אריה אלדד הוא המתאים ביותר. לא הייתי מתנגד בנוסף שאפי איתם יהיה שר הביטחון. אני מבטיח לך אישית שאם זה היה קורה, המדינה שלנו היתה משתנה מקצה לקצה בכל התחומים!

יוטו2

New member
ולטובה , אגב גם עוזי לנדאו מאוד

מאוד מתאים להיות ראש ממשלה .

יוטו2

New member
אני לא יודע מה הוא עשה בצבא

אבל הוא מדבר ומבין מאוד בצבא , ובניהול מלחמה . מספיק לשמוע את התגובות שלו למלחמה כדי לראות שמדובר באדם שיודע ומבין את תהליכי המלחמה .

יוטו2

New member
הקשבת פעם ללנדאו ?

מה שבטוח - הוא יטפל באיומים טוב יותר כמובן מפרץ , מביבי ומאילון . זה הכי חשוב .

למעלה