הינה, לפני כמה ימים הוא אמר שהוא מוכן לנסיגות והתנתקויות : http://www.inn.co.il/News/News.aspx/160340 נו, אתה עדיין תומך בו ??אמרת שאם הוא יראה סימן אחד - לא תתמוך בו. אז הינה סימן עבה וברור.
לבחור באולמרט ופרץ?!! מה אנחנו עם כל כך טיפש ?!! אולמרט? זה עדיין נשמע לי בדיחה שהוא ראש ממשלה שאני רואה אותו נואם אני לא מאמין שהוא ראש ממשלה.. מי הוא בכלל? התפקיד גדול עליו מאוד גדול מישהו יכול להשוות את הביטחון שאריק שרון נתן לעם למה שאולמרט נותן לעם? שאריק היה ראש ממשלה היה אפשר ללכת לישון בשקט בלי לחשוב מה הוא יפלוט הפעם אולי הוא יספר את כל הסודות וגם אני מאמין שאם אריק היה ראש ממשלה החיזבאללה לא היה חוטף ולא היה עושה כלום הם ידעו שאת הליצן שבחרו לראש ממשלה ואת החבר שלו שהפך להיות שר בטחון אפשר לסדר והם צדקו. עמי איילון אפילו עדיף על אולמרט כי לעמי איילון יש עבר צבאי פעם הבאה שאתם בוחרים תחשבו פעמיים
הייתה לנו מדינה עכשיו ! הזיקנה שיגעה את אריק , ללא תוכנית ההתאבדות\בגידה\בריחה (תקרא לזה איך שתרצה) שלו בבריחה מהגוש כול המצב עכשיו היה הרבה ,הרבה (!!) יותר טוב . שרון אשם במצב יותר מכולם !!
אני מדבר על ראש ממשלה, אריה אלדד הוא המתאים ביותר. לא הייתי מתנגד בנוסף שאפי איתם יהיה שר הביטחון. אני מבטיח לך אישית שאם זה היה קורה, המדינה שלנו היתה משתנה מקצה לקצה בכל התחומים!