מפחיד

Etnozam

New member
מפחיד אותך לראות חמור?

הילדים האלה עוד יגדלו, ושנאת הזרים ההולנדית לא תפסח עליהם.
הם לא יודעים שום דבר על יהודים, היטלר או על עצמם, ואילו לרגע היו מסתכלים במראה היו מגלים שבזמנו כנראה היו יושבים במחנות ביחד עם כל מי שלא נחשב ארי טהור.

והינה נחמה בשביל אותם ילדים, היטלר עוד יחזור. יותר נכון לאמר הוא כבר בדרך ולא רחוק, והפעם האצבע שלו מופנית ומאשימה נחשו את מי? נכון מאד ילדים יקרים-אתכם ובעיקר את ההורים שלכם. הוא שונא כל מה שחום או מעיז לאמר אללה, הוא שונא כל מה שמרמז גנים אפריקאים ואת העובדה שאתם בסך הכל שיקוצים של כושים ו"יהודים". הוא שונא שאתם מסתובבים ברחובות שלו, משחיטים את התרבות שלו, הוא שונא אתכם על שהבאתם חורבן לכלכלה הארופאית ושבעודכם מוצצים את דמה של ארופה ויורקים בפניה על קבלת הפנים החמה, לבנים טהורים בני הגזע העליון רעבים ללחם ופרנסה...

עד היום לא יצא לי לשמוע הערה אחת גזענית של הולנדים כלפי יהודים או ישראלים, אבל אתם ילדים חמודים, טורקים חביבים וצבועים, שמכם עולה בפי כל בור זבל-לבן שרק מאחל ליום בו תחזרו חזרה מהיכן שבאתם. וברגע שהאווירה תהיה בדיוק נכונה, וארופה כולה תהיה רעבה לאוכל, אתם תהיו המנה העיקרית.

חחח איזה כיף ואינטליגנטי זה להיות גזען מודרני. בגלל זה אני מצביע ווילדרס, צריך לדכא את ניצני האיסלם הללו קודם ביד ברזל ולאחר מכן בחינוך במידה והם יבחרו זאת. אחרת...
good morning syri-a

FalseFlat

New member
לא הייתי אומר

מחזיר את אירופה. זה מיעוט של מיעוט של מיעוט באירופה. תופעה מאד שולית.

אל תשכחי שלא משנה איזו תרבות, כמו שחכמי הפורום אמרו בשעת פריחת הצבעוניים - כולם רחוקים שתי ארוחות חמות ולילה של שינה מלהפוך לחיות. כולם.

חוץ מאיתנו הישראלים שמתורגלים בחוסר אוכל ושינה.

** סתם בצחוק :)

Etnozam

New member
זה לא מיעוט של מיעוט

זה חלק נכבד מהדור השני שכלל אין לו מושג מה הולך במדינות המקור שמהם ההורים שלהם הגיעו וסביר להניח שאפילו לא חיו שם, אך הם עדיין מוזנים משקרים שכל מיני גורמים עויינים מפיצים והם נוטים להיות אפילו מסוכנים יותר מאלה שאשכרה חיו בתור בוגרים במדינות המוסלמיות ומחזיקים בדיעות קיצוניות יותר.
הדיעות הרווחות הן שהיהודים שולטים במרוקו,
היהודים שולטים בתורכיה,
היהודים שולטים בסוריה,
לוב, מצרים, אמריקה כמובן, ובקיצור.. היהודים שולטים בעולם והם הורסים את המדינות האלה ובגלל זה המרוקאים והתורכים וכל השאר המסכנים צריכים להגר לארופה כדי למצוא פרנסה וחיים.

כאן יצא לי לשמוע אפילו, שהיהודים (הציונים) שולטים באחים המוסלמים שבמצרים בעזרת המוסד ואיזו משפחה יהודית עשירה אחת במצרים ששולטת בכל העסקים, ובגלל זה הכל נהיה חרא שם.
נשמע מצחיק אבל ככה זה. זה מה שמפיצים במסגדים ובדרשות שישי.

אל דאגה

1. מדובר בחבר'ה מ-Broek בלימבורג, לא בדיוק אחד המקומות הכי אינטילגנטיים ביקום, בוא נאמר שהם לא המדגם המייצג.

2. מה שכן הפתיע בחיובי, היה המדריך שלקח על עצמו לשנות את דעתם תוך שנה (או לשלם להם כמה מאות יורו), בהחלט יש מקום לתקווה.

afon

New member
לא הייתי אומר שזה קשור לאינטיליגנציה

דווקא הבחור ידע פרט שאני בכלל לא חשבתי עליו, שאנה פרנק מתה מטיפוס ולא באוושויץ. זה מראה שסביר להניח שהבחור עבר דרך כל מסלולי החינוך הנורמלים ביחס לשואה. הבעיה היא לא חינוך במובן הפורמלי של המילה (שיעורים, שיעורי בית, לקרוא ספרים וכו).

לי דווקא נדמה ששנאת יהודים היא ניסיון להוכיח מרכיב זהות מסוים, או במילים יותר פשוטות אם אתה מרוקאי/טורקי/מעמד נמוך ואתה רוצה להיות מגניב ומקובל חברתית אז אתה צריך לשנוא יהודים. וזה כנראה מגיע יותר משנאת ישראל ומעשייה מאשר משנאה אנטישמית. בטח לאור מה שהוא אומר שם על עזה ועל הפלסטינאים. זה פשוט לא מקובל להגיד משהו אחר בקבוצות החברתיות האלו, מה שכמובן לא הופך את זה ליותר לגיטימי או פחות מטריד. אם בכלל לטעמי זה הופך את העניין להרבה יותר תהומי ובעייתי.

afon

New member
ורק להוסיף עוד משפט

זה דומה למרכיבים והתנהגויות אחרות. קשה מאוד לבחור בן 16 להיות מגניב ופופולרי בלי לעשן, בלי להתלבש בצורה מסוימת ובלי לדבר בסלנג מסוים. אותו הדבר לטעמי עם ישראל, זה פשוט חשיבה שמחזיקים כחלק מניסיון להתקבל לקבוצה - מעמד הולנדי מסוים.

מסכים באופן עקרוני

למרות שבעיקר דיברתי על המקום ולא על הילדים, כשאתה גר במקום קטן ובו אין לך אפשרות להתפתח או אף יותר חשוב - האפשרות להכנס למעגלים חברתיים אחרים מלבד הקומונה הקהילתית הסגורה - אז אתה נשאר "בפנים" ואז באמת אין לך אפשרות מלבד להישאר ולהיות חלק מהעדר (תופעה נפוצה בכל מקום בעולם).

בנוגע למשפט שהבחור אמר על המוות מהטיפוס, זה רק מראה לי שהוא עבר דוקטרינציה מגורם כלשהוא (יכול להיות אימם, יכול להיות משהו אחר) עם נגיעות "אנטי-ישראליות", שילוב נחמד של אמת וקצת "לא-אמת" שאמור להפוך את הסיפור שלה לפחות נורא - הוא מדגיש את העובדה שהיא לא מתה באושוויץ (אמת, היא מתה בברגן בלזן, מה שלכאורה הופך את הסיפור ליותר אנושי, כי למות באושוויץ זה הדבר הכי שטני שיכול להיות - או שלא), את העובדה שהיא מתה מטיפוס ולא מגז (אמת, עוד "הרגעה" של המציאות) ושהיא מתה 3 ימים אחרי סוף המלחמה (לא כל כך אמת, זה אירע חודשיים לפני סוף המלחמה, אבל עוד פעם - זה ניסיון להוריד מהאפקט הדרמטי. מה שכן, מבחינתי זה היה יכול להיות אף יותר דרמטי אם זה היה אמת - אין הרבה דברים יותר טרגיים מאשר למות כמה ימים לאחר שכבר שוחררת).

כל אלו הראו לי שהבחור אכן עבר "הדרכה" מסויימת, אולם אני לא סגור על כך שהיא הייתה דרך מסלול חינוך פורמלי.

מה שכן, הבחור הזה (כמו גם הבחור שישב ליד הג'ינג'י) לפחות הראו תבנית חשיבה מסויימת שנבנתה על מערך מסויים, הג'ינג'י פשוט פלט דברים מכיוון שהוא רצה להיות מגניב (מסכים עם הטיעון שלך לגביו לגמרי), וכשהמנחה שאל אותו את השאלה המעולה "כמה יהודים אתה מכיר?" והוא ענה שאף אחד, הוא גם לא ידע לענות על השאלה הבאה של המנחה "אז איך אתה יכול לשנוא אנשים שאתה לא מכיר?".

מסכים איתך שמדובר במשהו תהומי ובעייתי, אבל אני חושב שהתופעה הזו היא הרבה פחות בעייתית ממה שמייחסים לה, בדיוק על אותו משקל של בעיית "המוסלמים", כל מי שקורא על תיאוריית דורות, יכול להבין שעוד 20 שנה לא יהיה כאן רוב מוסלמי באירופה, מהסיבה הפשוטה שהגדילה אף פעם לא הולכת בטור מעריכי, תמיד יש מרכיבים שבולמים ו/או אף הופכים אותה.

(גילוי נאות, אחד הטוקבקים הפיל אותי על הרצפה כשהוא כתב "זה מובן - לג'ינג'ים אין נשמה")

למעלה