מפחיד אותי.....

LeeCooper69

New member
מפחיד אותי.....

תשמעו... כמו שאתם כבר יודעים קורה לי הרבה שאני חושב על שיר והוא מושמע ברדיו וכו'... אבל לא ייחסתי לזה חשיבות כ"כ גדולה עד עכשיו. פתאום אני מגלה שאתמול היה לי "יום פורה" במיוחד..... הלכתי עם אמא שלי לקנות בגדים בקניון ב"ש, אז שלא תגידו שהייתי מרוכז והתת מודע שלי עלה לפני השטח וכו'.... זמזמתי לעצמי שיר (טאטו, as ne dagonyat אם אתם חייבים לדעת) והמוכר הדליק רדיו. כמובן שהתחיל אותו השיר. הוא שאל אותי איך אני יודע ואני ואמא שלי כבר לא התרגשנו. אח"כ הגיע שלב של הדה ז'ה וואים. נכנסתי לחנות בגדים כשאני קונה ג'ינס. אמא שלי לא אהבה (כי זה גזרה נמוכה) ואז אחד הקונים שאל אותי "אני עוזר לך..." ואני השלמתי אותו, יחד איתו "או מפריע לך".... הוא הסתכל עליי מוזר כמובן. אני זוכר שחלמתי את אותה יטואציה רק עם אבא שלי בקום אמא. הדה ז'ה וו השני היה מפחיד יותר... ראיתי את המיני סדרה "חולית" בDVD. יכול להות שזה יותר צירוף מקרים, אני לא יודע.... 'מואדיב' או איך שלא קוראים לו אמר לקיסר "Give me just one good reason wht i shouldn't kill you right now" איתו, דקלמתי את השורה, שהיא גם במקרה חלד מהגרסה האנגלית של מלך האריות. (הייתי סימבה באחת ההצגות בבית הספר). אחי שהיה איתי גם הסתכל עליי מוזר.... וזה מתחיל להפחיד אותי.... כאילו, בשביל זה אני עובר פה את הקורס, כדי להרגע, לדעת שיש אחרים איתי ולדעת לשלוט בזה. ככה אני פשוט מפחד. זהו... סתם רציתי לחלוק.

Tatu4Taty

New member
בלי שום

תשובה או תגובה... אתה אוהב את טאטו? ועוד ברוסית? החיים יפים ^_^ והן יותר.. פשוט גדולות אלה

THE gray

New member
אבל למה מפחד?

מה מפחיד אותך בזה כי כבר אמרתה שהתרגלתה? ויש לו סיבה לפחד שהוא ישתגע או משהו או שזה לא יכול להגיע לרמה כזאותי?

LeeCooper69

New member
כן....

ברוסית הן נשמעות יותר טוב, לא

Swicca

New member
ברור......

..... כשהן שרות באנגלית יש להן מבטא מעצבן כזה ... (מעניין למה :)))) אור ואהבה ,שימי.

mystic girl

New member
חחחחחח

גדול אתה גדול! אל תשכח יום חמישי הבא אנחנו יחד בהופעהההההה! :) אתה כבר יודע מי אני הא? כןןןן! מי מלכה??? me מלכה!!!!! חחחחח לוב יו

jock

New member
גם לי קורים דברים דומים

כשחבר שלי מדבר אלי, אני לפעמים אומרת איתו את השורה/מלה האחרונה, כאילו שאני יודעת מה הוא הולך להגיד. זה קורה לי גם עם חברות טובות שלי. אני גם מצליחה לגרום לאנשים להתקשר אלי על ידי זה שאני מדמיינת את כל התהליך. גם הרבה פעמים אני אומרת משהו ואז אני שומעת מישהו אחר אומר את אותו המשפט שאמרתי.

כן גם לי

אבל כמעט תמיד. אני משלים משפטים של אנשים שמדברים איתי, ואני גם יודע מה הם הולכים להגיד עוד לפני שהם פותחים את הפה. אמנם מאז שהחל הקורס זה פסק כמעט לגמרי אבל אני עדיין יכול לעשות זאת. THE ONE HOW SPIES AND FLYS AWAY WINS TO SPY ANOTHER DAY

~קופצת בהפתעה משום-מקום~

אנשים, אל תתרגשו יותר מדי. יש המון מקרים שהם חסרי חשיבות מסטית לחלוטין. כשאתה נמצא בסביבתו של מישהו הרבה מאוד זמן, אתה מתחיל לקלוט אותו ולהיות אתו על אותו קו מחשבה. זה בכלל לא משהו מדהים או מפחיד. אני ואחותי כבר שנים משלימות אחת את השניה בלי בעיה, זה בכלל לא קטע מוזר- פשוט יש אנשים שבכלל לא מודעים לעובדה שהם יכולים להיות בדיוק על אותו קו מחשבה. לגבי זה- "כמו שאתם כבר יודעים קורה לי הרבה שאני חושב על שיר והוא מושמע ברדיו וכו'... אבל לא ייחסתי לזה חשיבות כ"כ גדולה עד עכשיו. זמזמתי לעצמי שיר (טאטו, as ne dagonyat אם אתם חייבים לדעת) והמוכר הדליק רדיו. כמובן שהתחיל אותו השיר. הוא שאל אותי איך אני יודע ואני ואמא שלי כבר לא התרגשנו." זה גם לא משהו מיוחד. יש שני הסברים לזה- א. אתה שמעת מקצב מהשיר בחנות רחוקה שכרגע עברת לידה- שהרדיו היה פתוח בה. המקצב שהובחן-בקושי-רב עורר וגירה זכרון עמוק במוחך של שיר שאי אז שמעת..לפתע התת מודע נזכר מאיפה המקצב ששמעת היה לקוח, וזה עובר למודע- ואתה מתחיל לזמזם את השיר, בלתי מודע לעובדה ששמעת שמינית ממנו באיזה רדיו רחוק ממך. אתה נכנס לחנות, מזמזם את השיר- המוכר פותח את הרדיו- ו(צרוף מקרים)השיר עדין מנגן על הרדיו (מן הסתם). ב. ברגע שאתה מתחיל לאהוב שיר כלשהו, אתה תמיד תשים לב שפתאום הוא מושמע בכל מקום. זה לא משהו חדש- קורה לי המון פעמים שבדיוק אני מתמקדת באיזה נושא- ולפתע, כמו שהגורל נתן ידו בכך- הוא שורץ בכל מקום אפשרי, כאילו כולם פשוט מתים לעזור לי. לגבי זה- "הדה ז'ה וו השני היה מפחיד יותר... ראיתי את המיני סדרה "חולית" בDVD. יכול להות שזה יותר צירוף מקרים, אני לא יודע.... 'מואדיב' או איך שלא קוראים לו אמר לקיסר "Give me just one good reason wht i shouldn't kill you right now" איתו, דקלמתי את השורה, שהיא גם במקרה חלק מהגרסה האנגלית של מלך האריות. (הייתי סימבה באחת ההצגות בבית הספר). אחי שהיה איתי גם הסתכל עליי מוזר..." זה בכלל תלוש- אתה יודע כמה פעמים אמרו את המשפט הזה? זה אחד המפשטים הכי מפורסמים ביקום! גם אני הייתי יכולה להגיד את המשפט בשלמותו באותו הרגע. זה משפט דורש, משפט שכל ילד בן 6 שמע..אז אם במקרה אתה יודע שהולכים להגיד אותו- אני לא מתפלאת. זה כמו שאם אני אגיד "אם הייתה לי אגורה, בשביל כל פעם שהיית אומר לי את זה" ואתה היית משלים אותי "אז הייתי האדם הכי עשיר בעולם". זה נראה לך מוזר? לי לא. הקטע עם המושכר, והשלמת המפשט שלו- זה באמת מעט מוזר, אבל אפשר להסביר את זה באותהה דרך של עלייה על קו המחשבה, ואולי- במקרה: באמת דיי זה וו מוצלח. ומכל זה, אל תסיק שאני לא מאמינה במיסטיקה, או שאני מזלזלת. העובדה שאנשים בכלל מסוגלים לעלות על קו המחשבה אחד של השני- זה כבר משהו מיסטי. כלומר- לך תסביר לי מודעות ורצון. הפואנטה שלי בכל זה- היא שאל תמהר לתפוס תחת ולחשוב את עצמך לבעל יכולות יוצאות דופן. קודם כל, תבין איך הדברים עובדים, ומה ההסברים החומריים והלוגים להכל. וכשתגיע לסוף החומריות והלוגיה, אז תוכל להגיד "יוריקה!".

LeeCooper69

New member
בקשר לשיר....

הוא התחיל באותה השניה....ולא נראים לי כ"כ הרבה צירופי מקרים ביום אחד. יכול להיות שהקטע שלהתת מודע אמנם נכון- אבל אני לוקח את התת מודע כמשהו מיסטי. מי שקרא את הספר "כוחו של התת מודע" יודע על מה אני מדבר.

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!

אמרת את מה שאני משתדלת לא להגיד כבר הרבה זמן, כדי לא לפגוע באף אחד... אנשים, אתם צריכים לשים לב, אולי אתם פשוט מחפשים שיהיו לכם כוחות מיוחדים, ואז, זו כבר לא בעיה למצוא כל מיניי צירופי מקרים.

LeeCooper69

New member
.....

האמת היא שגם אני חושב ככה אבל כשאלו שלושה צירופי מקרים ברורים כאלה ביום אחד... אפשר להתעלם

suki da yo

New member
למעשה

לפי תורת הסיכויים, הרבה דברים נשראים כמעט בלתי אפשריים , הם מוד סבירים, יחסית מה הסיכויים שמתוך 10 אנשים רנדומלים בתכניס לחדר אחד, לשניים יהיה אותו תאריך יומולדת? 40 ל-1 ? 50 ל-1 ? לא. 3-1. לא צפוי נכון? בכל מקרה, דברים קורים, קוראים להם צירוף מקרים כי זה משהם, צירוף של כמה מקרים. אם תחפש את הקסום שבהם, אני מבטיחה שלך שתמצא. א לא, אז לא. אני מעולם לא ראיתי כל כך הרבה מכוניות של לימוד נהיגה כמו בתקופה שלמדתי, לא לפני, וגם לא אחרי. אתה חושב שזה צירוף מקרים? או שאולי פשוט הייתי יותר מחפשת אותן?

jbu

New member
הייתה תקופה שלי ושל חבר שלי

הייתה תקופה שלי ושל חבר שלי שעשנו מדיטציות הוא פגש את החברים שלו במדבר!! לא תגיד בקניון או משהוא והוא לא ישר קצץ ואמר יש לי כוחות גם אני כול הזמן הברזתי השעורים כי ידעתי שהמורה לא תבוא......אז לא הצלחתם עם בתוכנה שלי כמה פעמים אז זה כנראה צירוף מקרים.

jbu

New member
תנסו את התוכנה שהעלתי ותגידו

תנסו את התוכנה שהעלתי ותגידו לי כמה יצא לכם תשובות נכונות מתוך 100 ואז נראה אילו מקרים של תע"ח.

jbu

New member
איזה מערכת הפעלה יש לך?

תריף אותה בדוס ואז היא בטוח תעבוד.

CuRly GirlY

New member
זה לא אמור להפחיד

זה קורה להרבה אנשים,וזה בכלל לא מפחיד גם לי דברים כאלה קורים ואני רק מתלהבת מזה.. זה מגניב כוחות על!

YeLLoW MagiC

New member
גם לי זה קורה

אבל לא רק ברדיו גם קליפים בטלוויזיה. לפעמים אני צופה באיזה תוכנית ופתאום משיהו אומר לי תעבירי ערוץ הלהקה שאת אוהבת שרה (גם ברדיו) ואכן הקליפ הזה בדיוק מתנגן...

למעלה