מפחד...

Maybe Its Me

New member
הא?!../images/Emo12.gif

אנשים,לא לריב על אנגלית ולא על נקניקיות מה זה כיף???? לגבי הפחד... אח שלי! תבין,לא כל מערכת יחסים פוגעת.. אין דבר כזה לפחד..זה כבר פרנויה
עכשיו, כל מערכת היחסים שונההההה~! אתה נפגעת וכולם נפגעים כמוך,ואפילו לא פעם אחת... אבל ישנם כאלה שכן נהנים ממערכת יחסים ולא חוששים ממנה! לפחד ממערכת יחסים..זה טבעי?! כל רגש הוא טבעי \: אבל מה קשור אתה לא מפחד,אתה חושש...אבל אם לא מנסים..לא יודעים..
אגב,זה בינך לבין עצמך...אתה זה שתתמודד עם הפחדים והתעוזות שיש בך.. נסה רק פעם אחת להכנס למערכת יחסים...רק תראה מה זה.. אגב! אומנם אומרים, שאין עתיד בלי עבר(בעעעע אני מושפעת משיעור מורשת!
) אבל נסה לשכוח את כל הכאב..נכון,הצלקות נשארות.. אבל זה מה שאתה זוכר בכל מערכת היחסים הזו??? אתה לא זוכר כמה נפלא היה לכם???? למה כולם זוכרים רק את הכאב לעזאזל????!
נכון,זה כואב להפרד..אבל די! תזכור את הימים הטובים! זה כבר יעלה חיוך .. אני מציעה לך לחשוב..על הכל...כל הקטע הזה של מערכת יחסים שהייתה.. וזו שתהיה... תחשוב-תסיק מסקנות נכונות!! ואז תפעל.. אה,ומה הקטע שלכם עם הדגש מילים.??
יש לו זכות לעשות מה שהוא רוצה,לא? \: טוב תפתרו את זה ביניכם. אם הבנת כל מה שרשמתי חחח,תבורך!
וסורי אם לא הבנת,כי אני לא קוראת את הכל כשכותבת... \: אבל אני מקווה שהבנת את הקטע שהדגשתי בכל הסיפור הזה. מקווה שנתתי חומר למחשבה..
אני

למעלה