מפחד...

WinnerMan13

New member
מפחד...

אולי יצא לכם להרגיש מה שאני מרגיש..אבל זו הרגשה מוזרה...לפחד..לפחד לפתוח קשר חדש עם מישהי חדשה...נכון שכחתי כבר מזמן את הקשר הקודם שלי..אבל ה"צלקות" עדיין נשארו..הכאב הדמעות כל התמונות שהיו עדיין מתרוצצות בראש... והפחד...הפחד האינסופי שזה יחזור שוב...שאם תתחיל קשר עם מישהי חדשה גם היא תיפגע בך...גם בקשר הזה תסבול וגם בקשר הזה תכאב...היו לי אפשרויות לפתוח קשר חדש..חברים ניסו ועדיין מנסים לשדך לי כל מיני בנות..אבל הפחד של להיפגע שוב כמו שניפגעתי בעבר די מונע כל ניסיון חיבור.. לא רוצה להרגיש שוב כאב...אבל רוצה להרגיש את הלב עטוף באהבה.. אולי לנסות...להבין שלא כולם יפגעו בך..אבל ככה זו אהבה תמיד נפגעים..אבל כשהקשר הקודם שלי נגמר...הייתי מוכן לתת הכל כדי לא להיפגע שוב..כדי לא להרגיש שוב את אותה הרגשה מכאיבה ומעיקה שהרגשתי פעם.. אני לא יודע מה לעשות...התייעצתי עם חברים...עם ידידות..כולם אמרו לי שזה טבעי..טבעי לפחד שמשהו כואב יקרה שוב..עד שהצלחתי לצאת מזה עם כל כך הרבה עזרה של חברים..של כל מי שהיה סביבי...שכולם תמכו וניסו להוציא אותי מהדיכאון..הוציאו אותי מהבית..וגרמו לי להבין שיש אלפי בנות ושמה שהיה נגמר..אומנם לא יחזור שוב..אבל יבואו עוד אחרות.. בעזרת החברים שלי הצלחתי לקום...ואני לא רוצה שזה יקרה שוב..לא רוצה שוב שכולם ינסו לעזור...לא רוצה להיפגש שוב.. מה לעשות?

ליליוש

New member
נוווווווווווווווווווו מהההההההההההה

קשה קליטה תמיד ידעתי שאתה דפוק אבל לא עד כדי כך בקשתי יפה נכון ואני יבקש שוב.... אל תתגיש הודעות שלמות!!! באמא שלי אני יריביץ לך!!!! ובקשר לבעיה שלך אם אתה מפחד אז אל תכנס לקשר אבל תבין שתמיד יהיה את הפחד הזה של להפגע מאהבה אבל תחשוב שבאהבה צריך לדעת לקחת את הסיכון הזה של להפגע אחרת מה כל זה שווה!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ¸ . - ~.---,.¸ .¸´ ;;;;;;;;;·. ,';;;) `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨¯¯¯¯¯¯¨¨¨¨¨``³²··~~·,

אממ.... אצלי זה דיי דומה....

אבל רק שאני לא רוצה התחיל קשר חדש ורציני אני דיי מפחדת.... כאילו מצד אחד אני ממש מרגישה בודדה ורוצה קשר כבר... וכשיש לי אפשרות לקשר אני משום מה מתחמקת גם אם אני רוצה מאוד.... לפעמים אני חושבת שעדיין לא התבגרתי... ו...א... אין לי מה להגיד לך כי גם לי יש בעיה כזו...

vanvan15

New member
כולם מרגישם ככה...

אולי חוץ ממי שעוד לא נכנס לקשר... אבל אתה צריך להבין שאתה לא יכול להיכנס חזרה לתוך מערכת יחסים בלי לקחת את הסיכון הזה שאולי אתה יכול להיפגע... תנסה להתמקד בדברים הטובים שיקרו אם תהיו ביחד ולא "מה יקרה אם..." בהצלחה :)

ליסע

New member
הלוואי ואני יכולתי להכנס לקשר....

למה לסבול? אני מתה עליו שרופה... והוא? שונא אותי.... וזה ההפך כדי לעודד... שאתה לא תעשה טעויות...

WinnerMan13

New member
גם זה קורה באהבה...וגם זה כואב..

גם כשאת אוהבת אותו והוא "שונא" אותך..זה גם יכול לקרות..זה קרה לי וזה לא פחות כואב מאהבה אמיתית שנקרעת באמצע..

ליסע

New member
צודק.... אבל אני לא מתכוונת לשבת..

בשקט!!! מחר אני הולכת לדבר איתו... אני זוכרת... את ההודעה הזאת שכתבתי שאני רוצה להתאב... והכל... שכחתי תכאב שבא עם זה... והוא גדול...

יפתח14

New member
איזה הגזמה!

1. תפסיק לכתוב במודגש זה מעצבן!!! 2. אתה ממש ממש מגזים, אז פאק אוף פעם אחת נדפקת, לכולנו זה קורה וכולם מתגברים על זה, אז קח את עצמך בידים! ותפסיק עם הבכיינות הזאת!

WinnerMan13

New member
יפתח14...

על הלב שלך אני אדגיש כל הודעה אני לא חייב לך שום דבר מהרגע הראשון שאני פה אתה אנטי אלי אז אם יש לך בעיה איתי אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי...ואני מאחל להיפגע בדיוק כמו שאני ניפגעתי ואז אולי תבין מה זה לעזעאל להיפגע.. תודה!

יפתח14

New member
איש הנקנקייה ידידי...

1. אתה צודק, אינך חייב לי כלום, אך ההדגשה של ל הודעה מאוד מעצבנת בעין ומקשה על הקריאה. 2. אינני אנטי ליך, פשוט השטויות שכולם כותבים פה, לא רק אתה..מאוד מעצבנות. 3. תודה רבה על האיחולים
ואני נפגעתי לא פעם ולא פעמיים אז בבקשה ממך אל תטיף לי איך ההרגשה להיפגע. שבת שלום

WinnerMan13

New member
איש הנקנקייה ???

1.אם ההדגשות שלי מפריעות לך לקרוא את ההודעת..אז פשוט וקל...אל תקרא אותם! 2.אם השטויות שכולם כותבים פה...(לא רק אני) מאוד מעצבנות אותך..אז מצטער אף אחד לא מחזיק אותך פה..אם אנחנו מעצבנים אותך אתה רשאי לעזוב..

יפתח14

New member
winer=נקנקייה man= איש...

1. בשמחה לא אקרא יותר את הודעותיך, רק דברי הבל כתובים שם. 2. דברים מפגרים שאנשים כותבים כאן לדוגמא: "לפני שבוע תאהבתי במישהי ויום אחרי זה לא אהבתי אותה ואז חברים שלי שידכו לי מישהי והיינו חברים חצי שעה ואז נפרדנו ומאוד מאוד נפגעתי וז יום אחרי זה היתי חבר של עוד מישהי והייתי ממש ממש מאוהב בה ואז היא עצבנה אותי אז נפרדנו ועכשיו אני שוב מאוהב בה ואני לא יודע מה לעשות כי יש גם עוד ילדה אחת שאני מאוהב בה" משהו בסיגנון רק עם יותר שגיאות כתיב... אם אתה רוצה שלא אכתוב עוד בפורום. בסדר. אני לא אכתוב עוד בפורום. שבת שלום

WinnerMan13

New member
אתה לא חזק באנגלית...

Winner-מנצח man-איש..winnerMan=איש מנצח.. ואם יש לך בעיה עם מה שאנשים כותבים אז אל תאיים..אתה מוזמן להפסיק לכתוב בפורום...אנחנו לא צריכים מישהו שיתן לנו על כל דבר שאנחנו צריכים ביקורות.. אתה מדבר כאילו אתה יודע הכל כאילו אתה עברת הכל...סוריי אתה לא..ואם מישהו כותב כאן סימן שהוא צריך עזרה...ואם אתה לא מוכן לעזור..אז סאלמת..

vanvan15

New member
סליחה שאני נכנסת לכם לויכוח אבל...

יפתח, אל תזלזל במה שאחרים כותבים, יש אנשים שגם הדברים הקטנים שקורים להם מאוד כואבים וזה המקום בשבילהם לדבר על זה... בקשר לשגיאות כתיב, אני מסכימה איתך... מה הקטע עם זה?? ואליהו (ככה קוראים לך?), winner זה גם נקניקיה אז יפתח לא טעה לגמריי... ושאף אחד לא יעזוב את הפורום!!! זהו...

WinnerMan13

New member
לא כולם כותבים בשיגאות כתיב..ו...

לא כל אחד מושלם אז אם בן אדם כותב בשגיאות כתיב לא צריך לתקוף אותו בגלל שיש לו בעיות...

vanvan15

New member
כן, אבל זה נראה כאילו..

זה נראה כאילו אנשים עושים את זה בכוונה

PEACE FOR ALL

New member
אם יש משו שאני לא מבינה..

זה את ההפחד של להפגע שוב. ז'תומרת, זה מאוד טבעי לחשוש מזה, אבל אין מה לעשות, להפגע זה גם חלק מהחיים. אי אפשר למנוע את זה בשום דרך. כמו שהשמחה והאהבה הם חלק בלתי נפרד מהחיים, כך גם שיברון לב ואכזבה. כמה שזה לא נעים, זו עובדה. אני ממש מצטערת, אבל אין לי עצה אחרת בשבילך אחי. תלמד להפגע "נכון". תלמד לקום על הרגליים אחרי כל נפילה. המחנכת האהובה שלי אמרה לי פעם משפט כזה: "בחיים, לצד האכזבות, תמיד יש גם הצלחות." כדאי לך להסתכל על זה ככה. בהצלחה!

יפתח14

New member
אני לא יודע אנגלית? רק גרתי שנתיים

וחצי בסן פרנסיסקו...אבל באמת שאני ממש לא יודע אנגלית... if you'd like an ex. just ask. it's much easyer for me to bumb peolpe up in english.

למעלה