מפחד לצאת לעולם

מפחד לצאת לעולם

אני בן 25,גר עדיין עם אימי ואחי,לאחרונה פוטרתי מעבודתי ולאט לאט אני מאבד את החשק לחפש עבודה.אני כבר שלושה חודשים יושב בביתי בחוסר מעש ובקושי יוצא החוצה.אני מגדיר את עצמי כאדם ללא חברים כמעט,אני די ביישן כזה,אחד שלוקח לו זמן להיפתח בפני אנשים ולסמוך עליהם.הייתי מת למצוא יותר חברים,או להתחיל לטפל בבעיות האישיות שלי ולהתחיל ללמוד,או גם ללמוד מקצוע כלשהו ולעזוב את הבית ולהיות עצמאי מבלי לפחד לעשות זאת.עברו עליי דברים בחיים שלי שדי השפיעו.בצעירותי נאנסתי ואבי מת כשהייתי לקראת גיל 14.מאז אני מנסה לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה אך בהצלחה מעטה ביותר.אני מרגיש כרגע שאני לא יודע מה אני רוצה ממש מחיי ומפחד פשוט להיות עצמאי מחשש שלא אסתדר בעולם.

ten5

New member
היי

כל הכבוד לך שאתה לא מוותר לעצמך ועדיין שואף להצליח ולהתפתח אם תרצה אני אשמח לשוחח ואנסה לייעץ מקווה שתהיה לך שנה טובה עם הגשמה עצמית

עברת הרבה בחייך הקצרים ולפעמים

זה לא קל לקום אחרי כל כך הרבה נפילות. אבל אתה נשמע לי אדם חזק עם יכולות וכמו שאמרו לי פעם-ברגע שתאמין בעצמך וביכולות שלך-דברים טובים יקרו. כתבת שפוטרת לאחרונה ואיבדת את החשק לחפש עבודה-האם יש לך סדר יום? תקום כל בוקר כאילו אתה יוצא לעבודה,בשעה מוגדרת,שים לעצמך מטלות לכל יום-אם בבית בעזרה לאמא שלך, אם בחיפוש עבודה-באיזה אתרים לחפש וכו'-חיפוש עבודה זו עבודה בפני עצמה. אני חושבת שברגע שתצא החוצה,תיצור לעצמך סדר יום, ובהמשך-תמצא עבודה,תכיר אנשים חדשים-בדרך לעבודה,בעבודה,אולי ללכת לחד"כ,אולי להצטרף למפגשי פורומים. יהיה בסדר

אי אפשר לזרוק פצצות ....

העצות שלך מפוצצות , אבל לא פרקטיות . כי כשרוצים להתקדם בחיים , צריך להתחיל בקטן ( להנות מהרגעים הפשוטים של החיים ) , ואז באיזושהו שלב - יוצאים לאט לאט מהדיכאון , ואחר כך אפשר להתחיל שיקום .

אתה בנאדם מיוחד

אני אשמח להיות איתך בקשר , גם אני עברתי חיים לא קלים . זה לא פשוט להתקדם בעולם הזה , במיוחד שאנחנו חיים במדינה שלא מפרגנת . [email protected] מיכאל

למעלה