==== מפחד לפגוע בעצמי ====

הנסיך 8

New member
==== מפחד לפגוע בעצמי ====

אני מחפש תשובה לחיים הקשים האלה אני עובר תקופה מאד מאד מאד קשה הכל הולך אצלי הפוך לא במקום כלום לא מגיע ומתלבש כמו שהולך באופן כללי אין לי מזל בחיים מחפש טיפת מזל יש לי שאלה כללית ועם מישהי או מישהו יודע לשלוח אנרגיות חיוביות זה מאד יעזור לי השאלה שלי היא = מה ההבדל בין גילגול נשמות לבין סיאנס אני אשמח לתשובה למי שיודעת או יודע יש לי מכתב מוכן וחסר בו רק התאריך וחסר בו האומץ שלי לפגוע בי יש לי זמן לחיות עד חודש 9 אז זאת התקופה שאני מאד מפחד ממנה זה החודש הכי קשה שלי באופן אישי שזה ערב ראש השנה והיום ההולדת שלי שהפסקתי לחגוג מאז האסון שפקד אותי ואני לא השתחררתי מזה מחפש את התשובה לשרוד את החיים האלה ולהשתחרר מכל מה שעובר עלי למי שיש פיתרון ויכול לעזור אני מאד אשמח תודה מראש הנסיך 8

מחפש תשובה ולא מוצא ../images/Emo10.gif

אני מרגישה את הכאב בכתיבה שלך, ואני חושבת שאתה נמצא בדיוק בגבול שלא יודע לאן לפנות- אם לבחור בייאוש או לבחור בלנסות שוב. אז מה יגרום לך למוטיבציה לבחור דווקא בלנסות שוב?

הנסיך 8

New member
==== תשובה ====

לצערי אני לא יודע איפה הגבול שלי מגיע ולאן הוא ירחיק לא רשמתי את המצילה הזאת שהיא מילה כללית ויותר חזקה להתאבד לברוח מכל החיים האלה ואז אני אמצא את השקט שלי סוף סוף הגבול שלי שאני מחפש תשובה הרבה זמן ואני לא מוצא אני בדיכי הרבה זמן ועכשיו אני מחפש תשובה ופיתרון לפני שיהיה מאוחר אני חוזר לכותרת שלי === מפחד לפגוע בעצמי = מכתב ההתאבדות שלי מוכן רק חסר בו התאריך זה אני כן יש גם נסיכים שהם בדיכי של החיים אני מחפש את גלגל ההצלה יותר מוקדם מאשר כל הזמן מחפש לפני שיהיה מאוחר באופן כללי אני תמיד אופטימי למה בגלל שאני יודע להסתיר את עצמי ולהתחבא מפני אותם אנשים שלא מכירים אותי ויש אותם אנשים שכן מכירים אותי ורואים אותי ויודעים שמשהו מתרחש אבל לא יודעים מה למה בגלל שאני אומר תמיד שיהיה בסדר יהיה בסדר ? וואלה מתי אייך אני לא יודע עם זה הפורום הנכון אבל אני חוזר למי שיודע לשלוח אנרגיות חיוביות זה מאד חשוב ואני אשמח לקבל את זה או שמישהו יודע ספרים על משהו אנרגיות אני גם אשמח לקבל או קישורים על סיאנסים או גילגולי נשמות תודה למי שהגיע עד לכאן הנסיך 8

ולמה התאבדות היא התשובה עבורך?

אולי דווקא החיים הם התשובה הנכונה, אולי פשוט לא מצאת את הדרך הנכונה להסתכל על החיים. לגבי אנרגיות, גילגולי נשמות- אני לא מבינה בזה, אבל בטוחה שיש פורומים לכך. ואני מאוד אשמח אם נמשיך את הדיון גם פה- אני דואגת לך ומקווה שהכל בסדר איתך.

הנסיך 8

New member
==== עד חודש 9 אני אחיה ====

יש משפט חיה ותן למות אז בנתיים אני שורד ומנסה כמו שם הפורום להתמודד עם החיים אני שופך את ליבי בפורום בגלל שאין לי מקום אצל ידידות שלי לפחות ככה אני מרגיש ומעטים חברי האמת שלי שיודעים את מה שמסתתר אצלי בתוכי יש להם כל שנה אזהרה לא לחגוג לי יום הולדת כמו שכבר אמרתי הפסקתי לחגוג מאז מה שקרה לי למה התאבדות היא התשובה ? היא לא תשובה אני מחפש את התשובה אני כל יום צורח ובוכה המון באותה תקופה שזה קרה לי הייתי הולך כל יום לים ובוכה הים נתן לי כוחות אמרתי לעצמי שעם אני לא מוצא לעצמי תשובות אני אחזור לים זה דבר שנותן קצת שקט ולמה רק את מגיבה לי פרפרי אהבה אין כאן אף אחד בפורום ? אני בנתיים שורד לפחות עד חודש 9 וכמו שאני תמיד אומר יהיה טוב מתי אין לי מושג הנסיך 8

אופירA

New member
מנהל
מחפש בכיוון ההפוך

אתה מחפש תשובה לחיים הקשים בכיוון ההפוך - בכיוון שמתעלם מנותן החיים, ומנסה לעקוף את הוראותיו, תוך וויתור מלכתחילה על הכוחות והאנרגיות היסודיות שהוא העניק לברואיו. אתה מבקש "אנרגיות חיוביות" מידי בשר ודם, שיופיעו בחייך ויעשו אותם קלים ונעימים, בה בשעה שהבורא ביקש להשפיע עליך שפע של טוב בתנאי שתרצה להתאמץ ולעבוד קשה עם עצמך, עם נתוני הנפש שהוא נתן לך, הוא ולא אחר. אתה מבקש להתמצא בגלגולי נשמות וסיאנסים, בשעה שהבורא אסר על הסיאנס ומודיע שגלגולי נשמות הן עסקו כבורא, ואינם עסק של אף בן אדם. אתה מבקש להיות הבורא, ועל כך הוא מניח לך לנפשך, ואינו מתחבר אליך, וכל הרע שמגיע לך הוא עקב רצונך להתמודד לבד, ללא חיבור לבורא. התוצאה - הכל הולך הפוך, ואין מזל... האנרגיה החיובית היחידה שאני יכולה להעניק לך זה עצה חשובה: וותר על התנגדות למי שיצר אותך, למי שאמר והיה העולם. התחל לקבל את נתוני חייך, ולא לנסות לסיימם (מתוך הבנה שכשם שלא אתה נתת לעצמך את החיים, כך אין לך רשות להפסיקם). התחל לראות את רצון הבורא במה שקורה לך, להשלים עם מה שלא ניתן לשנות ולעמול ולשנות את מה שניתן, תוך קבלה של המציאות שדברים כאלה לוקחים זמן והם תהליך ארוך. תבין שהמזל הטוב הוא נקודת ההסתכלות החיובית של האדם על מה שהבורא עושה עבורו. הבורא עושה עבורך דברים שאינך יכול להבין, אינך יכול לשלוט על התרחשותם ואינך יכול לשנותם. הדבר היחידי שאתה יכול לעשות ומצווה לעשות - זה לשנות את המבט שלך ולראות אותם בצורה חיובית ככל יכולתך, להאמין באמת האלוקית ולראות שהכל לטובה, גם מה שנראה מאוד מאוד לא לטובה. בזאת יבוא מנוח לנפשך ותמצא את הבורא בתוך נפשך - לא דרך חקירה משונה באופן של חתירה תחת רצונו, אלא בדרך של לעשות לו מקום בתוך ליבך. את נפשך עליך לרפא. לשם הריפוי יש לדרוש ברפואה - רופאים, פסיכולוגים וכל מה שמיועד ע"מ לרפא. הרופא הוא הקב"ה, אבל עליך לפנות לשליחיו ע"מ שיעביר אליך דרכם את הריפוי. ללא שתפנה לשליחים רוב הסיכויים שהוא לא ירפא אותך.

אמרתי לו את זה לפני יותר משנה

הוא מבקש תשובות לשאלות שלר בדרך היהדות ולכן קשה לו נפשית , צריך לקבל את מה שקרה לעבד את מה שקרה ולהמשיך לחיות אבל הוא נעצר בנקודה מסויימת בזמן , לא רוצה לנוע הלאה וכל הזמן שואל את אותה שאלה לדעתי זו החלטה שלו , האם לנוע הלאה בחיים , ופשוט לחיות

נסיך שלי

רואה מוצאת אותך ולא משנה איפה אתה כותב נשמה שלי אתה צריך לזרום עם החיים לעבד את מה שעבר ולחיות הלאה חושבצת שעוד נכונו עליך משימות רבות בחיים למה אתה נעצר בערב אחד, תמשיך הלא6ה אל תבקש מבשר ודם אלא מהבורא הכל יכול כי התשובות לשאלות שלך אצלו , לא אצל בשקר ודם., הוא יחזק אותך אל תלך לכיוון האובדני , זה לא יפתור כלום תצטרך להתמודד עם האובדן שוב ושוב אם אתה לא מוצא את הכיוון , תמצא מטפל שיעזור לך להתעצם אל תבקש כוחות מאחרים יש לך את הכח פנימה , תן לכוחות שלך לצאת החוצה, להעצים אותך , יש בך המון אנרגיות טובות וחזקות אם תתחבר אליהם הם יעזרו לך למצוא את התשובות לשאלות

למעלה