מפחדת...

dont worry

New member
מפחדת...

סיפרת לי היום מה את עושה. את גרמת לי לפחד. גרמת לי להתחיל לחשוב על העולם בלעדייך. גרמת לי לדאוג לך. אני מפחדת מהפעם הבאה שתקחי אותה, מהפעם הבאה שבכלל תראי אותה. אני מפחדת שתהיי בדיכאון, ובכלל לא תחשבי בהיגיון. והיא תהיה ביד שלך, ואת תתחילי לחתוך. ומה אם לא תפסיקי? מה אם תראי את כל הדם נוזל, ולא יהיה לך אכפת, ואת תמשיכי. מה יקרה אז, שתהיי עטופה בחשכה, ומה שקודם לא קרא, יקרה עכשיו. בהתחלה לא הבנתי על מה את מדברת, ראית אותי נועצת בעצמי ציפורניים, והצבעת על השריטה ואמרת "תסתכלי על זה". חשבתי שסתם שרטת את עצמך, שזה לא רציני. אבל אחר כך הבנתי, הבנתי שאת חותכת. ניסיתי לרמוז לך בשיחה שלנו שאני לא רוצה שתעשי את זה יותר. שאני מפחדת שתמותי לי. לא נראה לי שהבנת. אני מבקשת ממך, מתחננת לפנייך, בפעם הבאה שאת בדכאון, אל תקחי אותה ליד, בבקשה, אל.

happy35

New member
תני לה יד...

תני לה יד כדי שלא תפחד בדרך כדי שלא תיהיה יותר לבד תני לה יד... תני לה יד...זה כל מה שאת יכולה לעשות (לדעתי) דברי איתה , כמה היא חשובה לך,כי לעצמה כנראה עכשיו היא לא כל כך חשובה ולכן היא עושה מה שהיא עושה... אבל מנסיון-הכי חשוב לשתוק שצריך לדבר שצריך..לצחוק שצריך ולחבק!!הרבה הרבה לחבק...פשוט להיות! וד"א -להראות לה את מה שכתבת זה מאוד כואב ומרגש..נוגע ישר בלב.

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gif

"אז עדיף להישאר ולהחזיק ידיים כי סופות חזקות מתקרבות ובאות מתקרבות ויורדות עלינו עדיין אז עדיף להישאר שלא נעוף ברוח" חושבת שהמכתב הזה שלך דומה ליד ,היד שתאחז בשלה כשרוחות סוערות בנפשה במקום ליטול לידה חפץ שיפצע שתחזיק את היד שלך , את המכתב שלך ..את האהבה שבך עד שרוחות הסערה יחלפו .. יקרה , פציעה עצמית יש לה תוצאות חמורות פיזית ונפשית , יש בה התמכרות ובריחה מציעה לך לתת לה את המכתב שלך .. ולתת לה בנוסף את כל התמיכה האפשרית המקצועית אצרף לך כאן מספר קישורים עבורך על מנת שתדעי מעט יותר כיצד להיות יד תומכת עבורה מספר מקומות בהם היא תוכל לפרוק מעט ולקבל עזרה ואין לי ספק שהיא זקוקה לכל העזרה שאפשרית ולכל התמיכה האפשרית *מחזקת אותך *

למעלה