מפחדת מהעתיד

amb2

New member
תהיי חזקה ותנצחי

תהיי חלשה וניראה לאן תגיעי בסוף....

Ld12

New member
Snoopytush

זה בסדר וטבעי לפחד. צריך רק לדאוג לא להיות מונע על ידי הפחדים. חוץ מזה הלא נודע הוא דבר טוב. תארי לך שהיית יודעת בדיוק מה יקרה, זה היה ממש משעמם. אני מאמין שהדברים בסוף מסתדרים לטובה, אבל כמובן שזה לא אומר שצריך לשבת ולחכות שדברים יקרו. צריך לגרום לדברים לקרות.

מקמיקא

New member
../images/Emo45.gif

"אדם אמיץ הוא לא אדם שלא פוחד כלל - אלא הוא אדם שמפחד ומתמודד עם הפחדים שלו דרך קבע."

amb2

New member
סנופית

אין לנו שליטה על העתיד כמו בשיר של נורית גלרון "מה צפוי לנו מחר לא נדע" חשוב לזכור שהאושר לא תלוי בדברים חיצוניים, את צריכה להיות מודעת לעצמך, וליזכור בשביל מה את קמה כל בוקר. להגיד תודה על מה שייש. ולא להיצטער על מה שאין. כולנו אורחים זמניים פה ולא משנה אם את צעירה או מבוגרת מישהו למעלה מחליט כמה זמן תהיי פה ולא יעזור לך כלום מה שתעשי.. חשוב שתהיי חיובית ומאושרת. שליטה בעתיד אין!

inbardaf

New member
הלא נודע יכול באמת להפחיד

אבל חשוב לא להסתכל על זה ככה. אני מאמינה שחשוב לתכנן את החיים ולזכור שלמרות התכנון הכל יכול להשתנות (האדם מתכנן ואלוהים צוחק) משפט המפתח שלי בהקשר הזה הוא: "לא עליך המלאכה לגמור ולא אתה בן חורין להפטר ממנה". רוצה לומר: את חייבת לעשות את שלך. את המקסימום להשיג את המטרות שנראות בעיניך ראויות ורצויות. ואלוהים יעשה את שלו... לכן מברכים: שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה! כלומר: לפעמים אנחנו מבקשים מה שנדמה לנו כטוב ואל טוב לנו, אז שיתגשמו רק משאלות ליבך שאכן לטובך. ולא כולם מוצאים זוגיות בחיים. בזה אני מסכימה עם amb. אני מכירה לא מעט 'רווקים זקנים'. להגיד 'יהיה בסדר' ו'הכל לטובה' זה נחמד, אבל לא מציאותי. מצד שני, אני מאמינה שכשרוצים משהו - משיגים אותו. פשוט צריך רצון ממש חזק ולזכור שלכל דבר יש מחיר. ואולי את לא מוכנה לשלם את המחיר ולכן נראה לך שאת לא מצליחה. קיצר, לחשוב על העתיד ולחיות את הרגע.

avi1283

New member
מבין אותך לגמרי

"החיים זה לא פיקניק" חוץ מהמפגש פורום שכנראה יהיה מעין פיקניק שכזה.

למעלה