מפחדת מהעתיד

snoopytush

New member
מפחדת מהעתיד

מפחדת מפני הלא נודע. הכל צפוי להשתנות משפחתי בהרכבה הנוכחי לא תהיה עימדי לנצח, קשר עם אנשים יבנה או יתנתק אני אהיה בריאה או חולה שום דבר לא בטוח מפני המחר. הגעתי לגיל שהשאלות הרציניות שהסתתרו עד עכשיו בירכתי המוח מתחילות לצוף על פני השטח. האם אני רוצה משפחה? להתחתן? על מה אני מוכנה להתפשר ועל מה לא? מה אני רוצה להשיג בחיים? מה חשוב? וכ'ו.... זה משגע. אני בדר"כ מתעלמת מהשאלות ומתמקדת בהווה עכשיו אני סטודנטית לפסיכולוגיה מחר אני שם בסופשבוע בבית. אבל באיזשהו מקום זה חיים קצת רובוטיים. לחיות עכשיו ולא לחשוב על המחר. אבל חיבים מתישהו לחשוב על העתיד. נכון אני עוד צעירה עוד לא בת 24 והחיים עוד לפני אבל זה מתחיל להציק. אני לא אמינית לגמרי. יש לי משיכה רומנטית. טווח הרצון שלי במגע יכול לכלול רפרטואר רחב יותר מסתם חיבוק או נשיקה אפילו מגע מיני. בנוסף אני לא נגעלת מזה כלל. אבל זה לא עושה לי את זה ומאידך יכולים להיות לי חלומות מיניים ואני יוכלה לחוות משיכה אבל זה אף פעם לא למראה בלבד זה שילוב של מספר גורמים שהעיקריים בהם הם אישיות הבחור ואיך הוא גורם לי להרגיש. אמא שלי גם אמינית והיא שכלתנית יותר ממני ( אני רגשית יותר), ומאמינה שחצי מהאנשים אמיניים ( נשמע לי מוגזם ). אבל היא רוצה שאהיה עם בחור מיני ומשפחה. ואני לא רוצה משפחה ולא לא רוצה משפחה. רוצה בחור אבל לא מיני וגם מפחדת מפני בחור אמיני כי לא יודעת איך זה בדיוק יהיה. אז כרגע אני די מפחדת ומרגישה קצת לבד

Dumah

New member
לא מסוגל להבין אמנם...

אבל בהחלט מוסר אהבה וחום, ומהניסיון האישי שלי, אנשים לא משתנים הם רק מתהווים ונהפכים למה שהם אמורים להיהפך, אין שינויים... בסופו של דבר הכל מסתדר לטובה, וגם את כמו כולם תמצאי אהבה, תמצאי מקום או דבר-מה להשתקע בתוכו, ואת זה את תביני מתי שהוא. מה שכן, תקופות של בדידות יש לכולם, ואני חושב איפוא שנסחפת קצת עם האמירות... אז שוב... חום, אהבה ותמיכה מכל הלב... ואם בא לך לנהל שיחה, תמיכה או לדבר עם מישהו אני כאן... ואני אשמח להכיר את אנשי הפורום בכללי (כולל אותך) :]

snoopytush

New member
תודה על המילים החמות

זה נראה שנסחפתי כי תקף אותי מין רגע כזה שהתגבש אז הוצאתי אותו כמות שהוא אני גם רוצה להאמין שהכל לטובה כי זה מנחם אבל זה קצת קשה לפעמים. נקווה שמתי שהוא יהיה באמת מפגש פורום...:)

amb2

New member
היא לא בטוח תימצא אהבה

תקשיב אין לך מה להגיד לה שהיא כמו כולם תימצא אהבה כי זה לא נוסחה מתמטית שבאיזשהו שלב היא תימצא היא יכולה גם להגיע למצב שלא תימצא לעולם . עדיף להיתייצב מול האמת שלך לטוב ולרע זה מרגיש יותר טוב להיתמודד

Dumah

New member
אבל אם זה מה שהיא חושקת בו היא תמצא...

מה זה הפסימיזם המאולץ הזה? אדם שמעוניין באהבה משיג... נדמה שהא-רומנטיות מיוחסת פה לאנשים שתקוע להם מקל בתחת גם כן, את הא-מיני הראשון שהכרתי הכרתי בכיתה י', היא הייתה בכיתה י"ב, א-מינית, א-רומנטית, אדם שנראה מצויין גוף יפה פנים מתוקות, היא הייתה נערת-רוק מגניבה, היא לא הפסיקה לבלות, היא רקדה רק בגלל שהיא ידעה שכשהיא רוקדת אין בזה שום דבר מיני, היא העניקה יותר חום ואהבה לאנשים יותר מכל אדם שהכרתי... יותר מזה, היא איפשרה לעצמה להיות אדם אמיתי, לשתות, להשתטות, ולהשתגע רק בגלל שהיא לא הייתה כבולה למה שאנשים חושבים עליה... אדם שהקיום שלו מעודד. והא-מיניים שמעוניינים באהבה, למה לצאת בכלל למאבק נגד זה? זה כל כך מגוחך...

snoopytush

New member
האמת שבאופן מוזר שניכם מעודדים אותי

זה חיובי להאמין שאם ארצה למצוא אהבה אמצא אבל זה גם מעודד לחשוב שבין אם אמצא או לא שום דבר לא בטוח אבל כל עוד אני מפנימה את זה אני אוכל להיות מאושרת בכל מצב בסגנון מה שיהיה יהיה. תודה לשניכם.

amb2

New member
סנופי תקשיבי רק לי...../images/Emo8.gif

אני מביא את המציאות ...פעם יפה פעם גרועה אבל מציאות....תיתמודדי חמודה ותרגישי מעולה אני מבטיח לך

amb2

New member
זה לא פסימיזם

קוראים לזה מציאות בסוף הכל עניין של מזל את מי אתה פוגש ואם יש קליק אז יש הכל אני מאמיו בזה...אני בכלל לא אדם פסימי אני צוחק ושמח כל היום אבל אני גם רואה אחרת מכל אדם דברים

Dumah

New member
העניין הוא פשוט לראות

ולהכיר עוד בני אדם בעולם הזה... שאם כמה שאני מאמין שהעולם הוא מקום רע, יש בו לא מעט אנשים מיוחדים שיגרמו לך כן לאהוב את עצמך או את החיים או שניהם יחד... מה שכן, ככל שאתה יוצא יותר אל העולם הסיכוי שלך להכיר ולפגוש הוא גבוה יותר, זה לא עניין של מזל, זה עניין של יוזמה וביטחון. וזה כן קשור לקליק... כמו שאמרתי = יוזמה + ביטחון! מצטער על התפיסה המוטעית שלך כאדם פסימי... יכול להיות מאוד שאתה לא, אבל עדיין אני חושב שבמה שאתה אומר יש המון הסתגרות והפנמה עצמית... שזה חבל.

amb2

New member
אתה עוד לא מכיר אותי

אני לא הייתי ממהר לחרוץ גורלות כמו שאתה עושה.. אני בחור מדהים ברמת העיקרון

snoopytush

New member
זה נכון אני תמיד פוגשת אנשים מיוחדים

הבעיה היא שאני בדר"כ מכוונת לחברות כי אני מתחמקת מנושא החבר באופן בסדרתי. אבל למשל יצא לי להכיר ממש במקרה בחורה שישר לאחר שיחת הפלאפון הראשונה הרגשנו כאילו אנחנו מכירות שנים. ודיברנו כל כך הרבה בפלאפון שעכשיו אנחנו בגמילה מזה ומנסות לתקשר דרך מיילים. אני יודעת בוודאות שלקשר שלנו פוטנציאל להתחזק וזאת דוגמא לעניין.

amb2

New member
גם חשוב עם מיתחברים...

אני למשל בחור שמח בהגדלה ובמהות שלי. אבל אם אני מיתחבר עם אנשים דיכאוניים הם ינסו להוריד אותי לתחתית בעשרת הדיכאון שלהם. ואז תהיה לי דילמה האם האהבה שלי אליהם שווה את הסיכון שאני לוקח והאנרגיה הלא חיובית שהם מייצרים בלי שהם מתיכוונים בכלל...וזה כבר פילוסופיה

amb2

New member
רק החזקים שורדים.

מי שחיי בצמר גפן וורוד שלא יתפלא שהוא יקיא בסוף מרוב מתיקות

Dumah

New member
טוב מצטער :]

סליחה על התפיסה המוטעית מראש, אני מאה אחוז איתך! ואני מסכים איתך לחלוטין...

amb2

New member
חשוב לזכור מה התכלית של החיים

התכלית של החיים שלנו זה להיות מאושר ושמח כל פעם שמיתרחקים מהשמחה- זו טעות זו טעות ליפול לעצבות ולייאוש. כי זה מרחיק אותנו מהתכלית.. תהייו מאושרים חברים.

Dumah

New member
אין ספק שאושר ושמחה הם נוסחה מושלמת להצלחה../images/Emo8.gif

RieM

New member
וממה את כל כך חוששת ?

להישאר לבד בעולם הזה ?

למעלה