מפחדים מהמוות?

Real Dream

New member
תודה רבה לך!

וזה נשמע נחמד, השאלה היא רק אם לא יגמר לנו החלום ברגע שנמות... אני מאמצת את שיטת ה"כולנו נמות" שלך. החיים קצרים וצריך לנצל אותם!!!!!!!

t@li

New member
הממ..

דבר ראשון - אל תצעקו עליי. עכשיו.. :) פעם קראתי איפשהו שאם אתה מת בחלום ולא מתעורר, סימן שמתת גם במציאות. אז זאת גם אפשרות...

G e n o c i d e

New member
כש..

כשתביאי לי בנאדם שמת בחלום ובמציאות... אז נדבר אני לא מאמין במה אנשים מאמינים.. לכו תדעו.. בסוף כל מה שאתם אומרים זה נכון (הלוואי) ואני סתם פה מזיין את השכל.. פאדיחות

Real Dream

New member
אנחנו אף-פעם לא נדע מה חולם אדם

שמת בשנתו... אז יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שלא. אבל אם מישהו מת בחצלול הוא יכול להחזיר את עצמו לחיים - האם זה אומר שאז הוא ישאר לנצח בחצלול?

מוקוש

New member
אז אני מתה. ארבע פעמים בערך.

הממ... אני אוהבת "להתנסות" (תקראו לזה מזוכיזם, אבל זה מה יש)- לקפוץ מבנינים, להכניס את עצמי למיקרו וכו´ וכו´, עשיתי את זה כבר כמה פעמים, לפעמים מתעוררים עם כאב מסוים, אבל הוא עובר- ו-לא, לא מתים במציאות (מנסיון)... חחח... dead girl walking...

את לא ממש מתה...

את רק מבצעת את הפעולות שבמציאות היו הורגות אותך. ולמה את מכניסה את עצמך למיקרו?! זה מרתיח את כל המים בגוף שלך ומשבש את פעולות התאים! אם את ממש רוצה להתנסות במוות, אולי תנסי משהו פחות כואב?

מוקוש

New member
אני יודעת שאני לא מתה...

עובדה שאני כאן... שכחתי שציניות לא עובדת בפורום....

מוקוש

New member
שכחתי משהו...

אני הורגת את עצמי בחלומות בדרכים כואבות בכוונה... קצת קשה לי להסביר למה... אני מניחה שאני מרגילה את עצמי לכאב... או משהו... אני לא מזוכיסטית- במציאות אני מפחדת לעשות לעצמי דברים כואבים....

מוקוש

New member
גם אני רוצה לנסות!!!!

יש לך שמץ של מושג כמה פעמים ניסיתי ת´שיטה של "חיים רק פעם אחת, בואו ננצל את זה" ?! לי זה לא עובד... השיטה של "כל העולם דפוק ואני לא שמה ***" יותר טובה... פשוט לא אכפת לי מה אומרים...

Witchcraft Girl

New member
האמת? לא ממש...../images/Emo142.gif

אני מאוד מפחדת מה"מצב", אבל אני חושבת שאני יותר מפחדת להיפצע קשה מלמות. וגם שמישהו שאני מכירה ימות- זה יותר מפחיד אותי מלמות בעצמי. אבל אני כל הזמן מאמינה שאני אמות מזקנה, וזה מה שאני רוצה. אני יודעת שאני ימות, רק מקווה שזה יהיה מזקנה... סך הכל זה חייב לקרות לי, פשוט... הלוואי שזה לא יקרה עכשיו...

G e n o c i d e

New member
תבינו..

אין חיים לאחר המוות זה המצאה של האדם כתוצאה מהכחשה שלאנחנו פשוט מתים הגיוני, בן אדם לא יכול להודות שנגמר זה נגמר, אפילו אני.. לפעמים.. אותו דבר לגבי אלוהים בשלוש מילים: אנחנו רק חומר

Real Dream

New member
חומר יכול לגרום לך להתאהב ממבט

ראשון? כמה פעולות כימיות יכולות לגרום לך להיות עצוב עד כדי התאבדות? חייב להיות בגוף האדם משהו נוסף מלבד חומר, משהו שעדיין לא התגלה. אפילו מדענים הודו בזה.

למעלה