מפחדים מהמוות?

shualpower

New member
מפחדים מהמוות?

יש לי שאלה, אתם מפחדים למות? אני אישית ברגע זה לא פוחד, כי אני יודע שזה דבר שחייב לקרות, אני מתאר לעצמי שזה ישתנה (מקווה שלא), אבל מה איתכם?

Gevakumon

New member
מפחד?

מפחד מהמוות? לא הייתי מגדיר את זה ככה, לא מפחד למות, פשוט לא רוצה בזה, בטח שלא כרגע בשיא של חיי הצעירים והמלבלבים (ya right)

Napoliya

New member
פחד מוות../images/Emo5.gif

מאיפה לך לדעת ש"אחרי" המוות אין איזה סבל נוראי שנמשך נצחים?! הא הא??! מוהאהאהא בכל זאת אולי אפילו האושר נמצא שם... אבל לדעתי אתה פשוט תירקב לך בארון המצחין, והחברים הכי טובים שלך יהיו התולעים החביבות, ולא, אני לא מפחדת, זה בלתי נמנע

אני מפחד מהלא-ידוע

היצ´קוק אמר פעם שסיפורים שבני אדם כתבו הם כמעת תמיד על מוות. הוא צודק. KAIN REFUSE TO SACRIFICE

esperansa

New member
אני לא מפחדת מהמוות

רק מהחיים המפחידים שאנו כרגע חווים אותם, לצערנו.

roy758

New member
יש לי לפעמים

רגעים שאני חושב לעצמי יום אחד אני לא יהיה פה יום אחד אני פשוט יפסיק לנשום! מפחיד לחשוב על זה אבל אחרי כמה דקות אני מתאושש וחוזר לעצמי... בכל מקרה מוות מפחיד אותי ---רררררר מצמרר---

The Spirit

New member
מצטער, אנשים אבל אני ממש לא מפחד

מהמוות, וזאת בגלל שאני מאמין בלב שלם (משתדל) שלאחר המוות הנשמה עולה להשפט לפני גן עדן, אם עוד לא הבנתם אז אני יהודי שמאמין ביהדות, ולכן אני לא חושש אך אני אני אכן כן מפחד מהמשפט הצפוי לי למעלה ששם יפרשו בפני את כל החטאים שלי, ואני לא יכול לתאר לעצמי מה יקרה שם. אבל בסופו של דבר מקומה של הנשמה הטהורה הוא בגן עדן, וצפויה לה שם מהוחת עולמים

Real Dream

New member
אני לא מפחדת מהמוות.

להפך, אני מצפה לו. מתוך סקרנות. אני רוצה להתנסות בכל החוויות שהעולם מאפשר - גם במוות. ומכיוון שלפי מה שידוע לי כיום המוות יהיה החוויה האחרונה בה אני אתנסה - אני רוצה קודם כל לחוות את כל החוויות האחרות. אבל כשאמות, אני בהחלט לא אהיה מוכנה למות ממחלה - כשאני שוכבת במיטה ומתלוננת על הכאבים. אם אני אדע שזה מה שעומד לקרות לי - אני אתאבד. בקפיצה ממסוק ישר לתוך הים.

Brurya

New member
בלה בלה בלה

גם לי בעיקרון יש קטעים כאלה שאני חושבת שאני לא אהיה פה וזה מפחיד אבל רב הזמן אני לא מפחדת מזה.. :) גם לא עכשיו כי כשזה יגיע נתמודד עם זה (אולי..) אבא שלי תמיד אומר שכשנגיע לגשר נחצה אותו.. לא יודעת אם הוא צודק אבל שיהיה.. אני יותר מפחדת מזה שאנשים שקרובים אליי ימותו.. או החיות שלי אני לוקחת את זה בצורה קשה השרקן שלי מת כשהייתי בכיתה ד´ והייתי ממש עצובה ובכיתי המון... אז אני מתארת לעצמי מה יקרה עם מישהו מהמשפחה שלי ימות (טפו טפו טפו) בררררר... ברוריה

מוקוש

New member
אם (חס וחלילה, טפו טפו טפו...)...

מישהו מהמשפחה שלי ימות- אני הולכת לפוצץ את עצמי במחנה פליטים ערבי. אני אהיה המחבלת הישראלית הראשונה... אבל אני מקווה שאף אחד מהם לא ימות וזה לא יגיע לזה. ושוב: טפו טפו טפו *שלוש נקישות על עץ*

דפנה10

New member
אני מפחדת מהחיים שאחרי המוות

שהייתי קטנה נראה לי מפחיד לשכב באדמה מת. אבל עכשיו אני מפחדת מחיים אחרי המוות אני רואה יותר ויותר הוכחות לחיים האלה וזה ממש מפחיד אותי הלוואי ולא היו קיימים חיים שאחרי המוות

Real Dream

New member
אותי החיים שאחרי המוות לא מפחידים

אבל מה שאני חושבת עליו זה שאם פשוט עוברים לחיות במקום אחר, וזוכרים את החיים הנוכחיים - זה יכול להיות ממש נוראי. פשוט להמשיך לחיות, עוד ועוד ועוד ועוד, בלי שום תקווה שזה אי- פעם יפסק, כי אחרי כל מוות יש חיים...

roy758

New member
אז מה שאת אומרת זה

שאני חי כבר המוון זמן וכל פעם שאני מת אני עובר לעולם אחר ולא זוכר את זה ?

Real Dream

New member
אני לא אומרת שום דבר

אני רק מעלה השערות. וגם לא נראה לי שנוכל לדעת את זה - אם אתה צודק אז לעולם לא נדע, ואם אתה לא אז לא נדע לפחות עד שנמות.... מה שאני אמרתי, זה שאני מקווה שאחרי שנמות לא נעבור לאיזה מקום כלשהו, שבו נמשיך לחיות לנצח - כי אז נמשיך לחיות עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד עד שבסוף זה כבר ממש-ממש ימאס לנו, אבל לא נוכל לעשות שום דבר נגד זה כי אנחנו נמשיך לחיות לנצח עד שבסוף נשתגע אבל לא נוכל לעשות שום דבר נגד זה כי אנחנו חיים לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי, זה מדכא....
אז בקיצור, אני מקווה שנמות וזה ייגמר, ולא יהיה שום דבר אחרי זה, או שיהיה אבל לא נזכור את מה שהיה מקודם...

roy758

New member
דווקא יהיה

מגניב לזכור את העולם הישן ולעשות השואות... -שמם לב שאנחנו מדברים על משהו מאוד
לפורום הזה, אבל לא אכפת לי זה מעניין|.||.||.|

coolears

New member
לפעמים אני מתחילה לחשוב.....

אני מתחילה לחשוב על זה בהקשר המשפחה והאנשים היקרים לי....חסה וחליל תפו תפו תפו ואז אני גולשת למחשבות בקשר אליי.... אני חושבת על זה שאני במקום חשוך לגמרי ,ריק , אני תלוייה באויר...ללא קרקע מתחת לרגליי.. ,חושך,ואין שם אף אחד מלבדי.... כן, זה די מפחיד אותי....... זה מאוד מפחיד אותי... ולוקח לי בערך חצי שעה לצאת מזה אם אני עמוק בזה...

LucidGuess

New member
שמעו, אני יכול לנסות! ../images/Emo13.gif

למה לפחד? אפשר אפילו להתאמן על זה בחלום צלול! אפשר לנסות ליקפוץ ממגדל גבוה, אפשר לירות עם אקדח בראש, אפשר ליתלות את עצמך עם חבל, אפשר להתנגש עם מכונית בקיר, אפשר לנסות הרבה צורות של מוות בחלום צלול! אני גם יכול לנסות!!
האמת שהרבה פעמים המחשבה על המוות דווקא נתנה לי אומץ, לא פעם כשפחדתי לדוגמה להתחיל עם מישהי אמרתי לעצמי, מה אתה מפחד, חיים רק פעם אחת, גם ככה בסוף כולנו נרקב מטר וחצי מתחת לאדמה אז למה לא לנצל את החיים כשעוד חיים?
ואני יכול לנסות! יאלה ביי ( וברוכה הבאה Real Dream!!!
) LucidGuess

למעלה