מפזר חום נחשו מה
W welcome to heaven New member 8/8/05 #2 ../images/Emo3.gif ראיתן את העיצוב החדש של PXL GARAGE? גדול! http://carosio.altervista.org/PXL/
B BiDriL New member 8/8/05 #14 ../images/Emo185.gifXD../images/Emo6.gif. הוא אומר שדוליז זה לבנות . זה גם לבנים .
R Radio Joe New member 8/8/05 #3 Gili :] Yesh matzav leshanot et ha doll sheli la taharut kuhavim? :X Ma ha dedline?
P Painted Fairy New member 8/8/05 #5 ^^../images/Emo126.gif את רוצה לעשות דולי אחרת? אם כן, אין לך סיבה לשנות את הקודמת. את יכולה לשלוח 2 דוליז לתחרות ^^ התחרות נסגרת ב-10.8
^^../images/Emo126.gif את רוצה לעשות דולי אחרת? אם כן, אין לך סיבה לשנות את הקודמת. את יכולה לשלוח 2 דוליז לתחרות ^^ התחרות נסגרת ב-10.8
P Painted Fairy New member 8/8/05 #11 נמ.../images/Emo126.gif את צריכה להכין דולי בהשראת תמונה של לוסט פיש שמופיעה בעמוד. יש לך 4 תמונות לבחירה, אני לא זוכרת כמה דוליז אפשר לעשות, 1 או 2><. בכל מקרה, זה הרעיון. תסתכלי על התמונה ההכי שמאלית ועל הדוגמה שאני הכנתי, אולי ככה תביני.
נמ.../images/Emo126.gif את צריכה להכין דולי בהשראת תמונה של לוסט פיש שמופיעה בעמוד. יש לך 4 תמונות לבחירה, אני לא זוכרת כמה דוליז אפשר לעשות, 1 או 2><. בכל מקרה, זה הרעיון. תסתכלי על התמונה ההכי שמאלית ועל הדוגמה שאני הכנתי, אולי ככה תביני.
D DaRdAsIt12 New member 9/8/05 #19 ../images/Emo82.gif../images/Emo51.gif אני עוד רגע פונה... *פניה חדה*