מפות טופוגרפיות

barzelan

New member
מפות טופוגרפיות

שלום לכולם! היכן ניתן לרכוש מפות טופוגרפיות של ארץ ישראל? ומה הם המחירים? תודה מראש, אופיר

shagam11

New member
../images/Emo26.gifמפות טופוגרפיות של א"י ומפות

בכלל ניתן לרכוש באתר האינטרנט של "המרכז למיפוי ישראל", או לרכוש אותן במקום (ברח' לינקולן בת"א). המחירים סבירים בהחלט - מחירה של מפה טופוגרפית של עיר 17-25 ש"ח. כל הגיליונות (22 במספר - בקופסא) - 270 ש"ח.

barzelan

New member
תגובה

אני מחפש מפות יותר ספציפיות. של קנה מידה דיי מוגבל. משהו בסביבות מיפוי של 10 קמ"ר ואף פחות. בעיקר לטיולים המוגדרים למסלולים ספציפיים למדי. עניין של תכנון מסלול של כ 3-10 ק"מ בלבד. איך ניתן להשיג מפות אלו? וכמובן- מה המחיר? (-:

מפות טיול וסימון שבילים

המפות הנפוצות ביותר (אני חושבת) המתאימות לטיולים. סידרה בת 19 מפות בהוצאת הועדה לשבילי ישראל. קנה המידה 1:50,000 . מפה טופוגרפית שבה מסומנים גם מסלולי טיולי (בהתאמה לאלו שמסומנים בשטח). מסלולי הליכה, רכבי 4X4 ואופניים. ניתן להשיג מנויילן או לא, מה שמשפיע על המחיר. את המפות ניתן לרכוש בודדות או את כל הסט בכל חנות לציוד מטיילים וגם בחנויות ספרים לפעמים. מחיר מפה מדוייק ניתן למצוא בקישור המצורף. ניתן להשיג מפות טופוגרפיות " לבנות", אלו מפות בהם לא מסומנים כל סימני העזר אלה רק פני השטח. בהצלחה

barzelan

New member
חידוד קל...

ברצוני לדעת כיצד ניתן לרכוש ומהי העלות של מפות ספציפיות לגמריי. הכוונה היא למפות טופוגרפיות לאזורים ספציפיים ביותר כדוגמת רכס הרים וגבעות או אזור מוגדר. סך הכל מדובר במפה המציינת תיחום של כ10-5 רדיוס. אך מיפוי שכזה דורש דיוק מירבי. אולי זה יעזור- הכוונה למפות העוזרות להתמצא בשטח כדוגמת הניווטים בצה"ל. בברכה, אופיר

ניווטים

או קיי, הבנתי שאתה מעוניין במפות של אזורים מאוד קטנים, אני לא יודעת איך ניתן למצוא או איפה. בזמן שאני כותבת עלה לי רעיון, אולי תפנה להנהלה של חוגי סיור והם יוכלו להציע לך פתרון.מביאה את הקישור של חוגי הסיור של קק"ל. יש להם מרכז הדרכה, אולי יוכלו לעזור.

צור82

New member
עצה שלי

אם אתה לא מעוניין לקנות סט מפות סימון שבילים (1000 ש"ח) פשוט תקנה ממרכז המיפוי גליונות שמכסים את כלל הארץ, ותגזור לפי האזורים שבהם אתה מעוניין. המפות אינן מגיעות בגודל קטן כמו שאתה מחפש אלא בגליונות שכל אחד מכסה שטח 40X50 ק"מ (בערך). הגליונות נקראים לפי האזורים (ירושלים, בית שמש, באר שבע דרום, פארן וכו'). ההוצאה תהיה מאוד זולה (יחסית למפות סמ"ש) בהצלחה

למעלה