מפוחית

מלוואח

New member
מפוחית

מישהוא יודע אם זה קל או קשה לנגן על מפוחית ? איפה ניתן לקנות מפוחית טובה במחיר הוגן (עדיף באינטרנט...) תודה מראש, מלוואח.

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלאוהב המפוחית../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

איזה קטע השבוע הייתי במופע שלשלישיית אדלרנגני מפוחיות הפה יו הם ממש גדוליםםםםםםםם
בכל מיקרה קניתי שם דיסק שלהם יש שם מספר טלפון (אני ישאיר לך במסרים)קח אותו אולי שם תוכל לברר בקשר לאיפה אפשר לקנות מפוחית וכל מה שעוד תרצה לברר. כמו כן אני אני ממליצה בחום רב ללכת להופעה שלהם אם תרצה לדעת עוד פשוט תשאל ואני ישמח לענות לך גם אני מאלו שאוהבים מפוחיות זה פשוט לא יאמן איזה צלילים יפים הכלי הזה מוציא. שלך ליטל

משיייי

New member
השיגו אותי רציתי לתת

לך את המספר ודרך אגב תודה על האקורדים למרות שאני לא מנגנת אבל תודה

מפוחית

New member
מפוחית

טוב אז מפוחית כורמטית עולה הרבה כסף, בלוז קצת פחות. לי יש מפוחית כורמטית למכור ב400 שקל בערך, מפוחית של נגן הג´אז טוטס טילמנס. היא לא משומשת ואין איתה בעיה פשוט הייתי בגרמניה וקניתי מלא... לא משנה אם תקנה ממני או לא אבל אל תקנה באינטרנט!! הרבה פעמים יש בעיות ואתה חייב לבדוק שהיא נוחה לך! בהצלחה! שלישיית אדלר פשוט מעולים בעיקר עם מיכל הסולנית. יש להם דיסק חדש וטוב בשם Harmonicadance ממש טוב! מומלץ!

רוני11

New member
שלום למפוחית

איפה אפשר לקנות את Harmonicadance ? בחניות התקליטים לא מצאתי.

רוני11

New member
מפוחיתתת

אין לי דואר אלקטרוני כי......... אם תוכל להשאיר לי את תשובתך במסרים הודה לך מאוד (אתה לוחץ על שמי נפתח לך כרטיס אישי שלי ושם יש שלח מסר לחץ על זה ומסור לי את תשובתך) תודה רוני11

למעלה