מפוחיות

גהה

New member
מפוחיות

קניתי לחבר שלי סט של מספר מפוחיות (שבעה, אם אינני טועה) דיאטוניות, כל אחת בסולם אחר. אני רוצה להכין לו גם חוברת עם תווים של שירים שהוא אוהב ושאלתי היא כזו: מקריאה של פוסטים קודמים כאן הבנתי שבמפוחית יש גם צורת כתיבה של טאבים או תווים, מה יותר נפוץ? בכל מקרה אשמח לקבל לינקים עם דפי תווים/טאבים. תודה!

Shards

New member
טאבים במפוחית

ממש לא נוחים לי באופן אישי, כך שאין לי איך לעזור לך עם אלו, אבל אם את רוצה תווים, יש לי על המחשב מאגר עצום, תרגישי חופשי לפנות אליי במייל / מסנג'ר [email protected] ואשלח לך. אגב כל מי שמחפש תווים מוזמן לעשות אותו דבר, יש לי כמעט כל דבר על המחשב. עומרי.

גהה

New member
שאלה נוספת

קודם כל תודה לכל מי שעזר. יש לכם הצעות לשירים מפורסמים עם קטעי מפוחית? היחידים שעולים לי בראש כרגע הם: love me do של הביטלס, ו-the wzard של בלאק סבאת'. גם שירים ישראלים יתקבלו בברכה. שוב תודה לכולם.

Shards

New member
אז ככה:

Till the Lilly Breaks - Led Zeppelin Lazy - Deep Purple ובערך כל דבר של ג'ון דנוור (בקטע של קאנטרי) וסוני בוי וויליאמסון (בקטע של בלוז, מומלץ). עומרי.

Shards

New member
נכון

כוחו של ההרגל גבר עליי, אבא שלי אינו חזק באנגלית, וכך הוא קורא לשיר הזה. אנא קבלו את התנצלותי. עומרי.

אירוסמית'

בשיר crazy או cryin' יש סולו מפוחית. אני לא זוכר באיזה מהם... יכול להיות בכלל שבשניהם יש מפוחית...

למעלה