מעניין, וגם אני מנסה
א. הוא אדם שזורם עם החיים וכנראה ממוזל (הבטים הרמוניים). (גם לפי האופק- חסר-סבלנות, תקשורתי, סתגלן) ב. הוא אוראני+סטורני+מרקוריאלי+עקרב - כלומר הוא שכלתני בעיקרו אך גם רגיש ואנטואיטיבי. ובבסיסו צריך חופש,עצמאות וייחודיות...(אוראני) ,הוא חושב,מתבטא ופועל לרוב ב-איפוק, שליטה-עצמית,זהירות, מעשיות או לפחות מתוך כוונה-מעשית, בצורה מתוכננת ומבוקרת. הנו ביקורתי ולעיתים פסימי. ג. הפילטר שלו לעולם או תגובותיו האנסנקטיביות- הן, מתוך רגישות עמוקה (ירח בעקרב), וצורך להרגיש בטחון ועצמאות. אחרת, יתבטא במניפולטיביות, תובענות, אולי כפיתיות/חשדנות. ** הוא בעל עוצמות -כך שיכול להתגבר על-מכשולים. ד. הוא אמנם שאפתן, אך במבחינת עבודה, לדעתי, בשל נפטון, יתאים לו כל הכרוך בעזרה, נתינה לאנשים או תחום- רוחני כלשהו.. ה. לפי ר.דרקון -כנראה בצעירותו היה הרפתקן שעשה כל שרצה ללא התחשבות, אך היה בו צורך לשותפות. וייתכן ולא היה ממש ממוקד או ברח מאחריות (למרות זה סותר גדי ובתולה) ו. האדם לרוב במתח(גם אם לא נראה), יש בו קונפליקט פנימי, וחוסר-שביעות רצון מסוים שמביא אותו להתאמץ ולהצליח. ז. מעניין לדעת אם עבר בשנים האחרונות שינויים בתחום שותפות/בן-זוג וקריירה (מעבר פלוטו ואוראנוס) ? ** אם הייתי צריכה לנחש במה מתעסק, הייתי אומרת שיש מס' אפשרויות: או בתחומי כספי-הזולת, או תחום רוחני, ואולי רפואה, עזרה-סוציאלית...