מפה לעיונכם

ליידי ZZ

New member
טוב, אני אנסה

יש מצד אחד משולש כחול יפה ומצד שני האדומים האלו, לא יודעת, יש כאן הרבה אמביציה ומצד שני גם חברותיות.

roigr

New member
בלש ? אמן ? רופא מנתח ?

טוב, בהנחה שהוא לא משהו כמו רוצח שכיר או עבריין: אני לא יודע... ברור שהוא נורא מוכשר, ושיש לו יכולות מצויינות במה שהוא לא עושה. עכשיו - הקטע של הילדות כאן נורא קיצוני, לא ? בית 4 מאוכלס ע"י כל מה שלא כדאי שהוא יהיה מאוכלס בו, אבל עושה היבטים נחמדים מאוד. ירח בעקרב, ועושה היבט רע לשמש והיבט (טוב) לסאטורן. .אדם שממש לא היה לו קל, ועדיין לא קל לו, אבל כאילו שיש לו מספיק כוחות ויכולות כדי להתמודד עם זה. אבל הוא מוציא מעצמו כישורים של עקרב ודגים. נראה שהוא טיפוס שיודע ליחצ"ן את עצמו מצויין. הוא גם מאוד מסודר ויסודי, בעל יכולת ניהול מצוינת גם יכולת אנליטית טובה. לא נותן לדברים לחמוק לו מתחת לידיים, ובעל כושר ביטוי מעולה, אם כי הייתי מנחש שהוא ביישן למדי. אולי מדובר על מנהל של בית חולים לחולי נפש ? אולי פסיכיאטר או אחראי על מחלקה פסיכיאטרית ? אולי יועץ בטחוני ? בכל מקרה, לא הייתי מנחש שהוא עוסק במשהו טכני/פיסי (למרות שנראה שהוא יכול בהחלט) משום שיש לו תאומים + ראש דרקון באופק. זאת אומרת שהוא חייב גיוון וחייב תקשורת.

or311

New member
מעניין, וגם אני מנסה

א. הוא אדם שזורם עם החיים וכנראה ממוזל (הבטים הרמוניים). (גם לפי האופק- חסר-סבלנות, תקשורתי, סתגלן) ב. הוא אוראני+סטורני+מרקוריאלי+עקרב - כלומר הוא שכלתני בעיקרו אך גם רגיש ואנטואיטיבי. ובבסיסו צריך חופש,עצמאות וייחודיות...(אוראני) ,הוא חושב,מתבטא ופועל לרוב ב-איפוק, שליטה-עצמית,זהירות, מעשיות או לפחות מתוך כוונה-מעשית, בצורה מתוכננת ומבוקרת. הנו ביקורתי ולעיתים פסימי. ג. הפילטר שלו לעולם או תגובותיו האנסנקטיביות- הן, מתוך רגישות עמוקה (ירח בעקרב), וצורך להרגיש בטחון ועצמאות. אחרת, יתבטא במניפולטיביות, תובענות, אולי כפיתיות/חשדנות. ** הוא בעל עוצמות -כך שיכול להתגבר על-מכשולים. ד. הוא אמנם שאפתן, אך במבחינת עבודה, לדעתי, בשל נפטון, יתאים לו כל הכרוך בעזרה, נתינה לאנשים או תחום- רוחני כלשהו.. ה. לפי ר.דרקון -כנראה בצעירותו היה הרפתקן שעשה כל שרצה ללא התחשבות, אך היה בו צורך לשותפות. וייתכן ולא היה ממש ממוקד או ברח מאחריות (למרות זה סותר גדי ובתולה) ו. האדם לרוב במתח(גם אם לא נראה), יש בו קונפליקט פנימי, וחוסר-שביעות רצון מסוים שמביא אותו להתאמץ ולהצליח. ז. מעניין לדעת אם עבר בשנים האחרונות שינויים בתחום שותפות/בן-זוג וקריירה (מעבר פלוטו ואוראנוס) ? ** אם הייתי צריכה לנחש במה מתעסק, הייתי אומרת שיש מס' אפשרויות: או בתחומי כספי-הזולת, או תחום רוחני, ואולי רפואה, עזרה-סוציאלית...

נשוי, משפחה

די קלעת בול ברוב הדברים, עובד הייטק, מסודר, מוכשר בניהול, לא סיפר לי על ילדותו אבל אוכל לשאול אותו, חוקר לעומק דברים, נראה שיש לו יכולת לקדם דברים, להבין דברים לעומק. אמן - אם הכוונה מקצועי אז כן, אם הכוונה ליכולת אמנותית אז גם כן.

roigr

New member
ואם לא התכוונתי לאף אחד מאלו, אז לא ?

וברצינות - זה מעניין. אני מכיר עוד אדם שיש לו בית 8 נורא חזק, והוא איש היי טק מעולה. זה אמנם לא תקף מבחינה סטטיסטית, אבל זה עדיין מסקרן בעיני. ובכל זאת - מעניין מה האדם הזה עושה עם כל-כך הרבה עקרב ובית 8. כלומר - אפילו שליט בית 10 הוא נפטון, ויושב בעקרב. האם יכול להיות שיש קשר בין זה להיי טק ? האמת היא שבהיי טק הרבה פעמים מה שעושים זה לקחת רעיון, וליצור אותו מהבסיס. כלומר - יש שם מעין החייאה של יצור (מכשיר / תוכנה / לא חשוב) מאפס. יכול להיות שזה משהו עקרבי. אני אשים לב לזה מעכשיו.

דקל111

New member
האם הוא הגיע לדרגה גבוהה בחברה? אבל בגיל

מאוחר יחסית? אני שואלת בגלל שבתאי בצמידות לרום שמיים

roigr

New member
עוד משהו:

קודם כל, הייטק או לא הייטק - אני מאמין שיש לו יכולות פסיכולוגיות מצוינות. שימו לב - מרקורי+ונוס עושים מבית 8 קווינטייל לירח בעקרב. בנוסף - סאטורן מדגים עושה קווינטייל ליופיטר בבית 12 בשור. זה כאילו שיש לו יכולות טובות להבין את עצמו, ולהבין את האחרים בדרגות תת-מודעות, והוא עושה בזה שימוש. הוא מבין אנשים, הוא מבין איך לגשת אליהם ואיך לפנות אליהם. הוא יודע מה להגיד, יודע להגיד את הדברים הנכונים בזמן הנכון. בכלל הייתי אומר שיש לו טיימינג מצויין. יודע איך "להביא אותה" מתי שצריך. גם עם האוראנוס+פלוטו שעושים 120 למרקורי+ונוס. מעניין איך מתבטא ה150 מארס-סאטורן... אם נרד לעניין הרגשי-זוגי - אז בהחלט יש כאן בעייתיות. ונוס בגדי, וירח עושה 120 לסאטורן. הייתי אומר שחיי הנישואין שלו הם יציבים, אבל משום שהם גם עושים כל מיני זוויות לא מדהימות - אז הבנאדם מרגיש שהוא בטוח בתוך מה שיש לו, אבל כל הזמן ממשיך לבדוק אופציות. כלומר - אני לא אומר שהוא בוגד באשתו או משהו כזה, אבל כן יש הרגשה תמידית של החמצה ושמה שיש לו לא מספיק. ולכן, יכול להיות שהוא ממשיך לפזול. אבל עם כל כך הרבה גדי, קשה לי להאמין שהוא יעזוב את אשתו בקלות. הוא צריך את היציבות. אגב - יכול להיות שהוא מרגיש שאשתו "פוזלת" גם-כן.

roigr

New member
יכול להיות שהוא מרגיש אכזבה מסוימת על

המסלול המקצועי שהוא בחר בו ? כלומר - מרגיש שיכל גם לעשות משהו אחר ושהוא החמיץ את האידיאל האמיתי שלו ?

יש לו הרבה עיסוקים

לא שמעתי ממנו אכזבה ממה שהוא עושה כרגע, תמיד יש עליות ומורדות אבל לא משהו אקוטי, ייתכן והוא מוצא פתרון בעיסוקים מרובים מעבר לעבודה.

צדקת

יש לו כושר דיפלומטיה בעבודה והוא יודע לומר את המילים הנכונות לאיש המתאים אם הוא רק רוצה בכך. יש לו, לפי מה שנראה לי, גם יכולת הבנה עצמית ומודעות גדולה. בקשר לנישואין, נראה שהוא מבסוט, לא פוזל לצדדים, אולי הוא מרגיש שאישתו "פוזלת" - אני אבדוק זאת איתו.

roigr

New member
תשובה

האמת היא שהתפרעתי קצת עם זה. אני אגיד לך למה - ונוס בגדי וירח 120 סאטורן (שליט חלקי של בית 7) = חיי נישואין יציבים וכו'... אבל זה לא סתם "חיי נישואין יציבים". משום שסאטורן (וגדי) נותן הרגשה של צמצום. לכן לא מדובר באידיליה, אלא על שילוב בין אידיליה לפשרה. וחשוב מכך - הירח בעקרב, וונוס בבית 8. כלומר - התחום הרגשי שלו הוא "תוסס". לא מדובר על אדם סולידי במלוא מובן המילה, אלא זה מדגיש שיש דברים בוערים מתחת לפני השטח. חוץ מזה שונוס בגדי היא ונוס שיש לה ציפיות מהחיים (בכל זאת גדי), לכן האדם כל הזמן נזכר שלא מדובר באידיליה, ויש לו עולם רגשי פעיל. לפיכך שיערתי שיש כאן כמה אפשרויות - או שהוא כל הזמן חושב "מה היה אם", או שהוא מידי פעם מחפש משהו מהצד, ואם לא - יכול להיות שהוא פשוט מרגיש שצריך לבדוק את אשתו מידי פעם...

roigr

New member
זה יכול להיות גם בפרטים הקטנים,

למשל - כששואלים אותו מה שלום אשתו הוא יכול להגיד בציניות משהו כמו "אשתי בחו"ל, ואני מקווה שלא עם מישהו אחר".

../images/Emo6.gif אכן, התפרעות קלילה..

לא בטוח שאני מסכים עם המסקנות, אבל בהחלט מסכים שצריך להעז ולרוץ קדימה ולהמר, לפעמים בגדול. אשתי בחול.. חחחחח

אכן, נראה לי שלפני הנישואין

היה חוקר לא קטן בתחום הזוגיות לפי הסיפורים שלו. הוא לא ממש משוויץ בזה אבל רואים שיש לו נסיון. אישתו אגב נוסעת לחו"ל מדי פעם, אולי זה לא רעיון כ"כ טוב שאני אדבר איתו על זה.

למעלה