אנחנו רק רצינו להכיר אותך...:)
K ketty the sheep New member 17/7/03 #57 אני יודעת ../images/Emo10.gif פשוט.. נו.. אתם אנשים, וזה. *מבטיחה לעמה להיות יותר רגועה בפעם הבאה*
L Luckybob New member 17/7/03 #60 ראו ראו, אני חיי! הייי כולם, לא ביקרתי בפורום המון זמן, ואחרי המפגש אתמול החלטתי שאני יותר לא מזניח את הפורום אף לא ליום אחד היה ממש כיף, נהניתי נורא, וכל האנשים פשוט מדהימים. אני כבר מצפה למפגש הבא
ראו ראו, אני חיי! הייי כולם, לא ביקרתי בפורום המון זמן, ואחרי המפגש אתמול החלטתי שאני יותר לא מזניח את הפורום אף לא ליום אחד היה ממש כיף, נהניתי נורא, וכל האנשים פשוט מדהימים. אני כבר מצפה למפגש הבא
S StarChild New member 17/7/03 #65 ומה למנהלנו האהוב יש לומר על המפגש? לא שרביב לא אהוב! הוא אהוב מאוד!!! אבל הוא כבר הביע את דעתו
ש שרימפיניון New member 18/7/03 #73 איך אני? אני דווקא נהנתי. קצת התאכזבתי אומנם שלא הגיעו יותר אנשים, אבל ברור אחרי הכל...קיץ וכולם עסוקים בשלהם בחודש הראשון. היה ממש ממש כיף מקווה שהמפגש הבא יהיה יותר גדול ויותר כיפי, כי בוא יהיה בעצם ההומולדת של הפורום. באותו נושא....צריך לפתוח שרשור של מתי נוח לכם המפגש של אוגוסט.
איך אני? אני דווקא נהנתי. קצת התאכזבתי אומנם שלא הגיעו יותר אנשים, אבל ברור אחרי הכל...קיץ וכולם עסוקים בשלהם בחודש הראשון. היה ממש ממש כיף מקווה שהמפגש הבא יהיה יותר גדול ויותר כיפי, כי בוא יהיה בעצם ההומולדת של הפורום. באותו נושא....צריך לפתוח שרשור של מתי נוח לכם המפגש של אוגוסט.
O o O Y O o New member 18/7/03 #81 ../images/Emo110.gif יאפ.. לפני ה- 16 יתאים לי מאוד.. אחרי ה- 18 אני כבר אהיה ירוק מזעזע.. טוב נו.. אני אהיה סתם שוחר/שוכר..
../images/Emo110.gif יאפ.. לפני ה- 16 יתאים לי מאוד.. אחרי ה- 18 אני כבר אהיה ירוק מזעזע.. טוב נו.. אני אהיה סתם שוחר/שוכר..