הם לא פתוחים - לקח להם זמן.....
T TwelveEyes New member 16/7/03 #17 ../images/Emo3.gif אולי, *אולי* באוגוסט. מה זה משנה, אני גם ככה אראה אותך בקרוב ובשנה הבאה, אם אני אתקבל, בכלל תיאלץ להעיף אותי מהבית שלך
../images/Emo3.gif אולי, *אולי* באוגוסט. מה זה משנה, אני גם ככה אראה אותך בקרוב ובשנה הבאה, אם אני אתקבל, בכלל תיאלץ להעיף אותי מהבית שלך
T TwelveEyes New member 16/7/03 #23 מה לעשות... שהכל נקבע בתאריכים שאני לא יכולה להגיע בהם. אולי באוגוסט, אם ירצו האלים
S sarah New member 16/7/03 #26 פורג':../images/Emo47.gif התחברת אתמול בלילה? האינטרנט שלי התאבד אז לא הייתי בסופו של דבר עד מאוחר אבל אני רוצה את התמונות!!! *ריר* אולי תפרסם אותן בפורום? שרה
פורג':../images/Emo47.gif התחברת אתמול בלילה? האינטרנט שלי התאבד אז לא הייתי בסופו של דבר עד מאוחר אבל אני רוצה את התמונות!!! *ריר* אולי תפרסם אותן בפורום? שרה
S StarChild New member 17/7/03 #28 אני לא יודעת מה אם כל השאר אבל- אני נהנתי מאוד!! אנשים אתם מקסימים!!!!
א א י ד י ו ט New member 17/7/03 #30 ד"א שאלה אולי קצת טיפשית.. אבל בכל זאת- מה עושים במפגשי פורום האלה?
O o O Y O o New member 17/7/03 #32 ../images/Emo110.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif הממ.. בין השאר, על יציאה מהארון (לא שממש דיברנו על זה, אבל מילא..) ועל.. הממ.. צ'אטים.. היה עוד נושא שאני לא זוכר??
../images/Emo110.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif הממ.. בין השאר, על יציאה מהארון (לא שממש דיברנו על זה, אבל מילא..) ועל.. הממ.. צ'אטים.. היה עוד נושא שאני לא זוכר??
D dannnnnna New member 17/7/03 #33 צלע שבורה? פספתי משהו?:0) בכל אופן..היה נחמד מאד.. מאט אנשים אבל נחמד בהחלט..
D dannnnnna New member 17/7/03 #43 חשבתי שצלע שבורה זה משהו שאני ישים לב אליו.. כאילו זה נשמע משהו שמשפיע על התפקוד...
S StarChild New member 17/7/03 #48 לא שמעת את הסיפור על הצלע השבורה שלי?? אוי בושה לי!!!! הינה בקצרה, מזח קיאק ים גל גדול בום!! עם הפנים בתוך העמוד אל החוף וקיאק עלי אם אני כזו קופצנית עם צלע שבורה תחשבו איך אני כשאני בלי..!!!
לא שמעת את הסיפור על הצלע השבורה שלי?? אוי בושה לי!!!! הינה בקצרה, מזח קיאק ים גל גדול בום!! עם הפנים בתוך העמוד אל החוף וקיאק עלי אם אני כזו קופצנית עם צלע שבורה תחשבו איך אני כשאני בלי..!!!
K ketty the sheep New member 17/7/03 #50 אני לא מאמינה שמישהו לא שמע ../images/Emo12.gif אני וסיגל ישבנו בצד וספרנו. סתם כי שמנו לב שהעניין עלה דיי הרבה פעמים.
אני לא מאמינה שמישהו לא שמע ../images/Emo12.gif אני וסיגל ישבנו בצד וספרנו. סתם כי שמנו לב שהעניין עלה דיי הרבה פעמים.
S StarChild New member 17/7/03 #52 נכון שזה מפתיע!? אולי הייתי צריכה לחכות ולספר לכולם ביחד ככה שלא הייתי צריכה לחזור על זה כמה...7 פעמים?
נכון שזה מפתיע!? אולי הייתי צריכה לחכות ולספר לכולם ביחד ככה שלא הייתי צריכה לחזור על זה כמה...7 פעמים?
K ketty the sheep New member 17/7/03 #54 לפחות היה לך מה לספר *נזכרת באיך שאנשים הביטו בה וציפו שהיא תספר משהו על עצמה*