~ מפג"צ ~

resputin

New member
~ מפג"צ ~

המפגש יתקיים בסניף תל אביב של אגודת ההומואים, הלסביות, הביסקסואלים והטרנסג'נדרס או בקצרה סניף תל אביב של האגודה שנמצא במדרחוב נחלת בנימין מספר 18. כל הפרטים לגבי איך מגיעים למקום המפגש נמצאים במאמרו של פיציק המקסים. המפה עצמה נמצאת פה המפגש יתקיים ב16.7(יום רביעי) שעה 16 בערך(נחכה עד שיגיעו קצת אנשימים). עלות המפגש בגלל שבחרנו לקיים את המפגש דווקא באגודה, אנחנו צריכים לשלם לאגודה 100 שקל. מה שאומר, שכל חבר וחברת פורום מתבקשים להביא איתם 5 שקלים כדי לתרום לכיסוי עלות המפגש. במקרה ו... יש לכם בעיה עם להביא כסף או משהו כזה, אנא פנו אליי או לאבי'לה במסר אישי. מהלך המפגש- ישנו תכנון...למרות שאם יש לכם רעיונות נשמח לשמוע להזיק זה לא יכול! אז נתראה ביום רביעי ה16.7, בסניף ת"א של האגודה(רחוב נחלת בנימין 18, תל אביב) בשעה 16.

resputin

New member
הקפצה :)

..

רונשה

New member
גם אני לא + שאלה

מכיוון שרק גיליתי על המפגש אתמול, וכבר היו לי סידורים קודמים, תהיתי לי אם יהיה עוד מפגש אחד בקרוב?

רונשה

New member
יההההה! ../images/Emo6.gif

תן תאריך ושעה ואני אשריין את היום הזה!!

StarChild

New member
אני כנראה באה...

אם אני לא אראה יותר מדי כמו אישה מוכה מחר בבוקר... כן כן אני בריאה פחות או יותר...אבל תעשו טובה, יש שם מקום שאני לא אצתרך לשבת על הריצפה כי עם הצלע השבורה שלי אני בקושי יושבת על כיסא

Unicorn Fairy

New member
מתוק אני לא באה ../images/Emo7.gif

אבל אני אבוא למפגש הבא ב-ט-ו-ח!!! במקום זה אני אהיה בכנרת עם ג'ני שלי!!!

Unicorn Fairy

New member
נ"ש../images/Emo70.gif אגב...

אימא שלי סוף סוף קיבלה את הזהות המינית שלי! היא קנתה לי מתנה - פירסינג ללשון (שזה לכשעצמו שוס), שהוא כולו צבעי הגאווה!... חח... אני מסתובבת עם זה בבית ומוציאה לשון לכולם - חח...

vogue15

New member
../images/Emo7.gifמה?!?!?

כל כך בניתי על זה שזה יהיה ביום חמישי!!!! מה פתאום ב16?! רשום לי ב17!!!!!
אין מצב שאני מתארגן למחר... תהנו

למעלה