חתול|
מ מדאם פוטיט New member 8/4/06 #23 ../images/Emo205.gif../images/Emo203.gif לא נראה לי שאני אבוא. כ +י כל הבנות שאני מכירה לא באות,אז,אמ,אני אהיה לבד ולא קשורה כזו>>
../images/Emo205.gif../images/Emo203.gif לא נראה לי שאני אבוא. כ +י כל הבנות שאני מכירה לא באות,אז,אמ,אני אהיה לבד ולא קשורה כזו>>
B broken winges New member 8/4/06 #24 ../images/Emo45.gif אבל תלוי בבנות שיבואו ... חוצמזה אני חייבת גם להחזיר תשובה עד יום שני לחוג שלי אם אני בא או לא..
../images/Emo45.gif אבל תלוי בבנות שיבואו ... חוצמזה אני חייבת גם להחזיר תשובה עד יום שני לחוג שלי אם אני בא או לא..
K Karin917 New member 8/4/06 #30 לא,../images/Emo210.gif ביום שלישי בבוקר אני הולכת לאירובי אז אני בטח אאחר קצת למפגש. חוץ מזה, בגלל שאני הולכת לאירובי אז האוטו יהיה אצל אמא והיא תסיע אותי ליבנה. אבל את [מעיין] יכולה לבוא איתי בחזרה:]
לא,../images/Emo210.gif ביום שלישי בבוקר אני הולכת לאירובי אז אני בטח אאחר קצת למפגש. חוץ מזה, בגלל שאני הולכת לאירובי אז האוטו יהיה אצל אמא והיא תסיע אותי ליבנה. אבל את [מעיין] יכולה לבוא איתי בחזרה:]
N niritut New member 9/4/06 #58 ../images/Emo10.gif לא כזה בטוח שאני אבוא. לא יודעת. אני לא קשורה כזאת. נדבר על זה כבר. ואוריין אני צריכה לדבר איתך. אני אבקש מים את המספר שלך או משהו.
../images/Emo10.gif לא כזה בטוח שאני אבוא. לא יודעת. אני לא קשורה כזאת. נדבר על זה כבר. ואוריין אני צריכה לדבר איתך. אני אבקש מים את המספר שלך או משהו.
N niritut New member 9/4/06 #59 נירית? ;[ נו. לא יודעת. תתקשרי מתישהו, נדבר על זה. כי אני כמעט לא בבית בחופש וגם אם כן אז עושה שיעורים או משהו.
נירית? ;[ נו. לא יודעת. תתקשרי מתישהו, נדבר על זה. כי אני כמעט לא בבית בחופש וגם אם כן אז עושה שיעורים או משהו.
ז זוהר נוגה New member 8/4/06 #39 ../images/Emo45.gif../images/Emo211.gif מי שבאה רואה את כל התסריט של ההצגה.