מפגש!

shmeksit

New member
מעייינוווששש! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

את בסוף באה?

shmeksit

New member
את באהההההההה????.

ישששש כל מי שאני אוהבת יהיה שם!!!!!! יששששששששששששש! נו שכל הפורום יבוא כי אני אוהבת את כולכן!

kesemotek

New member
ההורים שלי ../images/Emo7.gif

לא מרשים לי
וחוץ מזה אני עדיין לא כל כך פעילה בפורום...... =\

נאמ..יאיי כנסו!

אני בסוף יכולה כמעט בכל תאריך..=] כי הייתי אמור ה לסוע אם החברות שלי לאילת אבל אנחנו לא נוסעות=] כאילו הם כן ואני לא חיחי=] שיר דברי איתי=](לא קשורהה) ליאל ואלאור אתן באות? כול מי שבא למפגש..צרו איתי קשר במסן[email protected] נדבר נכיר ככה שיהיה לכם כייף במפגש=] ויאיייייי מפגשיי=] ומישהו שלא בא בטוח בטוח אולי תארגני גמד ענק אבל אם באמת יש לך זמן.. כי מה יש עוד שבועיים עד חנוכה..אז אולי כדאי לארגן את זה כבר=] איזה מגילה..או שלא תגיבו על משו אם קראתם=]

../images/Emo163.gifאנחנו באות ../images/Emo9.gif לפחות 85%

כי אולי יהיה לנו טיול ג'יפים טיפשי
אני יוסיף אותך למסן' טוב?

../images/Emo163.gifפתאום שאני יכולה.. לא נראה לי

שאני רוצה
כאילו.. יכול להיות שלא תדברו איתי ואני אתבייש ולא אשתלב.. מכירות את ההרגשה? לי זה קורה כל תחילת שנה וכל ארוע מיוחד
אבל הפעם זה באמת יכול לקרות כי כולכן וותיקות ומכירות אחת את השניה ואותי לא תזהו אפילו

אל תדאגי=]

ככה זה במפגש הראשון זה מלחיץ קצת אבל אחרי זה זה עובר=]] תאמיני לי כי זה לא המפגש הראשון שלי ולא השני.. ואפילו אם לא מזהים בהתחלה ואפילו אם לא הכי אוהבים..אחרי זה זה עובר..תאמיני יש סיכוי שאת לא תאהבי אותי כי ככה..סיבות אישיות אבל אחרי שעה ככה אני מקווה לפחות שיהיה בסדר=]

../images/Emo163.gifתגידו זה השרשור האחרון לתאריך

המפגש?
כאילו כרגע יום רביעי ה-28 מוביל
אז זה יהיה התאריך? או שיהיו עוד שרשורים עד שתפסיקו ויהיה תאריך מוחלט?
וכן אני מאמינה שלא הבנתן כלום ממה שכתבתי

למעלה